Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 849779 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

above89

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #7080 dnia: Września 04, 2008, 09:57:11 am »
A mnie wkurza niesamowicie fakt że na egzaminy (sesja) ludzie przychodzą na kolorowo, w krótkich spodenkach, a laski w mini i japonkach. Na dodatek na uczelnie mają raptem 45 minut, a ja w garniturze tłukę się w autobusie ok 2h w pełnym słońcu. Ja upocony jak świnia, a ludzie na luuzie i jeszcze głupio pytają czy idę na jakiś ślub lub czy mi ktoś zmarł :/

To raz, a dwa, wkur.iaja mnie, ale tak OKROPNIE autobusy bez możliwości otwierania OKIEN !!! Jechałem ostatnimi czasy parę razy i to jeszcze w najgorsze upału. Niestety autobus ma ogromne okna, ale bez możliwości ich otwarcia. Klima musi być, ale kierowca ma w dupie bo on sobie puści wentylator na klatę i cały happy, a ja w tym garniturze czuje się jak w saunie.

Trzy, mam dość studentek j.bane raszple z drutu, księżniczki zajeb.ane :/ Człowiek pomaga takiej w angielskim czy też z innymi przedmiotami, a ta jak ma teścik czy inną pomocą do sesji oleje Cię i tylko pomoże w swoim towarzystwie. I ktoś kto się uczył dwa tygodnie (niestety nie trafił z pytaniami) i nie zdał, a te przeczytały jadać te 45 na uczelnie i zdały to jest dopiero wku**.ające i jeszcze dupę trują na gg "zdałeś?" x100000 bo p*** chce się pośmiać. AAAA

Cztery, dziołchy mają te 20 i więcej lat, a zachowują się jak gimnazjalistki mianowicie zamiast podejść jak coś chcą i pogadać to stoją w 4 osobowej grupie i się śmieją Bóg wie z czego. Siedzisz kulturalnie na wykładzie, notujesz, a te za plecami "hihihihihihiih" wku**.a jak cholera. Lub gorzej idziesz do sklepu i niestety wpadasz na te j.bane raszple z drutu, a te zaczynają palcami wytykać i się śmiać no łosz kuwa ile można ?! A jak już zapytasz o co halo to "NIC my tak już mamy" ja pie.dole.

« Ostatnia zmiana: Września 04, 2008, 10:22:07 am wysłana przez above89 »

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #7081 dnia: Września 04, 2008, 10:34:50 am »
@above89

nie no, studentki w mini to ja bardzo lubie, znaczy sie nie mam nic przeciwko...  8) 8) 8) 8) 8)

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #7082 dnia: Września 04, 2008, 10:39:23 am »
Przypierdol w łeb, zaraz będzie spokój :mad:

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7083 dnia: Września 04, 2008, 10:50:58 am »
@above89

nie no, studentki w mini to ja bardzo lubie, znaczy sie nie mam nic przeciwko...  8) 8) 8) 8) 8)
Też lubię, ale wkurza fakt że ja upocony i ugotowany, a one na luzie i jeszcze się nabijają, a mają raptem 45 minut drogi na uczelnie.

I doszedłem do wniosku że pierdyle garnitur. Jak studentki i studenci mogą na sportowo to i ja, a jak mi gościu wyskoczy, że nie można to mu pojadę co i jak i się skończy.
Opublikowane: Wrzesień 04, 2008, 10:48:05
Przypierdol w łeb, zaraz będzie spokój :mad:
Nie biję kobiet, ale czasami się zastanawiam czy nie zacząć.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #7084 dnia: Września 04, 2008, 10:53:06 am »
Powiem Ci, że trochę to smutne, ale pocieszę, że na Wrocławskim na prawie, była swego czasu praktyka, że notatki pisano w takich kolorach by ich skserowanie (nawet przy neieleganckim retrive'alu czyt. zawinięciu ;)) było niemożliwe. Taki wyścig szczurków. Dobrze, że u mnie czegoś takiego nie ma. Co prawda, mogę liczyć tylko na osoby w swojej grupie, ale nie ma akcji w stylu: "nie pożyczę", bądź ściem, że "nie mam, nie umiem". Ze mnie ludzie raczej nie mają pożytku, bo notatki jak już robię, to biedne, a i kompletowanie ich zajmuje mi miesiąc w najlepszym razie ;). Współczuję. Teksty nt. garnituru i pogrzebu, to raczej "nie-tutaj" zresztą pewnie nikt by tak do mnie nie powiedział, spodziewając się dissu ;). Pozostaje życzyć Ci nieco bardziej rozgarniętych znajomych.

