Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 835234 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

paprot

• J-23
  • Reputacja: 0
  • PSN ID: paprotPL
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #9680 dnia: Kwietnia 02, 2009, 15:53:39 pm »
Coraz bardziej denerwują mnie ludzie z mojej grupy. Albo są to jakieś zjebane cioty i retardy, albo idiotki i kurwy (jedna jest taka, że dawno takiej dwulicowej szmaty nie widziałem. I tylko się dopierdala, kokietuje, a później robi krzywe akcje).
Jest tak, jak mówił Tarniak - studenci to chuje. Łapię się na tym, że na palcach jednej ręki (no, może dwóch rąk) mógłbym policzyć osoby, z którymi lubię spędzać czas. Reszta mnie ostro irytuje i wkur**a, tak samo ich zjebane poczucie moralności.

o co myślałeś ze wszyscy będą zajebiści , ja mam to samo z 10 osob git reszta może wypie****rdalac

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #9681 dnia: Kwietnia 02, 2009, 15:55:07 pm »
Coraz bardziej denerwują mnie ludzie z mojej grupy. Albo są to jakieś zjebane cioty i retardy, albo idiotki i kurwy (jedna jest taka, że dawno takiej dwulicowej szmaty nie widziałem. I tylko się dopierdala, kokietuje, a później robi krzywe akcje).
Jest tak, jak mówił Tarniak - studenci to chuje. Łapię się na tym, że na palcach jednej ręki (no, może dwóch rąk) mógłbym policzyć osoby, z którymi lubię spędzać czas. Reszta mnie ostro irytuje i wkur**a, tak samo ich zjebane poczucie moralności.

o co myślałeś ze wszyscy będą zajebiści , ja mam to samo z 10 osob git reszta może wypie****rdalac
mowicie, ze to nie to samo co liceum :L)?
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

paprot

• J-23
  • PSN ID: paprotPL
« Odpowiedź #9682 dnia: Kwietnia 02, 2009, 15:59:04 pm »
a co w liceum wszyscy cie lubią i kochają no to gratulować , ja zawsze sobie paru wrogów znajdę a i nie wszyscy sie muszą lubić a i niektórych nie da sie za huu polubić tacy sa tepi i niedoj*ebani :mad:

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #9683 dnia: Kwietnia 02, 2009, 16:00:22 pm »

Inna sprawa, to twoje (za) mocno wygórowane oczekiwania w stosunku do ludzi 8).

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #9684 dnia: Kwietnia 02, 2009, 16:00:45 pm »
Wszyscy na naszej-klasie dodają sobie do galerii zdjęcia papieŻa.

Jak juŻ mówiłem (wielokrotnie), ludzie są głupi, a nasza-klasa jest doskonałym tego przykładem. JuŻ o oddawaniu papieŻowi czci za pomocą fotki na nk i "świeczce" nie wspomnę...

Przy okazji, "te zdjęcie" to poprawna forma?
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

Krzysiu

• MIR
  • Reputacja: 174
  • Stać! Policja!
« Odpowiedź #9685 dnia: Kwietnia 02, 2009, 16:03:30 pm »
wkur**a mnie te całe bydło co chce się dopchać do autobusu. Nie dadzą innym wysiąść tylko pchają się do środka jak ciule (oczywiście mohery opanowały tą sztukę do mistrzostwa).

Pozostając w klimacie komunikacji miejskiej to denerwują mnie też ludzie, którzy zaraz po wejściu muszą skasować swój je**ny bilecik. Ch** z tym, że za takim kolesiem stoi 10 osób próbujących się dostać do autobusu; niestety muszą poczekać aż szanowny pan załatwi sprawę z kasownikiem.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2009, 16:05:06 pm wysłana przez Chris »

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #9686 dnia: Kwietnia 02, 2009, 16:09:24 pm »

Tylko że w samym Wrocławiu to może z 3-4 osoby będą. Reszta w innych miastach.

Inna sprawa, to twoje (za) mocno wygórowane oczekiwania w stosunku do ludzi 8).
To swoją drogą. To jakaś 1/3 problemu. A poza tym wyobraź sobie ludzi ze swoich studiów, tylko że z dziennych. Oprócz wszystkiego co wspomniałem, to oni na serio są bucowaci, jakieś pieprzone zamknięte kółka wzajemnej adoracji tworzą, a na piwo wyjść to już w ogóle cud.
: Kwiecień 02, 2009, 15:07:27 pm
Wszyscy na naszej-klasie dodają sobie do galerii zdjęcia papieża.

Jak już mówiłem (wielokrotnie), ludzie są głupi, a nasza-klasa jest doskonałym tego przykładem. Już o oddawaniu papieżowi czci za pomocą fotki na nk i "świeczce" nie wspomnę...

Przy okazji, "te zdjęcie" to poprawna forma?

