Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 717979 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #800 dnia: Października 19, 2006, 22:51:08 pm »
Tarniak tak mowi, bo sam ma ponizej sredniej krajowej ;F

wkurza mnie, ze jutro mam spr. z histori i jeszcze mi zostaly z 4 tematy :P
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

playing girl

• Przodownik pracy
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #801 dnia: Października 19, 2006, 22:53:05 pm »
@_invictus: sprawdziany i klasówki można poprawiać, kartkówek, odpowiedzi ustnych, i innych rzeczy liczonych razy 1 (przy średniej ważonej, u mnie tak jest) nie można.
wkurza mnie, że zgubiłam gdzieś klucze. >.<

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #802 dnia: Października 20, 2006, 14:35:48 pm »
A co jest? Za złe oceny biją was w domu? ("bo ocena była za słaba")

Jest tak, że gdy ktoś uczy się dla siebie to ma dobre oceny lub słabe, te drugie ze względu na to, że nie każdy uwaza iż wiedza nt. przeglosu lechickiego jest w życiu niezbędna, zaś pierwsze bo uważa odwrotnie. Poza tym debile co szkołę uważają za tortury i miast do niej woleliby te 8godzin posiedzieć przed blokiem oraz kujonki, co wkuwają by mieć średnią 5.0, lecz ta wiedza jest pusta (coś jak Samoobrona, nie wie co to, ale mówi o tym).

Te dwa ostatnie rodzaje osób są zagorzałymi widzami m jak miłość.

Mtau

• Towarzysz
  • Remember, u're unique. Just like everyone else
« Odpowiedź #803 dnia: Października 20, 2006, 15:34:12 pm »
Cytat: "playing girl"
@_invictus: sprawdziany i klasówki można poprawiać, kartkówek, odpowiedzi ustnych, i innych rzeczy liczonych razy 1 (przy średniej ważonej, u mnie tak jest) nie można.

Ja ostatnio zgubiłem klucze do domu szukałem ich przez jakies 10 minut na ulicy a potem patrze a na klatce jest przyczepiona kartka "znaleziono klucze, do odbioru na 8 piętrze". Już sie bałem że ich nie znajde i mi dom okradną.  :o

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #804 dnia: Października 20, 2006, 17:15:35 pm »
Cytat: "Dark Templar"
Tarniak tak mowi, bo sam ma ponizej sredniej krajowej ;F

A jaka jest średnia krajowa? :roll: No chyba, ze to żart :oops:

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #805 dnia: Października 20, 2006, 17:23:13 pm »
Wkurza mnie że u mnie w szkole zamykają wcześnie szatnie i dziś zapomniałem kurtki, po która się wróciłem i była zamknięta tyle drogi na marne ehhh....
Yeahh, me and hate that's an odd couple

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #806 dnia: Października 20, 2006, 21:55:37 pm »
nerwowa coś ta młodzież dzisiejsza :)

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #807 dnia: Października 20, 2006, 21:59:17 pm »
Skoro jestesmy przy szkole- wkurza mnie moja nauczycielka od polskiego. Uczy nas dopiero od 2 miesiecy, a juz kazdy ma ok. 7 ocen (nie jestem w humanie), z tego obowiazkowo przynajmniej jedna lache. A zeby ktos dostal piatke ze sprawdzianu/kartkowki- niemozliwe.

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #808 dnia: Października 21, 2006, 09:22:36 am »
O ile sie nie myle Hubi chodzisz do LO? U mnie w gimn. z polskiego ja mam np. 9 ocen, ale zadnej gały :D

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #809 dnia: Października 21, 2006, 10:52:44 am »
Jest tak, że by mieć dobre oceny trzeba się uczyć, czasem rzeczy które wydają się głupie lub po prostu są głupie. Mi nie zawsze się chce, dlatego też nie mam średniej 5.0, co zazwyczaj jest domeną bezmyślnych kujonek w różowych pantalonach i obcisłej bluzeczce, które są przy tym zagorzałymi fankami serialu m jak miłość i mają opisy "Brak mi cie :*:*".

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #810 dnia: Października 21, 2006, 14:28:48 pm »
Skoro jestesmy przy szkole- wkurza mnie moja nauczycielka od polskiego. Uczy nas dopiero od 2 miesiecy, a juz kazdy ma ok. 7 ocen (nie jestem w humanie), z tego obowiazkowo przynajmniej jedna lache. A zeby ktos dostal piatke ze sprawdzianu/kartkowki- niemozliwe.