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #7085 dnia: Września 04, 2008, 10:54:21 am »
Ja też nie, ale czasami brak mi słów do niektórych.

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7086 dnia: Września 04, 2008, 11:32:09 am »
Powiem Ci, że trochę to smutne, ale pocieszę, że na Wrocławskim na prawie, była swego czasu praktyka, że notatki pisano w takich kolorach by ich skserowanie (nawet przy neieleganckim retrive'alu czyt. zawinięciu ;)) było niemożliwe. Taki wyścig szczurków. Dobrze, że u mnie czegoś takiego nie ma. Co prawda, mogę liczyć tylko na osoby w swojej grupie, ale nie ma akcji w stylu: "nie pożyczę", bądź ściem, że "nie mam, nie umiem". Ze mnie ludzie raczej nie mają pożytku, bo notatki jak już robię, to biedne, a i kompletowanie ich zajmuje mi miesiąc w najlepszym razie ;). Współczuję. Teksty nt. garnituru i pogrzebu, to raczej "nie-tutaj" zresztą pewnie nikt by tak do mnie nie powiedział, spodziewając się dissu ;). Pozostaje życzyć Ci nieco bardziej rozgarniętych znajomych.
Niestety nie ma możliwości wyboru, a szkoda.

Najlepsze jest to że podczas sesji na 50 osób raptem w garniturze byłem ja i jakiś koleś bo wracał z roboty, a reszta na kolorowo. Trochę to smutne, że wykładowcy nie WYMAGAJĄ, ale jak widać im to nie przeszkadza BA pewnie wolą studentki w japonkach i w mini ;) Jednak po wykładowcach starszej daty spodziewałem się wymogu 'garnitur', albo wypieprzaj. Z jednej strony nie mam nic przeciwko bo zdecydowanie wole w spodenkach i klapeczkach na egzamin niż w garniturze w pełnym autobusie bez przewiewu. Tylko szkoda że wcześniej o tym nie wiedziałem :(
Opublikowane: Wrzesień 04, 2008, 11:28:18
Ja też nie, ale czasami brak mi słów do niektórych.
Szczerze takie zachowanie zaobserowalem w podstawówce, gimnazjum i na początku liceum, ale żeby na studiach. Szkoda słów.

Nobu_hex

• Gość
« Odpowiedź #7087 dnia: Września 04, 2008, 11:34:31 am »
a co Ty się tak kuwasz przejmujesz jak są ubrani inni? Ja tam zawsze na egzaminy latam w garniaku i mam w dupie to co ma na sobie reszta ludzi... Garniak na egzaminie to moim zdaniem kwestia kultury... Poza sesją też się tak przejmujesz kto w co się ubrał?

a jak mi gościu wyskoczy, że nie można to mu pojadę co i jak i się skończy.

Kłamiesz!

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #7088 dnia: Września 04, 2008, 11:37:17 am »
Powiem Ci, że trochę to smutne, ale pocieszę, że na Wrocławskim na prawie, była swego czasu praktyka, że notatki pisano w takich kolorach by ich skserowanie (nawet przy neieleganckim retrive'alu czyt. zawinięciu Wink) było niemożliwe. Taki wyścig szczurków.