Mogą być "te zdjęcia", ale w pojedynczej raczej "to zdjęcie".

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #9687 dnia: Kwietnia 02, 2009, 16:14:12 pm »
No tak, ci ludzie z dziennych u mnie są dość... przerażający. Spięte, przeintelektualizowane, pseudo-alternatywne dzieciaki. Ale to chyba nie reguła, że student studiów dziennych = buc. Chociaż... o_O

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #9688 dnia: Kwietnia 02, 2009, 16:15:05 pm »
Wkurza mnie, że ładowarki do Headseta nie moge znaleść :mad: i że dzień tak szybko mija :???:.
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Leszke

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 142
  • Piwo jest dowodem na to, ze Bog nas kocha!!!
« Odpowiedź #9689 dnia: Kwietnia 02, 2009, 16:27:03 pm »
a mnie firmware 2.70 :x :x :x :x :x :x :x

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #9690 dnia: Kwietnia 02, 2009, 19:35:33 pm »
No tak, ci ludzie z dziennych u mnie są dość... przeraŻający. Spięte, przeintelektualizowane, pseudo-alternatywne dzieciaki. Ale to chyba nie reguła, Że student studiów dziennych = buc. ChociaŻ... o_O
A co o zaocznych? ;)

Mnie rozpieprzają niektórzy studenci prawa z UJ i ich poczucie elitarności.
Jechanie ludzi z innych uczelni, wyśmiewanie zaocznych, jakieś śmieszne animozje z innymi kierunkami... :lol:

Mówię oczywiście o tych paru przypadkach, które widziałem i o tym co mi relacjonował kumpel z mieszkania, który tam studiuje.
ZauwaŻyłem, Że właśnie na studiach z niektórych ludzi wychodzi ta bucowatość.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2009, 19:37:37 pm wysłana przez blancjaone »

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #9691 dnia: Kwietnia 02, 2009, 19:49:24 pm »
Ta, moja znajoma studiuje prawo na UJ i jakiś kierunek na AE. Musiała się tyle uczyć, że w końcu jej się zaczął pie**olić dzień z nocą.

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #9692 dnia: Kwietnia 02, 2009, 19:51:26 pm »
Na nk wszyscy idioci dodają zdjecia "Kochamy JP
  • ". Głupota ludzi nie zna granic...
    : Kwiecień 02, 2009, 18:50:56 pm
    Ta, moja znajoma studiuje prawo na UJ i jakiś kierunek na AE. Musiała się tyle uczyć, że w końcu jej się zaczął pier*** dzień z nocą.
    Spytaj co brała.

marcingt

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 58
« Odpowiedź #9693 dnia: Kwietnia 02, 2009, 19:53:40 pm »
Na nk wszyscy idioci dodają zdjecia "Kochamy JP
  • ". Głupota ludzi nie zna granic...[
Problem jest poważny, bo dotyczy większości użytkowników :/

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #9694 dnia: Kwietnia 02, 2009, 19:53:56 pm »
Bucowatośc wychodzi u tych, co są niedowartosciowani i muszą sobie w ten sposób pomagac.

Aktualnie nic mnie nie wkurza, wręcz przeciwnie- pogoda zrobiła swoje i od razu humor wrócił.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #9695 dnia: Kwietnia 02, 2009, 20:25:12 pm »
Ej chłopcy, a nie przyszło wam do głowy, że ci wasi "koledzy" ze studiów na forum, np. nastoletk.pl czy fani-dody.pl, wylewają podobne żale?

1. Mamy to w dupie - oni też mają.
2. Jesteśmy bardziej wartościowymi ludźmi - oni też tak myślą o sobie (przecież DODA ma duży iq itp.)
3. Mamy zasady moralne i nie jesteśmy chu... - czymże są zasady moralne.

itd. Może to my, co nie jesteśmy dwulicowymi świniami nastawionymi tylko na zysk i lans jesteśmy gorsi, albo co.

Co do elitarności studentów prawa - zazwyczaj wkurza to tych, co na prawo chcieliby iść, ale są za ciency. Taka zawiść. Taka ogólna uwaga, bo nie sądzę, żeby cię to Blancio dotyczyło.

Też sobie podnoszę morale wmawiając jaki to mam fajny kierunek, że nie jestem zniewolony przez system, nie nastawiony na garnitur-8.00-16.00-zarabianie kasy. A w gruncie rzeczy nie mam przyszłości.

Jakbym nie był taką fujarą, gościem bez jaj i znał hiszpański (ehhh, muszę się zapisać na kursy, ale nie mam kasy, cudnie), to bym wypieprzył w świat, bo jaki los mnie czeka, co najwyżej marny.

