0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Driver 1 to pikuś.. spróbuj pograć w Driv3r.. przez bugi utkniesz już na 3-4 misji
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp.....jak sie robi zoom w snajperce w Far cry 2 na ps3
przeprowadziłem się i na nowej chacie mają livebox tp... Nie wiem co za skończony debil to wybrał, nie wiem jak z umową, nie wiem czy można to zmienić, a gdyby nawet dałoby się zmienić, to nie wiem czy w ogóle dałoby się dogadać z tymi ludźmi i uzmysłowić im jaką karygodną i zasługującą na eutanazję niedorzeczność popełnili.Wiem tylko, że płaci się za to gówniane białe pudełko i za ten gówniany net jakieś 75 złotych.
Ciekawe jak się będzie na lajwie w to grało.
Dwa tygodnie było dobrze, dwa tygodnie powstrzymywałem się przed spożywaniem tego niecnego płynu, wczoraj moja słaba wola pękła. Wkurza to, smuci i żenuje.Cześć, nazywam się Dawid i jestem...
Byłem wczoraj na dwóch imprezach i było bardzo średnio, mało ludzi, mało fajnych dziewczyn, 20 zł na wejściówki ch** strzelił Oczywiście ktoś musiał się napier**lać.
Złamany obojczyk mnie wkur**a...;/
Jezusie nazarejski, w rapidzie siedzi?? O_o
Ale Skoda Rapid zamule!
Skodićki RULZZZ Wkurza mnie ze Kresq spamuje w SW
On rozwalił forum .
Dwóch ciawów mniej - co cie tu wkurza, nadęty polaczku?
Cytat: Miazga w Lipca 15, 2009, 00:39:23 amDwóch ciawów mniej - co cie tu wkurza, nadęty polaczku?Pojadą na ten swój festiwal, zarażą innych cyganów, wszyscy ruszą w świat, zarażą wszystkich, wirus zmutuje i będzie rozprzestrzeniał się tak szybko że będzie nie do powstrzymania!111Niedomyślny polaczku.