U mnie na szczęście jest zupełnie odwrotnie. Zawsze, jak ktoś idzie tylko w stronę ksera, to zaraz całe zbiegowisko ludzi: "Co kserujesz?", "Dla mnie też!" ;). Podobnie z różnymi materiałami na egzaminy i kolokwia - cały rok ma wspólne forum, na którym się nimi wymieniamy, podpowiadamy sobie, pomagamy itp.

Sam zresztą przez ostatnie trzy lata byłem źródłem materiałów dla mojej grupy, bo mało kto robił notatki na wykładach czy ćwiczeniach ;). Zawsze przed każdym kolokwium była do mnie kolejka po materiały ;D.

Odnośnie garniaków. Też mnie trochę wkurza fakt, jak ludzie sobie to olewają i przychodzą jak chcą. Z jednej strony rozumiem, bo faktycznie w letni dzień (sesja letnia i poprawka sesji letniej) trochę gorąco jest; z drugiej zaś, egzamin dzięki temu staje się taki bardziej poważniejszy, czymś się różni od zwyłego koła ;).
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7089 dnia: Września 04, 2008, 11:39:12 am »
Nie obchodzi mnie jak są inni ubrani, niech i nawet chodzą nago mi to lotto, ale biega o sam fakt że ja jadę w garniturze w zatłoczonym autobusie te 2 i więcej godzin, a Ci na luuzie i jeszcze żartują sobie "co to ktoś zmarł Ci w rodzinie" albo "z wesela uciekłeś ?" No idzie dostać ku.wicy.

I nie kłamie bo jakby mi ktoś wyskoczył "przepraszam, ale nie możesz wejść tak ubrany" to nagadam jak to wygląda w czasie PIERWSZYCH TERMINÓW i jakim prawem większość może, a ja nie ?

A przypomniało mi się wczoraj jadąc z kumplem autobusem (o dziwo prawie pusty o 8 rano i całkiem chłodno) ;P Chodzi kanar. W pewnym momencie podchodzi do kolesia (chyba studencina bo jakieś notatki przeglądał) i prosi o bilet, ten że nie pokaże bo kupował przed chwilą i że "kanar" niby to widział. Na to gościu, że to jego robota i ma sprawdzić wszystkie bilety mimo że ludzie kupowali przy nim i to widział. Student wyjechał z wiązanką że chodzi jak popie.dolony po tym autobusie ludziom nie daję spokoju. Kanar się lekko zdenerwował, policją zaczął grozić i że jeszcze jedno słowo i zadzwoni. Koleś dla świętego spokoju pokazał bilet i dowalił wiązankę, że dziad jest ostro poj.bany, że go zaczyna wku.wiać i niech spie.dala stąd.

Powiem tyle chłopiec się ostro namęczył wyciągając ten bilet z kieszeni no normalnie korona mu z głowy spadła:/ Co za ludzie.

Inny sytuacja wracam z uczelni niestety z wiadomościa że nie zdałem (ch.j by to strzelił), siadam z tyłu, gdzie najmniej ludzi, a tam jakiś gościu z laską siedzi. No nic niech se siedza. Po jakimś czasie zaczyna bawić się pustą puszką jakoś "pstrykając" nią czy coś. Pobawił się chwile i cisza, potem znów, a mnie krew zalewa bo raz że podenerwowany faktem nie zdania to dwa zmęczony bo nie spałem. Ludzie na niego patrzą, ale nikt uwagi nie zwróci. Pstryka kolejny raz, a ja wybucham "masz jakiś problem?" on "nie", " zostaw tą puszkę do ciężkiej cholery i nie pstrykaj", on "a co Ci do tego?", "a bo mnie to ku.wa denerwuję i zaraz ch.j mnie strzeli jak nie przestaniesz" Uspokoił się, wysiadł z autobusu z laską i wyrzucił. No rany boskie idzie oszaleć w tych autobusach. Wr
« Ostatnia zmiana: Września 04, 2008, 11:50:24 am wysłana przez above89 »

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #7090 dnia: Września 04, 2008, 11:42:49 am »
Czy to ich wina, że nie zorientowałeś się, jaki strój obowiązuje na egzaminach na Twojej uczelni?

