Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 849912 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

grami

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 0
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #6960 dnia: Sierpnia 13, 2008, 19:45:56 pm »
W obecnej chwili niemiłosiernie wku**** mnie CoD 3, co się nie wychylę to jakiś niemiec mnie zgarnie i sru zaczynam zabawę od "last saved checkpoint"...toż to białej gorączki można dostać kiedy się zbliża do końca a tu jep jedna kulka i gryziesz piach...
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2008, 20:28:53 pm wysłana przez grami »

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #6961 dnia: Sierpnia 13, 2008, 21:22:44 pm »
Z mordą do kierownictwa. Koleś Ci łaski nie robi, bo dzięki tobie zarabia.

Hehe, koleś, z którym mam jazdy jest właścicielem całego ośrodka szkolenia:) Na szczęście pogoda się nie zmarnowała i jazdy miałem. Zajebiście było:)
Fryty tyty dotknij pyty

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #6962 dnia: Sierpnia 14, 2008, 02:49:59 am »
Znowu windows mi się zawiesza przy probie wyłączania- masakra! Kolejny recovery trzeba jutro robić, bo nie wyrobię.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #6963 dnia: Sierpnia 14, 2008, 08:17:21 am »
Ja od tygodnia sie zbieram na format, ale coś nie moge sie zabrac, dzień w plecy. :eek:

To mnie wkurza

Kochan

• Towarzysz
« Odpowiedź #6964 dnia: Sierpnia 14, 2008, 12:12:16 pm »
Wkurzaja mnie bogaci wlasciciele firm ktorzy jezdza porsche i mercami a zal im  kazdego grosza ze chciwosci ,  Korwa !! jedli by wlasne gowno jakby mogli czasem .

grami

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #6965 dnia: Sierpnia 14, 2008, 12:24:08 pm »
Zawsze możesz zostać Robin Hoodem...
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #6966 dnia: Sierpnia 14, 2008, 12:40:54 pm »
Wkurzaja mnie bogaci wlasciciele firm ktorzy jezdza porsche i mercami a zal im  kazdego grosza ze chciwosci ,

Że nie chcą dawać złotówki na wino menelom, czy wspomóc biedne czarne dzieci w afryce? Też tak mam, bo to mnie wkurza.
Aha- no i mniej zawiści, bo to jest chyba to.

Kochan

• Towarzysz
« Odpowiedź #6967 dnia: Sierpnia 14, 2008, 13:18:31 pm »
Wkurzaja mnie bogaci wlasciciele firm ktorzy jezdza porsche i mercami a zal im  kazdego grosza ze chciwosci ,

Że nie chcą dawać złotówki na wino menelom, czy wspomóc biedne czarne dzieci w afryce? Też tak mam, bo to mnie wkurza.
Aha- no i mniej zawiści, bo to jest chyba to.

Kompletne pudlo ,  zeby ci to jakos latwo nakreslic bo chyba ciezko u ciebie z rozumieniem .  Chodzi mi o to ze wlasciciel firmy ma pracownikow ktorzy musza sie prosic o kazdy grosz a np. zeby miec klimatyzacje albo jakies godne  warunki  w miejscu pracy niewspomne . Jesli ty zapier**** za kogos a ten jezdzi porshe i ma wakacje co 1 miesiac w innym kraju a ty nawet niemozesz sie doprosic o nic + nawet jesli chodzi o interes firmy , wymaga od ciebie wszystkiego a sam nic niedaje itp.

Ale ciezko to  wszystko wytlumaczyc na forum wiec to skrocilem , moze ktos to mogl odebrac jako zazdrosc. Tak czy siak czym ktos jest bogatszy tym bardziej robi sie chciwy .

Diuk

• Gość
« Odpowiedź #6968 dnia: Sierpnia 14, 2008, 13:36:26 pm »
Kompletne pudlo ,  zeby ci to jakos latwo nakreslic bo chyba ciezko u ciebie z rozumieniem .  Chodzi mi o to ze wlasciciel firmy ma pracownikow ktorzy musza sie prosic o kazdy grosz a np. zeby miec klimatyzacje albo jakies godne  warunki  w miejscu pracy niewspomne . Jesli ty zapier**** za kogos a ten jezdzi porshe i ma wakacje co 1 miesiac w innym kraju a ty nawet niemozesz sie doprosic o nic + nawet jesli chodzi o interes firmy , wymaga od ciebie wszystkiego a sam nic niedaje itp.

Ale ciezko to  wszystko wytlumaczyc na forum wiec to skrocilem , moze ktos to mogl odebrac jako zazdrosc. Tak czy siak czym ktos jest bogatszy tym bardziej robi sie chciwy .

