Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 849986 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

suli dia

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 13
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #6880 dnia: Sierpnia 05, 2008, 19:16:35 pm »
Przyszedłem do domu po ciężkim dniu pracy a dla relaksu chciałem włączyć moja 360-tkę i tu widze 3 czerwone diody wkurzyło mnie to cholernie  :sad:
Umiesz Liczyć, Licz na Siebie!!!

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #6881 dnia: Sierpnia 05, 2008, 19:47:11 pm »
Przynajmniej masz PS3  :-D

bebbop

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 10
  • Memento Mori...
« Odpowiedź #6882 dnia: Sierpnia 05, 2008, 20:03:55 pm »
Ledwo sprzedalem PS3 a dziewucha zaczela mi marudzic przez 3 dni, abym jej kupil PSP bo chce sobie pograc w Loco Roco. Ostatecznie skonczylo sie na tym , ze kazdy wylozy po polowie kasy. Dobrze, ze w miare okazja sie trafila na ebayu. Esh, za dobrze ma ze mna  :-?

Mikes

• Łajka
  • Reputacja: 0
  • Ej.
« Odpowiedź #6883 dnia: Sierpnia 05, 2008, 20:51:20 pm »
Kupisz jej i Cię rzuci ; D

Patosław

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 147
  • Demons Souls <3
« Odpowiedź #6884 dnia: Sierpnia 07, 2008, 14:47:16 pm »
wkurza mnie to że nadaj nie ma mojej Eternal Sonaty ani Rengoku  :-x Zasrana Poczta  :-x :-x

Patosław

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 147
  • Demons Souls <3
« Odpowiedź #6885 dnia: Sierpnia 07, 2008, 14:51:03 pm »
Poczta Polska mnie mnie chyba na swojej czarnej liście  :cry:

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #6886 dnia: Sierpnia 07, 2008, 15:03:09 pm »
wkurza mnie to że nadaj nie ma mojej Eternal Sonaty ani Rengoku  :-x Zasrana Poczta  :-x :-x
:sad:

ja pier**le, daj sobie siana o_O

Desser

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 1
  • Demons don't wear white
« Odpowiedź #6887 dnia: Sierpnia 07, 2008, 15:07:56 pm »
Kurka, znowu FireFox mi zastrajkowal i niespodziewanie, ni stad, ni zowad mi wywalilo w kosmos wszystkie zakladki. Dobrze tylko, ze wiekszosc wazniejszych pamietalem, wiec juz co poniektore sobie przywrocilem. Czy da sie jakos uploadowac liste zakladek gdzies na serwer, jak na przyklad kontakty z gg?

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6888 dnia: Sierpnia 07, 2008, 15:09:47 pm »
Nie, ale można sobie zrobić backup co jakiś czas:

Zakładki -> Zarządzaj zakładkami -> Importowanie i kopie zapasowe -> eksportuj do HTML albo utwórz kopię zapasową. HTMLowe może odczytać np. Opera.

FallenDemon

• Towarzysz
« Odpowiedź #6889 dnia: Sierpnia 07, 2008, 18:08:01 pm »
Kurka, znowu FireFox mi zastrajkowal i niespodziewanie, ni stad, ni zowad mi wywalilo w kosmos wszystkie zakladki. Dobrze tylko, ze wiekszosc wazniejszych pamietalem, wiec juz co poniektore sobie przywrocilem. Czy da sie jakos uploadowac liste zakladek gdzies na serwer, jak na przyklad kontakty z gg?
C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Application Data\Mozilla\Firefox
Ja sobie robię buckup tego, mam wszystko, łącznie z log/hasłami etc.
Opublikowane: Sierpień 07, 2008, 15:15:05
Przyszedłem do domu po ciężkim dniu pracy a dla relaksu chciałem włączyć moja 360-tkę i tu widze 3 czerwone diody wkurzyło mnie to cholernie  :sad:
Gumka do ołówka, pasta do procków, jakieś 30min (zależy od wprawy) i po kłopocie  :-D
(Jakbyś ewentualnie nie miał gwary).