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7091 dnia: Września 04, 2008, 11:43:58 am »
above89 co by cie pocieszyc troche, dodam ze ja codziennie musze w garniturze do pracy chodzic, a w londynskim metrze nie ma mowy o klimatyzacji, a scisk nieraz taki, ze ludzie sa poprzylepiani do scian wagonu  8) w wakacje jest dosc duzo "omdlen" podczas nawet krotkiej podrozy, nawet mlodzi ludzie nie wytrzymuja, a co do studiow, to ja zawsze mowilem ze nie umie, nie mam notatek itp. ale to zawsze byla prawda :P :P :P

hansatan

• Budowniczy socjalizmu
  • Üßer Fuhrer
« Odpowiedź #7092 dnia: Września 04, 2008, 11:44:19 am »
Czy to ich wina, że nie zorientowałeś się, jaki strój obowiązuje na egzaminach na Twojej uczelni?
Tak ich bo polskie społeczeństwo jest zacofane.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #7093 dnia: Września 04, 2008, 11:47:44 am »
To raz, a dwa, wkur.iaja mnie, ale tak OKROPNIE autobusy bez możliwości otwierania OKIEN !!! Jechałem ostatnimi czasy parę razy i to jeszcze w najgorsze upału. Niestety autobus ma ogromne okna, ale bez możliwości ich otwarcia.

Szkoda że solarisy mają odsuwane okna, bo klima jest puszczona ale jej nie czuć, bo tradycjonaliści zawsze pierwsze co, to lecą do okna by otworzyć. W ten sposób jest i wietrznie i gorąco.

above89- jesteś na marketingu i zarządzaniu, że masz takie lasencje?

Nobu_hex

• Gość
« Odpowiedź #7094 dnia: Września 04, 2008, 11:49:09 am »
jakby mi ktoś wyskoczył "przepraszam, ale nie możesz wejść tak ubrany"

Taaa, na pewno profesor powie Ci, że nie możesz wejść w garniturze na egzamin :lol:.

Poza tym i tak nie przygadałbyś mu w żaden sposób... Znam ludzi, którzy już nie jeden raz mówili to samo (może nie w odniesieniu do profesora, ale innych osób), a jak przychodziło co do czego to byli potulni jak baranki.

A nawet jakbyś przygadał to głupiś jest - profesorowi trzeba niemal w dupę włazić, żeby Cię nie udupiał raz po raz. Kumpel odważył się na podobny krok i do dzisiaj męczy się z przedmiotem z pierwszego roku [a zacznie teraz czwarty].

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #7095 dnia: Września 04, 2008, 11:51:06 am »
Ze mnie ludzie raczej nie mają pożytku, bo notatki jak już robię, to biedne

Ja notatki robiłem w miarę dobre, ale mam taki charakter pisma, że tylko desperaci pod ścianą chcieli kserować :]

hansatan

• Budowniczy socjalizmu
  • Üßer Fuhrer
« Odpowiedź #7096 dnia: Września 04, 2008, 11:51:44 am »
Czym innym jest rozważona dyskusja, a czym innym włażenie do du*y ;]

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7097 dnia: Września 04, 2008, 11:57:34 am »
Ta rzeczywiście na AGH ludzie w garniakach jak jeden mąż, a na GWSH 2 czy 3 uczelni w polsce czy na śląsku i jak chcą uhu.
Opublikowane: Wrzesień 04, 2008, 11:53:51
To raz, a dwa, wkur.iaja mnie, ale tak OKROPNIE autobusy bez możliwości otwierania OKIEN !!! Jechałem ostatnimi czasy parę razy i to jeszcze w najgorsze upału. Niestety autobus ma ogromne okna, ale bez możliwości ich otwarcia.