To jest właśnie liceum. Czego się spodziewałeś? Wypracowań, "co robiłeś w wakacje"?
Cytat: "setezer"
Mi nie zawsze się chce, dlatego też nie mam średniej 5.0, co zazwyczaj jest domeną bezmyślnych kujonek w różowych pantalonach i obcisłej bluzeczce,

Stereotypy, stereotypy.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #811 dnia: Października 21, 2006, 19:27:41 pm »
Dziś mnie kurzyło.... nie, nie wkurzyło, WKU**IŁO mnie to że J***NA poczta polska nie dostarcza przesyłek w soboty.Czekałem cały tydzień na mojego MGSa a poczta se w kulki leci. Mało tego jeszcze przedwczoraj(19) patrzyłem na stronie sklepu w którym zamówiłem gre że dostawa będzie 18. Nie zaktualizowali strony. Wczoraj natomiast było już napisane że dostawa 25. To ta 18 była czy nie???????? A jeszcze sie nakręciłem na MGSa bo przeczytałem recenzje w PE.  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :x Pewnie sie jeszcze okaże że dostane za tydzień w poniedziałek. Dlaczego ten świat jest przeciwko mnie? :evil:  :evil:

Desser

• Pawka Morozow
  • Demons don't wear white
« Odpowiedź #812 dnia: Października 21, 2006, 19:38:37 pm »
Spokojnie, wiadomo, ze nasza kochana poczta lubi leciec z klientami w kulki... Mnie na ten przyklad dostarczano gre z UK prawie miesiac (juz w zasadize stracilem wiare ze koles w ogole mi te gre wyslal)... A fakt, ze instytucja ta nie dziala w soboty tez mnie wnerwia :twisted:

Wkurza mnie to, ze po wczorajszym koncercie bola mnie w zasadzie wszystkie miesnie od szyi w dol, az do kostek. Jednak kondycja do pogowania jest nieco nie teges :)

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #813 dnia: Października 21, 2006, 19:43:24 pm »
Poczta jest oczywiscie kochana nigdy niemialem o dziwo problemów.
No nie licząc tego że paczka od usera RED idzie już rok no ale naturalnie on ją wysłał i napewno dojdzie :roll: Poczekam jeszcze z 3 lata jak to mowią cierpliwy palcem dół wykopie  :roll:

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #814 dnia: Października 21, 2006, 22:17:49 pm »
Mnie ostatniu pały prześladują ( już 2 w tym tygodniu dostałem) :sad:

A duże te pały są?...
Cytat: "Mtau"

Ja ostatnio zgubiłem klucze do domu szukałem ich przez jakies 10 minut na ulicy a potem patrze a na klatce jest przyczepiona kartka "znaleziono klucze, do odbioru na 8 piętrze". Już sie bałem że ich nie znajde i mi dom okradną.  :o

Heh, to ja jestem lepszy, bo moje klucze zostawiłem w Toskanii gdzie we wrześniu byłem z moją klasą na plenerze - może jakiś Włoch je znajdzie i będzie mógł mi chatę wynieść :lol:  :lol:  :lol: No, można powiedzieć, że ta sytuacja mnie trochę zdepresjonowała :mrgreen:

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #815 dnia: Października 22, 2006, 13:19:46 pm »
Dziś mnie zdenerwowała chora sytuacja.
W dniu dzisiejszym odbędą się DERBY! MKS Stal Nowa Dęba (do września mój klub :D) gra z Koroną Majdan Królewski! Majdan Królewski jest jakieś 4 km od centrum miasta Nowej Dęby (Majdan to wioska, wioska typowo żydowska :lol:). Pojedynki tych dwóch drużyn od lat należą do niedoścignionych w naszej klasie. Mówimy tu o okręgówce :D (Dęba po latach swietności od dwóch sezonów gra w okręgowej, ale wszystko wskazuje na to, że w przyszłym sezonie będą biegać już po boiskach IV-to ligowych - 1 miejsce w tabeli z przewagą punktową.
Mecz odbędzie się dziś o godzinie 15:00 w Majdanie, na najlepszej murawie w podkarpaciu.
Wydaje się wszystko pięknie, ślicznie i w ogóle. Ale nie jest. Jako, że mecz odbędzie się w majdanie, to znowu będzie zadyma i to niemała. Na ostatnich derbach zginęło chyba 2 gości, a z 50 zostało poturbowanych...
No i ku*wa ja cholernie chciałbym sobie obejrzeć dzisiejszy meczyk, ale nie dam rady. Jakbym sie zjawił w Majdanie to by mi powybijali wszystkie zęby i połamali koczyny. 2 lata temu wróciłem bez 2 zębów :roll:. Tydzień temu jak wracałem z imprezy, było ciemno, nikogo na ulicy, to mnie goniły majdaniaki i gdyby nie moje 12,6s na 100m to byłbym pewnie teraz w szpitalu  :mrgreen:
Takie uroki DERBÓW, gdy te odbywają się w majdanie, wieśniaki chcą udowodnić swoją wyższość zbierając 100 gości, żeby oklepać 50 Ultrasów nowodębskiej Stali...
To jest chore...

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
« Odpowiedź #816 dnia: Października 22, 2006, 13:25:50 pm »
Cytat: "Ibra"
ale nie dam rady. Jakbym sie zjawił w Majdanie to by mi powybijali wszystkie zęby i połamali koczyny. 2 lata temu wróciłem bez 2 zębów :roll:. Tydzień temu jak wracałem z imprezy, było ciemno, nikogo na ulicy, to mnie goniły majdaniaki i gdyby nie moje 12,6s na 100m to byłbym pewnie teraz w szpitalu  :mrgreen:
Takie uroki DERBÓW, gdy te odbywają się w majdanie, wieśniaki chcą udowodnić swoją wyższość zbierając 100 gości, żeby oklepać 50 Ultrasów nowodębskiej Stali...
To jest chore...

Ubezpiecz sie na duze kwoty i idz na mecz... ;)

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #817 dnia: Października 22, 2006, 13:26:37 pm »
Ibra, a pomysl co jest u mnie, Polonia Bytom vs. Ruch Radzionkow ;o
Wiesz ile tego bydla idziesz przez ulice ? Gdyby nie policja to rozpizdziel na calego ;f  

jestesm zly, bo mam lagi w cs ;P

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #818 dnia: Października 22, 2006, 13:28:45 pm »
Cytat: "siudym"
Ubezpiecz sie na duze kwoty i idz na mecz...

W sumie dobry pomysł :lol:.

Cytat: "Dark Templar"
Wiesz ile tego bydla idziesz przez ulice ? Gdyby nie policja to rozpizdziel na calego ;f

Podejrzewam  :wink:

sambady

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #819 dnia: Października 22, 2006, 13:46:54 pm »
Cholernie dużo nauki...

-_-"

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #820 dnia: Października 22, 2006, 14:34:20 pm »
Nic nie dorowna Źródłu Kromołów :P W koncu IV Liga i drugie miejsce :D A wkurza mnie, ze wczoraj przegrali 1:0 z Victoria Czestochowa. Sedzia był niesprawiedliwy i wyraznie był za Czestochowa  :roll:

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #821 dnia: Października 22, 2006, 16:58:49 pm »
Cytat: "Solid Snake 1989"
Dziś mnie kurzyło.... nie, nie wkurzyło, WKU**IŁO mnie to że J***NA poczta polska nie dostarcza przesyłek w soboty.

Juz kilka paczek doszlo do mnie w soboty. Bodajze dostarczaja je do 11. lub 13.

Cytat: "Tarniak"
To jest właśnie liceum.

Duzo zalezy tez od mojej nauczycielki- uwziela sie na nas i meczy na kazdej lekcji.

playing girl

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #822 dnia: Października 22, 2006, 17:02:31 pm »
Wkurza mnie, że:
- jutro poniedziałek i będę musiała się pouczyć
- wciąż nie wiem gdzie są moje klucze o_O
- skończyły mi się redbulle.
A, i Outlook mi się zj**ał.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #823 dnia: Października 22, 2006, 17:04:17 pm »
Cytat: "Hubi"
Juz kilka paczek doszlo do mnie w soboty. Bodajze dostarczaja je do 11. lub 13.

