Dopiero co wróciłem do domu i jest awizo, po paczkę z personą 3.
Co ciekawego? Ano jutro poczta nieczynna!!! Jakim cudem w sobotę w jakimkolwiek kraju poczta może być nieczynna!!??????? Muszę teraz czekać do poniedziałku... ale i tak d**a- w poniedziałek nie mam czasu nawet odebrać przesyłki, więc zagram sobie najwcześniej we wtorek... a planowałem sobie na weekendzie już spokojnie zacząć gierkę.
F*^&(*^% poczta polska!!!!!!
Dziwne. U mnie poczta w soboty otwarta, ale krocej. Zamiast do 20 to jest chyba do 14.
Mnie wkurzyly 2 rzeczy.
Pierwsza powazniejsza to to, ze wczoraj po 23 wracalismy z pubu z dziewczyna oraz znajomym i postanowilismy odprowadzic go do domu, gdyz mieszkal niedaleko. Przechodzlismy kolo jakiegos klubu, pod ktory akuart podjerzdzala karetka. Okazalo sie, ze jakas emo gowniara podciela sobie zyly, a jej chlopak stal obok i wyl do ksiezyca. Ogolnie wszyscy zgodnie stwierdzili ze te emo towarzystwo to niezle czuby. Byle gowno i zaraz placza, albo sie tna.
Druga sprawa to DMC 4, ktory przyszedl do mnie wczoraj nowy, zafoliowany. Dzisiaj go otwieram a w srodku plyta lata ( na szczescie nie jest w ogole porysowana ), ale wkurzyl mnie wewnatrz stan pudelka. Luknijcie sami:

I jak sie tu nie wku**ic?