Szkoda że solarisy mają odsuwane okna, bo klima jest puszczona ale jej nie czuć, bo tradycjonaliści zawsze pierwsze co, to lecą do okna by otworzyć. W ten sposób jest i wietrznie i gorąco.

above89- jesteś na marketingu i zarządzaniu, że masz takie lasencje?

Administracja (wiem wiem, damski kierunek, ale jakoś mi pasuję:)
Opublikowane: Wrzesień 04, 2008, 11:54:44
jakby mi ktoś wyskoczył "przepraszam, ale nie możesz wejść tak ubrany"

Taaa, na pewno profesor powie Ci, że nie możesz wejść w garniturze na egzamin :lol:.

Poza tym i tak nie przygadałbyś mu w żaden sposób... Znam ludzi, którzy już nie jeden raz mówili to samo (może nie w odniesieniu do profesora, ale innych osób), a jak przychodziło co do czego to byli potulni jak baranki.

A nawet jakbyś przygadał to głupiś jest - profesorowi trzeba niemal w dupę włazić, żeby Cię nie udupiał raz po raz. Kumpel odważył się na podobny krok i do dzisiaj męczy się z przedmiotem z pierwszego roku [a zacznie teraz czwarty].
Może bym nie pojechał z wiązankami, ale zwrócił uwagę na pewno. Nie lubię jak robi się ze mnie debila. W liceum jak i gimnazjum żadna nauczycielka mnie nie lubiła BA do tej pory nie odpowiadają "dobry" hihih Bo inni liżą dupę, a ja się buntuję (kulturalnie) np. Wszyscy pani profesor to pani profesor to, a jakim kuwa prawem prof. ? Skoro wszystkie mają mgr. ? Ni chu chu. Zdać zdałem wszystko i żadna nie udupiła bo się uczyłem. Jakbym szalał i olewał naukę to bym siedział dalej w przeklętym liceum.

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7098 dnia: Września 04, 2008, 12:00:17 pm »
ja to nawet europeistyke studiowalem :D wybralem ten kierunek wlasnie dla plci przeciwnej :D

Nobu_hex

• Gość
« Odpowiedź #7099 dnia: Września 04, 2008, 12:01:04 pm »

to jest dyskusja: [?]

?

Wszyscy pani profesor to pani profesor to, a jakim kuwa prawem prof. ? Skoro wszystkie mają mgr. ?

A to akurat prawda.. Też mnie to zawsze irytowało.

Wkurza mnie, że jakiś ciul jeździ mi pod oknem swoją "wypasioną bryką" i kuwa piszczy tymi oponami raz po raz.. Drifting kuwa czy jak oni to tam nazywają...
« Ostatnia zmiana: Września 04, 2008, 12:02:59 pm wysłana przez ruszmusk »

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7100 dnia: Września 04, 2008, 12:15:02 pm »
ja to nawet europeistyke studiowalem :D wybralem ten kierunek wlasnie dla plci przeciwnej :D
Byłem rok na AGH, ale zmęczył mnie widok samych samców przez co się zaniedbałem jak cholera broda, ten sam ciuch każdego dnia, tygodniowe skarpetki bo i dla kogo się ubierać ;P Zresztą AGH było nie trafione chociaż chemia mi się podobała, ale zwiałem i na GWSH dlatego że laseczki i tak jakoś konkretniej. Jednak jak porównam współprace facetów na AGH, a lasek na GWSH to panowie mimo że mieli swoje grupki to jakoś lepiej się pracowało, a baby są wredne jak sku.wysyn. Pomożesz takiej jednej a ta Cię potem oleje, albo obgadują no nic życie ;)
Opublikowane: Wrzesień 04, 2008, 12:09:12

to jest dyskusja: [?]

?

Wszyscy pani profesor to pani profesor to, a jakim kuwa prawem prof. ? Skoro wszystkie mają mgr. ?