A i wkur... mnie cały dzień pod znakiem ROCZNICA ŚMIERCI PAPIEŻA. Wszędzie filmy, w Toruniu nawet flagi papiesko-watykańskie powywieszane. To święto pewnie niedługo katole będą chcieli wprowadzić jako wolne od pracy. Krzyż na drogę.

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2009, 20:30:44 pm wysłana przez setezer »

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #9696 dnia: Kwietnia 02, 2009, 20:30:52 pm »
Palikot też filozofie skończył 8)

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #9697 dnia: Kwietnia 02, 2009, 20:33:36 pm »
A Andrzej Lepper technikum, bez matury. Jaki z tego wniosek?

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #9698 dnia: Kwietnia 02, 2009, 20:34:58 pm »
Olać szkołę ;) Być wolnym od systemu  :cool:

marcingt

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #9699 dnia: Kwietnia 02, 2009, 20:45:17 pm »
Dokładnie. Wszyscy mają obawy przed zostaniem retardem.

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #9700 dnia: Kwietnia 03, 2009, 12:43:25 pm »
Co do elitarności studentów prawa - zazwyczaj wkurza to tych, co na prawo chcieliby iść, ale są za ciency. Taka zawiść. Taka ogólna uwaga, bo nie sądzę, Żeby cię to Blancio dotyczyło.
Nie wiem, wg mnie denerwuje to wszystkich równie mocno.
Chyba sam widzisz, Że coś jest nie tak, gdy gość z którym po prostu sobie gawędzisz, co chwilę znajdzie okazję, by powiedzieć coś o historii jego kierunku, o aucie czy willi jednego z profesorów oraz o jego Życiorysie, przy okazji napominając, kto skończył prawo na UJ.

Nie poszedłbym na prawo choćby mi mieli do tego sporo dopłacać. PowaŻnie. ;)

I jeszcze takie pytanie mam do Ciebie - macie w programie studiów niemiecki/łacinę i analizę/tłumaczenie dzieł filozoficznych z tych języków?
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2009, 12:47:38 pm wysłana przez blancjaone »

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #9701 dnia: Kwietnia 03, 2009, 12:48:13 pm »
A Andrzej Lepper technikum, bez matury.
a że z technikum to źle? imo manie czy nie manie matury to żaden wyznacznik wiedzy, bo matura jest tak zrobiona że nie trzeba mieć wiedzy, tylko lektury przeczytać i co nieco rozumieć z czytanego tekstu. W dodatku ten klucz...Ale tu pewnie chodzi o starą maturę, to ja nie wiem jak ona wyglądała.

marcingt

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #9702 dnia: Kwietnia 03, 2009, 12:50:27 pm »
Ja się jeszcze nie zacząłem uczyć do matury, to mnie wkurza i nie.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2009, 12:53:41 pm wysłana przez marcin_N »

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #9703 dnia: Kwietnia 03, 2009, 13:00:33 pm »
A Andrzej Lepper technikum, bez matury.
a że z technikum to źle? imo manie czy nie manie matury to żaden wyznacznik wiedzy, bo matura jest tak zrobiona że nie trzeba mieć wiedzy, tylko lektury przeczytać i co nieco rozumieć z czytanego tekstu. W dodatku ten klucz...Ale tu pewnie chodzi o starą maturę, to ja nie wiem jak ona wyglądała.

Z tym, że zazwyczaj Ci, co nie zdają, to cymbały.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #9704 dnia: Kwietnia 03, 2009, 13:07:35 pm »
I jeszcze takie pytanie mam do Ciebie - macie w programie studiów niemiecki/łacinę i analizę/tłumaczenie dzieł filozoficznych z tych języków?
Mamy translatoria z wybranego języka: francuski, niemiecki albo angielski (ja to biorę w 3 roku studiów, bo cienki jestem ze wszystkich języków obcych, ale ponoć słabsze osoby dostają tekst przed zajęciami, to w domu mogą się odpowiednio przygotować). Łacinę mamy 1,5roku, pod koniec baba zapowiedziała, że będziemy tłumaczyć proste teksty tematyczne.

A analizę mamy cały I rok. I półrocze pod znakiem Metafizyki Arystotelesa z pisaniem masy konspektów i dużych prac. Teraz w drugim semestrze różne teksty od Kartezjusza po Foucaulta.

Czyżbyś chodził do technikum? Trafiłem?