A u mnie nie chodzi w soboty. To chyba zależy od tego czy im się chce czy nie. Jutro się dowiem czy w ogóle ta dostawa do sklepu 18 była. Jak dostane znaczy że była jak nie to czekam do 25 i potem znowu 3 dni, a jeśli wtedy mi nie dostarczą  (bo to sobota będzie) to pewnie otrzymam paczkę za tydzień w poniedziałek.

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #824 dnia: Października 22, 2006, 17:08:19 pm »
skończyły mi się redbulle

Napij się mineralnej - zdrowsza jest  :wink:

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #825 dnia: Października 22, 2006, 18:26:55 pm »
Dziś mnie zdenerwowała chora sytuacja.
W dniu dzisiejszym odbędą się DERBY! MKS Stal Nowa Dęba (do września mój klub :D) gra z Koroną Majdan Królewski! Majdan Królewski jest jakieś 4 km od centrum miasta Nowej Dęby (Majdan to wioska, wioska typowo żydowska :lol:). Pojedynki tych dwóch drużyn od lat należą do niedoścignionych w naszej klasie. Mówimy tu o okręgówce :D (Dęba po latach swietności od dwóch sezonów gra w okręgowej, ale wszystko wskazuje na to, że w przyszłym sezonie będą biegać już po boiskach IV-to ligowych - 1 miejsce w tabeli z przewagą punktową.
Mecz odbędzie się dziś o godzinie 15:00 w Majdanie, na najlepszej murawie w podkarpaciu.
Wydaje się wszystko pięknie, ślicznie i w ogóle. Ale nie jest. Jako, że mecz odbędzie się w majdanie, to znowu będzie zadyma i to niemała. Na ostatnich derbach zginęło chyba 2 gości, a z 50 zostało poturbowanych...
No i ku*wa ja cholernie chciałbym sobie obejrzeć dzisiejszy meczyk, ale nie dam rady. Jakbym sie zjawił w Majdanie to by mi powybijali wszystkie zęby i połamali koczyny. 2 lata temu wróciłem bez 2 zębów :roll:. Tydzień temu jak wracałem z imprezy, było ciemno, nikogo na ulicy, to mnie goniły majdaniaki i gdyby nie moje 12,6s na 100m to byłbym pewnie teraz w szpitalu  :mrgreen:
To jest chore...

Idź Ibra, idź!! Kibicuj!

Tak się ostatnio zastanawiałem i wkurza mnie to, że nie sprzedają Cameli w polsce, mimo że kiedyś były O_o.  A na zachodzie można je normalnie kupić, o co chodzi, kurde?? :?

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #826 dnia: Października 22, 2006, 18:39:33 pm »
Tak się ostatnio zastanawiałem i wkurza mnie to, że nie sprzedają Cameli w polsce, mimo że kiedyś były O_o. A na zachodzie można je normalnie kupić, o co chodzi, kurde??

Ale za to w Polsce masz rarytasy pokroju "bezrobotne", których próżno szukać gdziekolwiek indziej :]

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #827 dnia: Października 22, 2006, 18:45:39 pm »
No tak, ale kiedy w zagranicznym towarzystwie wyciągnę paczkę "brydżowych" lub "Mocnych" ("Nie było na nich mocnych. -Są Mocne?  -Nie ma."  48stron roxx :lol: ) to nie jestem pewny czy aż tak bardzo przyszpanuję i zdobędę należny mi "respect"  :lol:
W każdym razie jeśli ktoś wie dlaczego wycofali je ze sprzedaży to niech się pochwali swoją wiedzą... btw, mam jeszcze jedną paczkę Cameli przywiezioną ostatnio z Włoch - chyba jej normalnie nie rozpakuję nigdy, na półeczce sobie postawię :mrgreen:

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #828 dnia: Października 22, 2006, 19:08:36 pm »
Od znajomego słyszałem, że chodziło o jakiś związek w składzie papierosów tej marki, nic więcej nie wiem.

Poza tym nie palcie ludzie, szkoda zdrowia :!:

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #829 dnia: Października 22, 2006, 20:19:37 pm »
Bardzo dobrze mi już szło rzucanie, ale przez taką jedną znowu zacząłem :|
Shit on her :?