A to akurat prawda.. Też mnie to zawsze irytowało.

Wkurza mnie, że jakiś ciul jeździ mi pod oknem swoją "wypasioną bryką" i kuwa piszczy tymi oponami raz po raz.. Drifting kuwa czy jak oni to tam nazywają...
Oj to jest denerwujące zwłaszcza jak na ulicy spokojnie i zaraz za plecami wyskoczy Ci kretyn z piskiem idzie zawału dostać bo nie wiadomo co się dzieje. Lub te przeklęte maluchy z bassem tak mocnym że sam maluch podskakuję. Oj jak dorobie się auta jak wezme i puszcze klasykę na maxa tak wszyscy padną jak muchy buhahaha

Dziś miałem fajny motyw stoję w autobusie (taaak autobusy to moje drugie życie psia jego mać) i dzwoni mi telefon, a że mam dzwonek i to dość głośno więc ludzie myk na mnie i co się dzieje. Leci hasło bitch where's my money i odbieram "cześć mamusiu..." hahahahahah
« Ostatnia zmiana: Września 04, 2008, 12:23:08 pm wysłana przez above89 »

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #7101 dnia: Września 04, 2008, 12:21:02 pm »
Ze mnie ludzie raczej nie mają pożytku, bo notatki jak już robię, to biedne

Ja notatki robiłem w miarę dobre, ale mam taki charakter pisma, że tylko desperaci pod ścianą chcieli kserować :]

Potwierdzam, bazgrze chłop niemiłosiernie ;). Moje notatki są zawsze enigmatyczne i potrzebny jest specjalny klucz do ich zrozumienia, większość woli takie ładne, słowo w słowo. ;)

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #7102 dnia: Września 04, 2008, 12:27:52 pm »
Potwierdzam, bazgrze chłop niemiłosiernie

A i tak się starałem i wolno pisałem, to sobie wyobraź co jest gdy normalnie człowiek notuje.

Jak miałem hospitację dyrektorki na lekcji w szkole, to oceniła "Wszystko ok panie Łukaszu, ale to pismo... uczniowie sie rozczytać nie mogli widziałam".

Wkurza- nic nie wkurza.
No prócz tego, że czekam aż $ dojdą przelewem, bo mi LO już czeka na poczcie do wybrania.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #7103 dnia: Września 04, 2008, 16:45:31 pm »
Lub gorzej idziesz do sklepu i niestety wpadasz na te j.bane raszple z drutu, a te zaczynają palcami wytykać i się śmiać no łosz kuwa ile można ?
Chyba Cię nie lubią. :(

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7104 dnia: Września 04, 2008, 23:20:04 pm »
Lub gorzej idziesz do sklepu i niestety wpadasz na te j.bane raszple z drutu, a te zaczynają palcami wytykać i się śmiać no łosz kuwa ile można ?
Chyba Cię nie lubią. :(
Sęk w tym że jednej się spodobałem i nie potrafiła podejść pogadać ino śmiać się z koleżankami, ale to dawne dzieje. Laska teraz bawi się w gierki tzw kreci z innym na moich oczach bo jakiś czas po tej akcji w sklepie przeszukałem NASZA-KLASE od a do z szukając tej laski, aż znalazłem i zagadałem. Było miło, ale się skończyło, a ta myśli że ja Bóg wie co i chce wywołać u mnie zazdrość itp No nic można i tak ;)

Wrr nie cierpie lasek co to o nauce non stop napie.dalają koszmar !!! O_o

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #7105 dnia: Września 05, 2008, 10:01:58 am »
Taa - są o kant dupy :x. Ale jeszcze gorsze są te grające w mmorpegi :x. A najgorsze to już te, które w ogóle niczym się nie interesują - z takimi o niczym nie można gadać, ani robić... :x.
GT: Trusio

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #7106 dnia: Września 05, 2008, 10:05:49 am »
Co za nerdy.  8)

A najgorsze to już te, które w ogóle niczym się nie interesują - z takimi o niczym nie można gadać,
Brak pasji to porażka człowieczeństwa, działa jednak obustronnie.