LOL

Urodziłeś się wczoraj czy jak? Taki świat kolego.

misterbuu

• Towarzysz
« Odpowiedź #6969 dnia: Sierpnia 14, 2008, 13:59:53 pm »
Tak jest..życie to nie reklama Jogurtu  :-x 
Chodzi mi o to ze wlasciciel firmy ma pracownikow ktorzy musza sie prosic o kazdy grosz
Lol....jest coś takiego jak kodeks pracy chyba...a jak ktoś jest dupa to będzie dymany i tyle...
Jesli ty zapier**** za kogos a ten jezdzi porshe i ma wakacje co 1 miesiac w innym kraju a ty nawet niemozesz sie doprosic o nic
Otwórz własną firmę i niech inni robią za ciebie...proste;]

Następny idealista...spalić Unię,niechaj zapanuje anarchia,rozdać biednym,wymordować bogatych..to by była sprawiedliwość nie?
just swingin in the glory of chaos...

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #6970 dnia: Sierpnia 14, 2008, 14:08:43 pm »
Kochan, nie spodziewaj się że Boss bedzie prowadzić firme dla funu (hehe). Wiadomo że musi ciąć koszty i mieć wszystko pod kontrolą jeśli chce liczyć na zyski i rozwój swojej firmy.

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #6971 dnia: Sierpnia 14, 2008, 14:12:54 pm »
Pracownik zadowolony = pracownik wydajny. Na szczęście coraz więcej pracodawców ma tego świadomość.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #6972 dnia: Sierpnia 14, 2008, 14:58:35 pm »
TP SA sobie w ch*ja leci. Miesiąc temu poszliśmy z ojcem zrezygnować z umowy z TP na net, kończyła się umowa i najlepiej jest miesiąc przed zgłosić że nie będzie kontynuowana. A dziś przychodzi rachunek z TP za telefon a w nim chyba 60zł za jakiś pakiet startowy i abonament za net. No ku*wy niemyte! Co ciekawe stara umowa jest do 18.
A jak ojciec chciał zadzwonić i to wyjaśnić (błękitna linia) to musiał jakiś pin wklepać...skąd ku*wa człowiek ma mieć ten pin?

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6973 dnia: Sierpnia 14, 2008, 15:00:09 pm »
PIN dostaje się na początku, heee. 8)

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #6974 dnia: Sierpnia 14, 2008, 15:07:45 pm »
PIN dostaje się na początku, heee. 8)
hahah właśnie nie! poszperałem w necie i jest tak że można się zalogować, ale żeby to zrobić potrzebny jest pin, a by dostać pin trzeba zadzwonić na...niebieską linię  9393. I tam wcisnąć 0 aby pogadać z konsultantem który daje ci pin..tyle że jak wciśniesz 0 to pojawia się komunikat o podanie nr. telefonu i..pinu  :lol: :lol: :lol: takie błędne koło. podobno trzeba dzwonić i wciskać 0 do puki się nie połączy z konsultantem.  A czy się dodzwonisz za 1 czy za 1000 razem to już kwestia szczęścia.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6975 dnia: Sierpnia 14, 2008, 15:11:01 pm »
Bzdury gadasz. Tyle razy dzwoniłem do konsultanta i jak wybierałem 0 to PINu nie musiałem podawać. 8)

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #6976 dnia: Sierpnia 14, 2008, 15:12:25 pm »
Bzdury gadasz. Tyle razy dzwoniłem do konsultanta i jak wybierałem 0 to PINu nie musiałem podawać. 8)
to miałeś farta, mój starszy musiał. A to i tak nie zmienia faktu że TP sobie w ch*ja leci.

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #6977 dnia: Sierpnia 14, 2008, 15:17:10 pm »
A to i tak nie zmienia faktu że TP sobie w ch*ja leci.
Mówiłem, że się namęczysz przy rezygnowaniu umowy z TP.

Kochan

• Towarzysz
« Odpowiedź #6978 dnia: Sierpnia 14, 2008, 15:20:50 pm »
Pracownik zadowolony = pracownik wydajny. Na szczęście coraz więcej pracodawców ma tego świadomość.

O wkoncy jakis rozsadny post z ktorym moge sie zgodzic .

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6979 dnia: Sierpnia 15, 2008, 09:07:55 am »
Pogoda! ...wa mać  :x

Diuk

• Gość
« Odpowiedź #6980 dnia: Sierpnia 15, 2008, 09:58:53 am »
Pogoda! ...wa mać  :x

Fakt

U nas w nocy tak napierdalało, masakra, myślałem, że to już ruscy nas bombardują

Rig mnie wkurza, coś się psuje ostatnio.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6981 dnia: Sierpnia 15, 2008, 10:29:36 am »
To

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #6982 dnia: Sierpnia 15, 2008, 14:39:00 pm »
Zainstalują te patrioty w Polsce, to złomiarze rozbroją w jedną noc.