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #830 dnia: Października 22, 2006, 21:06:04 pm »
Kresq, najlepsze do rzucania palenia są slimy! :lol:

monio4

• Nintendofanboj
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
« Odpowiedź #831 dnia: Października 22, 2006, 21:38:31 pm »
Kresq- Z tego co słyszałem jakiś mały procent tytoniu z każdego fajka był pozyskiwany poprzez przetrawienie go przez wielbłąda. Pewnie plota ale kto wie, różne rzeczy ludzie zarzywają.

playing girl

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #832 dnia: Października 22, 2006, 21:46:01 pm »
Jest taka kawa, której ziarna zanim sie je zapakuje do pudełek, są przetrawione przez jakieś łasicopodobne stworzenie z Gwinei czy okolic. Kosztuje 600$ za paczkę.  :o

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #833 dnia: Października 22, 2006, 21:57:12 pm »
Kresq, najlepsze do rzucania palenia są slimy!

Może jeszcze menthole?? W sumie masz rację - gdybym miał kupować tylko je to pewnie bym definitywnie zrucił palenie :lol: Ale depresję trzeba czymś leczyć.

Cytat: "monio4"
Kresq- Z tego co słyszałem jakiś mały procent tytoniu z każdego fajka był pozyskiwany poprzez przetrawienie go przez wielbłąda. Pewnie plota ale kto wie, różne rzeczy ludzie zarzywają.

No, coś podobnego słyszałem - tzn. ktoś mi mówił, że jest w nich trochę kupy wielbłąda, może jest w tym jakieś ziarno prawdy :D

Jest taka kawa, której ziarna zanim sie je zapakuje do pudełek, są przetrawione przez jakieś łasicopodobne stworzenie z Gwinei czy okolic. Kosztuje 600$ za paczkę.

Tak, też to słyszałem - Discovery to fajny kanał 8)  :o

Havana

• Tajny współpracownik
  • PSN - Havcio
« Odpowiedź #834 dnia: Października 23, 2006, 09:37:26 am »
Cytat: "Kresq"
Ibra napisał:
Kresq, najlepsze do rzucania palenia są slimy!

Może jeszcze menthole?? W sumie masz rację - gdybym miał kupować tylko je to pewnie bym definitywnie zrucił palenie  Ale depresję trzeba czymś leczyć.

mnie palenie udalo sie rzucic juz jakies 9 lat temu :]

wystarczy isc na discko, upic sie i rano powiedziec sobie

NIGDY WIECEJ PAPIEROSOW

no a z piwkiem troszke gorzej :D

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #835 dnia: Października 23, 2006, 10:26:15 am »
Drags are bad... mkey ?

Wkurza mnie, ze mam 4 lekcje i ide na 10:45 :F, a i nie mam pomyslu na avatar :P

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #836 dnia: Października 23, 2006, 11:33:29 am »
Cytat: "Havana"

Swieta racja, swieta racja ._. :)
Fryty tyty dotknij pyty

monio4

• Nintendofanboj
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
« Odpowiedź #837 dnia: Października 23, 2006, 11:55:21 am »
Cytat: "szafa"

A u mnie odwrotnie. Jaram jak smok najmniej pół paczki na dzień a alko to pije tylko na imprezach średnio co 2 tygodnie. I wkurza mnie to, znaczy że mam takie ciśnienie na szlugi. Za to mam ekonomiczną tolerancje na browary bo po 4 już mam stan nirwany. ;)

I jeszcze jedna rzecz mnie wku*wia, tak apropo fajków i browarów... uwaga uwaga! Mam uczulenie na: alkochol, tytoń, czekolade, pikantne rzeczy i chmiel i jeszcz jakąś przyprawe! :D Ma szczęście się aktywnie odczulam ze wszystkim. Tylko już po jednym piwie mam (tu cytat kumpla): "morde jakby mi ktoś klapkiep przypie*dolił" :D

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #838 dnia: Października 23, 2006, 14:16:06 pm »
Cytat: "szafa"

Łi tam, ja jestem w toku zostawania straight-edge :). Nie piję od 3 tygodni, choć miewam okazje dość często ku temu, nie jaram od 2 tygodni, tutaj również bywają okazję. Fajki w toku rzucania. Nie jest tak ciężko, a mówimy tu o moim przypadku, klasycznym, weekend = zgon = obudziłem się "nie u siebie" = jak ja trafiłem do domu :). Czyli panowie DA SIĘ, choć nie ma łatwo 8)

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #839 dnia: Października 23, 2006, 14:18:39 pm »
ale po co?