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #7107 dnia: Września 05, 2008, 10:31:38 am »
A najgorsze to już te, które w ogóle niczym się nie interesują - z takimi o niczym nie można gadać, ani robić... :x.

właśnie, że robic można :cool:

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #7108 dnia: Września 05, 2008, 10:57:49 am »
Ale co????!!??  :( Chyba nie masz na brudnej myśli...  :shock:  :mad:

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7109 dnia: Września 05, 2008, 11:33:21 am »
właśnie, że robic można :cool:

wlasnie mialem napisac cos podobnego... mozna robic z nimi cos innego niz gadanie, zazwyczaj takie dziewczyny swietnie nadaja sie na imprezke itp. czyt. lubia sie dobrze bawic - tanczyc, zartowac - ogolnie duzo "funu" daja takie znajomosci, nie mam na mysli sexu!!! (choc tu roznie bywa :) )

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #7110 dnia: Września 05, 2008, 11:43:24 am »
Niesamowicie wkurza mnie ten Oblivionowaty soundtrack ze wszystkich filmików z nowego Fallouta... Gdzie jej do genialnie klimatycznych muz z F1 i F2???  :-(

I te Obliniovate pogaduchy z NPCami tylko potęgują wrażenie że to taki 'Oblivek in da fjucza... '  :mad:

Najbardziej mnie wkurza że i tak to kupię w preorderze...

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #7111 dnia: Września 05, 2008, 11:48:31 am »
FUN, kobiety w rzędzie pierwszym:
http://facetheshow.com/archive/20080819haveheart/026.jpg

NIE FUN: "kobiety" w każdym rzędzie.
http://galeria.ozorkow.net/data/media/53/004dyskoteka_2.jpg

Koncert Have Heart. Fun.

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7112 dnia: Września 05, 2008, 12:56:41 pm »
Tylko sęk w tym że 'te' co napie.dalają o szkolę wyglądają jak 'te' ze zdjecia
http://galeria.ozorkow.net/data/media/53/004dyskoteka_2.jpg

Nie spotkałem jeszcze laluni w mini i bardzo skąpej bluzeczce która by o nauce, szkole itp gadała ;)

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #7113 dnia: Września 05, 2008, 13:40:06 pm »
Bo i po co takiej szkoła :lol:

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7114 dnia: Września 05, 2008, 13:50:27 pm »

to brzmi conajmniej nie milo, sam znam kilka bardzo atrakcyjnych dziewczyn, do calkiem inteligetnych :) - jedna sliczna bladyneczka konczy wlasnie studia na kierunku matematyka, inteligetna, ladna :)

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #7115 dnia: Września 05, 2008, 14:24:47 pm »
Go get her tiger!

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #7116 dnia: Września 05, 2008, 14:27:18 pm »
@Londek: Wiesz, to, że ktoś studiuje nie znaczy od razu, że jest kumaty i inteligentny. Jak tak czasem patrzę, to wydaje mi się, że to wcale nie idzie w parze.

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #7117 dnia: Września 05, 2008, 14:47:41 pm »

to brzmi conajmniej nie milo, sam znam kilka bardzo atrakcyjnych dziewczyn, do calkiem inteligetnych :) - jedna sliczna bladyneczka konczy wlasnie studia na kierunku matematyka, inteligetna, ladna :)

Mówisz o Magdzie? :)

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7118 dnia: Września 05, 2008, 15:02:30 pm »
no o magdzie :D

Niebieski

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #7119 dnia: Września 05, 2008, 15:04:55 pm »
Moja śliczna pani od angielskiego powiedziała że za 2 miechy ucieka z mojej szkoły, bo "sami napaleńcy i głupole tu chodzą"   :( :(