FokA

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #6890 dnia: Sierpnia 08, 2008, 08:27:03 am »
Nikt ale to nikt mnie nie potrafi doprowadzić do białej gorączki , prócz mojej dziewczyny(czyli jednym słowem wkur**ć) a ona to uczyniła dziś rano.Popołudniu usłyszy parę przykrych słów koniec pierdolenia

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6891 dnia: Sierpnia 08, 2008, 08:37:57 am »
Strzel jej z

;)

FokA

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #6892 dnia: Sierpnia 08, 2008, 08:42:28 am »
nie nie nie uderzyłbym kobiety(dopóki ona mnie by nie uderzyła) nawet z liścia men...ale usłyszy parę słów po których satysfakcje mi da widok jej rozpływającego się makijażu we łzach

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6893 dnia: Sierpnia 08, 2008, 08:47:18 am »
Maaaan, przecież nie piszę na poważnie. Bicie kobiet to uber-lamerstwo. Robienie mega-awantury i doprowadzanie do płaczu, zasadniczo też. Co Ci to da? Poczujesz się lepiej jak ją zjedziesz? Ochłoń i pogadaj, z uber-awantury nigdy nic dobrego nie wynika...

oscyp

• Gość
« Odpowiedź #6894 dnia: Sierpnia 08, 2008, 08:49:15 am »
A na koniec usłyszysz: "FoKa, ale ja mam dopiero 9 lat :(..."

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6895 dnia: Sierpnia 08, 2008, 08:50:12 am »
Nie mogę, kocham tego gościa. :lol: :lol: :lol: :lol:

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #6896 dnia: Sierpnia 08, 2008, 09:21:58 am »
ja też :D:D:D:D:D::DD:D
Fryty tyty dotknij pyty

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6897 dnia: Sierpnia 08, 2008, 09:39:30 am »
ale usłyszy parę słów po których satysfakcje mi da widok jej rozpływającego się makijażu we łzach

Twardziel  :-o

Zaplułem monitor.

+

FokA

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #6898 dnia: Sierpnia 08, 2008, 09:41:17 am »
bez komentarza pozostawię wypowiedzi paru osób......

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #6899 dnia: Sierpnia 08, 2008, 09:55:23 am »
bez komentarza pozostawię wypowiedzi paru osób......

hyhyhy...widze FoKa ze masz podobnie jak ja! tylko moja dziewczyna mnie potrafi wyprowadzic z rownowagi ( czy to biadolac bez sensu, czy oblewajac wszytkie moje konsole Cola czy przyje*** sie o jakies bez sensowne sprawy itp....), a moja reakcje podobne do twoich, ostatnio uslyszala za ma sie pakowac, ze jej kupie bilet dam troche $$$ i niech sobie jedzie jak jej tak nie pasuje...hyhyhyh...

Kochan

• Towarzysz
« Odpowiedź #6900 dnia: Sierpnia 08, 2008, 10:33:23 am »
To Wytlumaczcie mi to : Jesli  kobieta ma dzien wolny w srodku tygodnia po 6 dniach pracy , powina spac dlugo zrelaksowac sie i porobic to co lubi a jak facet wraca z ciezkiej pracy powinien dostac talez z czyms fajnym i cieplym do zarcia itp itd. Ale kur** nie zeby po calym dniu lezenia w lozku byla ona jeszcze bardziej wkuri... niz normalnie bo przeczytala jakis artykul o facetach !!! .

I po calym dni zajeba.... pracy i mnostwa problemow itp. przychodze do domu a ona sie wyzywa , krzyczy , jakies zloscliwe uwagi , ze od rana do 18 pracuje i sobie usiade na pc lub na konsole okolo 20-30 min dzienie to gram KUR** CALY DZIEN i jej uwagi nieposwiecam !!!!  Kobieta z ktora jestes dluzej niz rok czerpie przyjemnosc z krzywdzenia lub dopierd**** swojemu partnerowi ....

Ps.

Wkurzaja mnie szfaby i ruski .

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6901 dnia: Sierpnia 08, 2008, 10:36:00 am »
Czekaj na pomoc od Oscypa :).