Ktoś rzucił Palikota, ja rzuciłem Lepper. Nie doszukuj się drugiego dna.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2009, 13:10:53 pm wysłana przez setezer »

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #9705 dnia: Kwietnia 03, 2009, 16:10:40 pm »
Czyżbyś chodził do technikum? Trafiłem?
tak, ale ciężko nie trafić, jak kilka razy już to pisałem na forum i jak zadałem takie pytanie :P
Nie doszukuj się drugiego dna.
czasem lubię :)

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #9706 dnia: Kwietnia 03, 2009, 20:20:23 pm »
No tak, ci ludzie z dziennych u mnie są dość... przerażający. Spięte, przeintelektualizowane, pseudo-alternatywne dzieciaki. Ale to chyba nie reguła, że student studiów dziennych = buc. Chociaż... o_O
U mnie wszyscy są tak zaangażowanymi pedagogami, że powinni zrobić sobie 15 dzieci i je wychowywać, bo tak się pasjonują tematem. U mnie bida, od 2 lat widuje ludzi, a o połowie mogę powiedzieć tylko jak mają na imię i ewentualnie czy są z Bielska czy nie. Jest kilku konkretnych gości, kilka konkretnych kobiet (szkoda, że niespecjalnie urodziwych). Ale nie czuję się jakoś specjalnie źle w tym towarzystwie, po prostu przywykłem do ich obecności. Za to goście od maszyn i robotów to banda pustych, tępych, nażelowanych pedałów w Golfach (golfach zresztą też - wszak to pedały).

10k postów :shock:. :lol:

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #9707 dnia: Kwietnia 03, 2009, 20:48:44 pm »
Hubi byłby dumny  :lol:

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #9708 dnia: Kwietnia 04, 2009, 03:59:58 am »
U mnie wszyscy są tak zaangażowanymi pedagogami, że powinni zrobić sobie 15 dzieci i je wychowywać, bo tak się pasjonują tematem. U mnie bida, od 2 lat widuje ludzi, a o połowie mogę powiedzieć tylko jak mają na imię i ewentualnie czy są z Bielska czy nie. Jest kilku konkretnych gości, kilka konkretnych kobiet (szkoda, że niespecjalnie urodziwych). Ale nie czuję się jakoś specjalnie źle w tym towarzystwie, po prostu przywykłem do ich obecności. Za to goście od maszyn i robotów to banda pustych, tępych, nażelowanych pedałów w Golfach (golfach zresztą też - wszak to pedały).

10k postów :shock:. :lol:
Nolife jak ch**.

A prawdziwe piękno tkwi w głębi duszy. Joł.

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #9709 dnia: Kwietnia 04, 2009, 04:04:21 am »
Nie, bo w cyckach.

cappo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 17
« Odpowiedź #9710 dnia: Kwietnia 04, 2009, 10:18:45 am »
Nie, bo w cyckach.
W du...tyłku też troszkę  :x

marcingt

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #9711 dnia: Kwietnia 04, 2009, 11:07:55 am »
Dostałem wezwanie do osobistego zgłoszenia się do kwalifikacji wojskowej  :-x

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #9712 dnia: Kwietnia 04, 2009, 12:07:12 pm »
Nie, bo w cyckach.
W du...tyłku też troszkę  :x
Dusza, dupa - po prostu mała literówka się wkradła, bo pora późna była i tak niefortunnie wyszło.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #9713 dnia: Kwietnia 04, 2009, 22:17:39 pm »

Poślą do Iraku. To nieuniknione.

Wkurzają wczesne godziny tych zjazdów, wkurza psychologia na której nareszcie byłem- a dokładnie profesor, który gada do siebie i tylko próbuje zarywac studentki. Na szczęście egzamin będzie z książki Aronsona, więc nawet dla siebie toto kupię, bo lubię jego książki.

Leszke

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 142
  • Piwo jest dowodem na to, ze Bog nas kocha!!!
« Odpowiedź #9714 dnia: Kwietnia 05, 2009, 00:16:43 am »
Moim zdaniem to Afganistan :lol:  A jak nie to kategoria D :lol:

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #9715 dnia: Kwietnia 05, 2009, 09:23:30 am »
Holy shit a ja dostałem A=Afganistan shit!! :mad: :mad:
Jak nie chcesz iść do woja to będziesz musiał tam wrócić za 2 tygodnie :cool:, tyle chodzenia o nic pewnie.
Yeahh, me and hate that's an odd couple

piter86

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #9716 dnia: Kwietnia 05, 2009, 16:38:11 pm »
Brak bassu w starych słuchaweczkach  :mad:
 a tak to jest P.K.P. (pięknie k*rwa pięknie)

marcingt

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #9717 dnia: Kwietnia 05, 2009, 16:52:04 pm »
Najgorsze jest, że nie wiem czy będę mógł się zjawić w wyznaczonym terminie, bo być może w tym dniu będę mieć egzamin maturalny. Mam do nich pisać jakieś pismo o zmianę terminu czy coś?

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #9718 dnia: Kwietnia 05, 2009, 17:22:35 pm »
Jeżeli już nie będziesz mógł iść, to faktycznie lepiej napisz pismo bądź zadzwoń; lepsze to niż mieć ewentualnie jakieś problemy.
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #9719 dnia: Kwietnia 05, 2009, 17:33:52 pm »
Dezercja, będą Cię ścigać listem gończym.