0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Skąd ona się w ogóle wzięła?Rozumiem, że obecna popularność to efekt wygrania którejśtam z kolei edycji BB (którą zresztą i tak pewnie mało kto oglądał, bo oglądalność tego show malała cholernie szybko po pierwszej edycji), ale przecież żaden ze zwycięzców poprzednich części (a byli to normalni ludzie, którzy faktycznie mieli coś do zaoferowania sobą)
Nie jest tak że aby kupić Ferrari to trzeba najpierw udowodnić że potrafi się nim jeździć? Dotyczy to Ferrari czy innej marki Super Cars?
Potrzebujesz czerwonego Ferrari żeby zaruchać? Smutne
Cytat: svonston w Maja 27, 2009, 14:29:04 pmPotrzebujesz czerwonego Ferrari żeby zaruchać? Smutnebardziej chodziło o to że kobiety to materialistki i rzucają się na facetów którzy przynajmniej wyglądają na kasiastych...ale ty to zawsze szukasz argumentu żeby kogoś zdissować.
Bo już śmieszne jest wciskanie przez suli dia tych swoich mądrości o babach, że rude mają bobry, a brunetki w pasek się tną i w ogóle.Poza tym nie każda jest taka i taka, ale tutaj, na forum, to 3/4 osób ma jakiś uraz do kobiet i stosunek "one są ble".
Cytat: svonston w Maja 27, 2009, 14:39:52 pmBo już śmieszne jest wciskanie przez suli dia tych swoich mądrości o babach, że rude mają bobry, a brunetki w pasek się tną i w ogóle.Poza tym nie każda jest taka i taka, ale tutaj, na forum, to 3/4 osób ma jakiś uraz do kobiet i stosunek "one są ble".Ok, a mnie już śmieszy fakt że kreujesz się trochę na alpha-male, zawsze jesteś pierwszy żeby wyśmiać i poniżyć w obrębie tematu o płci przeciwnej.
Bo ja taki e-maczo i e-alpha-male jestem, przynajmniej tak mnie tutaj postrzegacie. W sumie to nawet fajne.
Cytat: svonston w Maja 27, 2009, 14:45:37 pmBo ja taki e-maczo i e-alpha-male jestem, przynajmniej tak mnie tutaj postrzegacie. W sumie to nawet fajne. eee trochę źle zrozumiałeś. My cię bardziej postrzegamy jako e-alpha male wannabe.
Prawda jest mniej więcej taka, że kobiety wyzywają Ci, którzy są za bardzo frajerscy, żeby wyrwać swoją. W tym ja.
Odnośnie pogody...
Stary, ale przecież one są obrzydliwe.: Maj 27, 2009, 16:27:32 pmWkurwia mnie absolutnie wszystko. Od braku czasu, przez znajomych, pogode i kretynów w internecie, po uczelnie, której się w dupie poprzewracało.
Miazgo, przecież ja też sobie to piszę z przymrużeniem oka.
W ramach forum denerwuje mnie troszkę, kiedy osoba pisząca zupełnie bezsensowne posty, jałowe (...) bierze sobie do awatara jakąś postać z tuz naszego przemysłu (patrz np. Big Boss).