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6902 dnia: Sierpnia 08, 2008, 10:42:20 am »
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6903 dnia: Sierpnia 08, 2008, 10:43:54 am »
To Wytlumaczcie mi to : Jesli  kobieta ma dzien wolny w srodku tygodnia po 6 dniach pracy , powina spac dlugo zrelaksowac sie i porobic to co lubi a jak facet wraca z ciezkiej pracy powinien dostac talez z czyms fajnym i cieplym do zarcia itp itd. Ale ku*** nie zeby po calym dniu lezenia w lozku byla ona jeszcze bardziej wkuri... niz normalnie bo przeczytala jakis artykul o facetach !!! .

I po calym dni zajeba.... pracy i mnostwa problemow itp. przychodze do domu a ona sie wyzywa , krzyczy , jakies zloscliwe uwagi , ze od rana do 18 pracuje i sobie usiade na pc lub na konsole okolo 20-30 min dzienie to gram KUR** CALY DZIEN i jej uwagi nieposwiecam !!!!  Kobieta z ktora jestes dluzej niz rok czerpie przyjemnosc z krzywdzenia lub dopierd**** swojemu partnerowi ....

Ps.

hyhyh...ja mam podobnie, moja pani ma to szczescie ze konczy prace ok 13 w domku jest ok 14. zaczynamy prace ja pracuje do 18 i domu jestem ok. 19 ( oboje zaczynamy o tej samej godzinie - 9) jak przychodze do domu obiadek mam fakt ( ale zebym ja musial kobiete uczyc gotowac...?) ale mnie wkur**a to ze ona nie rozumie ze ja chce troche ciszy/spokoju poprostu czasu dla siebie itp. a ta lata pokazuje mi jakies zdjecia, mowi mi co pasowalo by kupic itp...

czytalem gdzies ze kobiety musza sie wygadac itp. ale ja naprawde lubie spokoj i cisze, odpalic konsole pograc sobie albo popracowac nad swoimi projektami na PC, ale sie nie da!

do tego dochodzi jeszcze to ze w pracy mam duzo pracy/obowiazkow, jakos sobie daje rade ze stresem, a mam go duzo, ale "cisnienie" osiaga u mnie wartosci max.

btw. jestem ze swoja kobieta juz prawie 5 lat :)

Kochan

• Towarzysz
« Odpowiedź #6904 dnia: Sierpnia 08, 2008, 10:49:57 am »
To Wytlumaczcie mi to : Jesli  kobieta ma dzien wolny w srodku tygodnia po 6 dniach pracy , powina spac dlugo zrelaksowac sie i porobic to co lubi a jak facet wraca z ciezkiej pracy powinien dostac talez z czyms fajnym i cieplym do zarcia itp itd. Ale ku*** nie zeby po calym dniu lezenia w lozku byla ona jeszcze bardziej wkuri... niz normalnie bo przeczytala jakis artykul o facetach !!! .

Ps.

hyhyh...ja mam podobnie, moja pani ma to szczescie ze konczy prace ok 13 w domku jest ok 14. zaczynamy prace ja pracuje do 18 i domu jestem ok. 19 ( oboje zaczynamy o tej samej godzinie - 9) jak przychodze do domu obiadek mam fakt ( ale zebym ja musial kobiete uczyc gotowac...?) ale mnie wkur**a to ze ona nie rozumie ze ja chce troche ciszy/spokoju poprostu czasu dla siebie itp. a ta lata pokazuje mi jakies zdjecia, mowi mi co pasowalo by kupic itp...

czytalem gdzies ze kobiety musza sie wygadac itp. ale ja naprawde lubie spokoj i cisze, odpalic konsole pograc sobie albo popracowac nad swoimi projektami na PC, ale sie nie da!

do tego dochodzi jeszcze to ze w pracy mam duzo pracy/obowiazkow, jakos sobie daje rade ze stresem, a mam go duzo, ale "cisnienie" osiaga u mnie wartosci max.

btw. jestem ze swoja kobieta juz prawie 5 lat :)

Mam identycznie ..... pracuje w agencji rekrutacyjnej w Irlandi  i mam tyle stresow i cisniej ze wszystkich stron plus teskie za nasza piekna Polska :(((( a tu po pracy niemoge nawet odpalic sobie 1 gry na 30 min bo ja nie chce z nia spedzac czasu i jej sie nudzi albo chce o jakis gownach gadac .