Wkurzają mnie buraki w kinie, co w środku seansu nie dość że  im komórka zadzwoni (z dzwonkiem typu umcumc), to jeszcze odbiorą i na caly głos (konkurencja dla dolby sorround z 20 głośników) "a no w kinie jestem no! Nie bardzo mogę rozmawiać no! Nie wiem, jeszcze godzinę no!"

Soul hunter 16

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 60
  • Two different souls in one body.Which one is mine?
« Odpowiedź #6983 dnia: Sierpnia 15, 2008, 19:34:23 pm »
Mnie wkurza że u mnie w kinie nie ma jeszcze Mrocznego rycerza :( Wszyscy się jarają a ja nawet nie wiem kiedy będzie :( Najlepsze że dzisiaj wszedłem na stronke żeby zobaczyć repertuar a tam KUNG-FU PANDA pokazy przedpremierowe haha :D Ale opis jest chyba stary bo baje puszczają od dawna :P

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #6984 dnia: Sierpnia 15, 2008, 19:46:48 pm »

Wkurzają mnie buraki w kinie, co w środku seansu nie dość że  im komórka zadzwoni (z dzwonkiem typu umcumc), to jeszcze odbiorą i na caly głos (konkurencja dla dolby sorround z 20 głośników) "a no w kinie jestem no! Nie bardzo mogę rozmawiać no! Nie wiem, jeszcze godzinę no!"
To w Krakowie takie wieśniaki mieszkają? :eek: Dość często bywam w kinie i nigdy z czymś takim się nie spotkałem.

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #6985 dnia: Sierpnia 15, 2008, 20:08:18 pm »
Dlatego ja do kina chodzę na lajtowe filmy. Jakieś komedie itp. Horror w kinie oglądać to porażka.

Kert

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 255
« Odpowiedź #6986 dnia: Sierpnia 15, 2008, 20:55:10 pm »

To w Krakowie takie wieśniaki mieszkają? :eek: Dość często bywam w kinie i nigdy z czymś takim się nie spotkałem.
Często goszczę w krakowskich kinach i też nie miałem z tym do czynienia. Inna rzecz mnie za to denerwuje: masowa konsumpcja popcornu, nachos i siorbanie ze słomki rozpuszczalnika do śrub. Nie ma to jak słyszeć niekulturalne odgłosy konsumpcji podczas np. monologu Jokera.

Dlatego ja do kina chodzę na lajtowe filmy. Jakieś komedie itp. Horror w kinie oglądać to porażka.
Nie krzywdziłbym taką opinią wszystkich kin, należy rozgraniczyć - małe, niemal klubowe sale kinowe =/= multipleksy dla gawiedzi. Jednak zgodzę się, że horrory ogląda się zdecydowanie gorzej, jeśli widownię dla niego w jakimkolwiek otoczeniu stanowią więcej niż jedna, dwie osoby.
Oglądałem ciekawy dokument o zmotoryzowanych kinach w USA, tam tanie horrory o zmutowanych potworach atakujących nastolatków stanowiły element marketingu, mający zaciągnąć nową publiczność w postaci małolatów (którzy jeździli głównie do kina, nie na film). Wtedy takie projekcje miały większy sens, bo oglądało się je w pewnej izolacji, w otoczeniu natury, ze zjawiskami atmosferycznymi tworzącymi dodatkowy klimat. Film akurat wtedy był najmniej ważny, ale otoczenie rządziło.
Ja unikam chodzenie do kina na komedie, coś co mnie np. nie śmieszy bo jest słabe, innych wprawia we spazmy i rechoczą jak dzieci. Wkurzająca rzecz.

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #6987 dnia: Sierpnia 15, 2008, 21:30:00 pm »
Ja unikam chodzenie do kina na komedie, coś co mnie np. nie śmieszy bo jest słabe, innych wprawia we spazmy i rechoczą jak dzieci. Wkurzająca rzecz.
Heh mam to samo.
Dobry żart w dużym kinie poznasz po tym, że nikt się nie śmieje. :D
Największe salwy śmiechu wywołują zazwyczaj wydarzenia typu wpadnięcie bohatera w kupę.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6988 dnia: Sierpnia 15, 2008, 22:46:48 pm »
Pogoda to dzisiaj ku.wa przegła!

:-x

Marins

• Gość
« Odpowiedź #6989 dnia: Sierpnia 15, 2008, 22:59:00 pm »
To przez zmiany klimatyczne  :???:

Wkurza mnie że jest u mnie w pokoju w ciągu dnia 30 stopni  :mad:

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #6990 dnia: Sierpnia 16, 2008, 13:05:24 pm »
To w Krakowie takie wieśniaki mieszkają?  Dość często bywam w kinie i nigdy z czymś takim się nie spotkałem.