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6905 dnia: Sierpnia 08, 2008, 10:53:39 am »
Bo niestety, moi państwo, kobieta > gry video. A jak się potrzebuje wygadać, to nauczcie się słuchać nie słuchając - skupiona mina, co jakiś czas przytakiwanie, a w głowie kompletna kaszka w tym momencie.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6906 dnia: Sierpnia 08, 2008, 10:54:41 am »
A jak się potrzebuje wygadać, to nauczcie się słuchać nie słuchając - skupiona mina, co jakiś czas przytakiwanie, a w głowie kompletna kaszka w tym momencie.
...

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #6907 dnia: Sierpnia 08, 2008, 10:55:59 am »
Bo niestety, moi państwo, kobieta > gry video. A jak się potrzebuje wygadać, to nauczcie się słuchać nie słuchając - skupiona mina, co jakiś czas przytakiwanie, a w głowie kompletna kaszka w tym momencie.

Moja już się nie daje na to nabierać. :P Zawsze się skapnie że jej nie słucham.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6908 dnia: Sierpnia 08, 2008, 10:59:10 am »
Zapewniam Cię, svonstonie, że czasem inaczej się nie da, a lepsze to, niż się wku.wiać, że nie można odpocząć po pracy.

MarcePan, więc raz na jakiś czas (powiedzmy raz w tygodniu) możesz się w jakiejś kwestii nie zgodzić, a nawet przedstawić własny argument.

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6909 dnia: Sierpnia 08, 2008, 11:00:39 am »
Mam identycznie ..... pracuje w agencji rekrutacyjnej w Irlandi  i mam tyle stresow i cisniej ze wszystkich stron plus teskie za nasza piekna Polska :(((( a tu po pracy niemoge nawet odpalic sobie 1 gry na 30 min bo ja nie chce z nia spedzac czasu i jej sie nudzi albo chce o jakis gownach gadac .

a wiec nie jestem sam :) ja w londynie to samo mam... ja gram tylko jak jej nie ma :D najgorsze jest jak chce z kumplem zagrac w PES i gra,y te kilka meczykow popijajac piwko a ona do mnie o 21 w sobote mowi ze jest zmeczona i chce isc spac... no masakraaaaaaa....

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6910 dnia: Sierpnia 08, 2008, 11:01:07 am »
Da się, Iras. A jak macie chore związki, w których kobieta drze się na was non stop, to niefajnie. Jak potrzebuejsz ciszy i spokoju, to jej to powiedz. Jeżeli jej zależy na tym, żebyś był szczęśliwy, to zrozumie. :?

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6911 dnia: Sierpnia 08, 2008, 11:01:51 am »
Przypomniał mi się w tym momencie jeden odcinek Family Guya. Wiecie po co kobiety mają piersi? Żeby się było na co gapić, kiedy kobieta do Ciebie gada. :P

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6912 dnia: Sierpnia 08, 2008, 11:05:27 am »
Da się, Iras. A jak macie chore związki, w których kobieta drze się na was non stop, to niefajnie. Jak potrzebuejsz ciszy i spokoju, to jej to powiedz. Jeżeli jej zależy na tym, żebyś był szczęśliwy, to zrozumie. :?

Ale skoro kobieta potrzebuje opowiedzieć, co robiła przez cały dzień, po co odbierać jej tę przyjemność?

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6913 dnia: Sierpnia 08, 2008, 11:09:40 am »
No jeżeli macie między sobą taką relacje, że wolisz udawać, ,ze ją słuchasz, a tak naprawdę masz ją głęboko w dupie, zamiast powiedzieć jej: "Słuchaj, kochanie, jestem strasznie zmęczony i zestresowany, daj mi godzinkę na zrelaksowanie się w ciszy i spokoju i porozmawiamy", to masz racje - nie można jej odbierać tej niebywałej "przyjemności".