Sala w połowie pełna była, więc prawdopodobieństwo trafienia na buraka drastycznie podskoczyło. Tym bardziej że jestem przyzwyczajony chodzić do kina na filmy, gdzie na sali znajdują się 3 osoby góra.
Popcorny i chipsy w dipach też wkurzały, ale szczęśliwie większość ludzi zjadła te dobra jeszcze w czasie trailerów i reklam przed filmem.

Wkurza, że mam kompa po tym recovery i wypada posiedzieć resztę dnia by wywalić tonę śmieci z dysku (z nortonem na czele), zrobic porządek w mp3, zwolnić trochę miejsca pobawić się w aktualizacje itp. Nie chce mi się...

grami

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #6991 dnia: Sierpnia 16, 2008, 13:55:06 pm »
W ogóle kompy zazwyczaj lubią wku**...działać na nerwy. Toż to pierdolca można dostać, mam kompa świeżo po formacie, a już w tym momencie zawsze po odpaleniu "okna" wita mnie miły komunikat o błędzie krytycznym, winamp nie działa, więc słucham muzyki na windows media player, co do wygodnych nie należy, gg mi się wyłącza jak tylko mu się chcę, o komunikatach o za małej ilości pamięci wirtualnej nie wspominając. A kogo to zasługa? Oczywiście mojego kochanego brata...grrrr...

Iras ty jesteś z zielonej góry? To ona tak po pupie dostała?

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6992 dnia: Sierpnia 16, 2008, 14:37:58 pm »
Jestem ze Zgierza. Reszta miasta wyglądała normalnie (jak na takie ulewy), tylko ulica przy szpitalu była kompletnie nieprzejezdna. Muszę przyznać, że takich rzeczy u siebie jeszcze nie widziałem.

Z kompami to jest tak, że musicie przesiąść się na linuxa, a najlepiej kupić sobie macówki.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #6993 dnia: Sierpnia 16, 2008, 14:50:16 pm »
Maci są paskudne jeśli chodzi o wygląd (jak dla mnie- ten biały kolor wszędzie mnie dobija).

Linux ok, tylko kurde trudnoby zrezygnować z diabełkaII.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6994 dnia: Sierpnia 16, 2008, 15:06:10 pm »
Apple odchodzi od koloru białego. Mac pro, iMac, macbooki pro i air są aluminiowe. Wkrótce pojawi się również nowa wersja najtańszych macbooków i tym sposobem bieli u Apple nie będzie.

Diablo 2 powinno dać się na linuxie odpalić.

Bobi

• Człowiek dobrej roboty
  • PSN ID | Gamertag: Fifi1101
« Odpowiedź #6995 dnia: Sierpnia 16, 2008, 20:09:24 pm »
Na linuxie wszystko ponoć da się odpalić. Ja po dniu z Ubuntu wiem, że raczej z Windowsa już nie zrezygnuje.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6996 dnia: Sierpnia 16, 2008, 20:26:26 pm »
Maci są paskudne jeśli chodzi o wygląd (jak dla mnie- ten biały kolor wszędzie mnie dobija).

Linux ok, tylko kurde trudnoby zrezygnować z diabełkaII.
Diablo II + LoD po wine, ma rating platinium, czyli full-wypas opcja emulacja bez żadnych problemów.
Opublikowane: Sierpień 16, 2008, 20:25:34
Na linuxie wszystko ponoć da się odpalić.
Mit, problemy z akceleracją i w niekŧórych grach zaawansowane API nie pozwala na dogodną emulację, chyba, że ktoś pokusi się o VMware, ale to już nie jest typowe rozwiązanie.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6997 dnia: Sierpnia 16, 2008, 22:42:02 pm »
Moja drukarka ubzdurała sobie, że pojemnik z niebieskim tuszem jest pusty i domaga się wymiany  :mad:

Jest pełny...

Kocham sprzęt, który próbuje być mądrzejszy od użytkownika  :?

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6998 dnia: Sierpnia 16, 2008, 22:44:11 pm »
Moja drukarka ubzdurała sobie, że pojemnik z niebieskim tuszem jest pusty i domaga się wymiany  :mad:

Jest pełny...

Kocham sprzęt, który próbuje być mądrzejszy od użytkownika  :?
HP? Spoko, moja twierdzi (na kilku systemach), że każdy nowy zamiennik jest pusty fabrycznie. Kolor - owszem jest pusty, bo niewymieniany i sugeruje bym wymienił, ale jak wyciągnę to drukować nie może - 'bo nie ma i wcale mnie nie obchodzi, że masz ustawione wymuszone grayscale'. Kretyńskie 'inteligentne oprogramowanie HP'.

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #6999 dnia: Sierpnia 16, 2008, 22:54:40 pm »
To samo...
Początkowo śmieszy, ale potem można dostać przy tym czerwonej gorączki.