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6914 dnia: Sierpnia 08, 2008, 11:11:00 am »

nie ona ci odpowie ze potrzebuje z kims porozmawiac itp. to sa cwane bestie... ona potrafi sie wyciszyc, ale to trwa gora godzine ;)

Kochan

• Towarzysz
« Odpowiedź #6915 dnia: Sierpnia 08, 2008, 11:12:56 am »

Ale skoro kobieta potrzebuje opowiedzieć, co robiła przez cały dzień, po co odbierać jej tę przyjemność?

Ale to nie tylko to ale takze to ze moje kobiecie np. oprucz odpowiedzi chce tez cos robic , chodzi mi o to ze  jesli ja gram to jej sie nudzi i siada obrazona i zaczyna sie dopierdalac itp  czyli nawet jesli jej odpowiadam i co jakis czas wstaje i ja caluje itp. ona nadal jest niezadowolona i tylko czeka az zejde z kompa i poszcze jakis film itp.

MMORPG wymagaja tone czasu zeby do czegos dojsc a przez moja prace w ktorej notabene gralem jakies pol roku tem ale poniewaz  manager sie zmienil i znalazl nowych klientow mam w chu.. pracy i juz mam ledwo czas cos napisac na forum tak jak teraz ^^ ale stare dobre czasy kiedy 8 godzin mojej pracy szlo na granie i expienie postaci w L2   ( mam dobrego pc w pracy ) .  Kocham moja dziewczyne i lubie z nia spedzac czas ale potrzeboje tez czasu dla siebie , samotnie zapalic sobie napic sie , zjesc co sie lubi i obejrzec ulubiony film badz  kreskowke ..... ehh

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6916 dnia: Sierpnia 08, 2008, 11:21:02 am »
Kochan musimy zalozyc sobie klub wsparcia ;)

btw. ja b.lubie anime/mange a ona na to, a ogladasz znow te bajeczki, dorosnij wreszcie, krew mnie zalewa ...

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #6917 dnia: Sierpnia 08, 2008, 11:22:37 am »
btw. ja b.lubie anime/mange a ona na to, a ogladasz znow te bajeczki, dorosnij wreszcie, krew mnie zalewa ...
Powiedz jej, że ona ogląda za to durne telenowele. :-P

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6918 dnia: Sierpnia 08, 2008, 11:26:31 am »
No jeżeli macie między sobą taką relacje, że wolisz udawać, ,ze ją słuchasz, a tak naprawdę masz ją głęboko w dupie, zamiast powiedzieć jej: "Słuchaj, kochanie, jestem strasznie zmęczony i zestresowany, daj mi godzinkę na zrelaksowanie się w ciszy i spokoju i porozmawiamy", to masz racje - nie można jej odbierać tej niebywałej "przyjemności".

O nie, nie, nie! Jeśli mam kogoś głęboko w dupie, na pewno nie daję mu okazji brzęczeć nad moim uchem! Słuchanie o codziennych pierdołach zwyczajnie nie wymaga angażowania zbyt wielu szarych komórek i wg mnie nie koliduje z odpoczynkiem, czy nawet z innym zajęciem.

Kochan

• Towarzysz
« Odpowiedź #6919 dnia: Sierpnia 08, 2008, 11:32:14 am »
Kochan musimy zalozyc sobie klub wsparcia ;)

Moja mowila to samo o paru rzeczach : anime , kreskowkach typu South park i hamilly guy , japoni i filmach japonskich , i paru innych rzeczach ale to jest dla doroslych a ja niewiem czy tego forum nieczytaja dzieci  . Wiec te przyklady ktore wymienilem zostaly jej wbite do glowy i stopniowo ja przekonalem i teraz ona jest fanka anime itd . wiec jesli o to chodzi mam sie lepiej niz ty bo ja najczesciej wlasnie ogladam razem z nia Anime , nasze ulubione to Death note , NGE , Trigun , Naruto .