Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 828954 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #11720 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:30:44 pm »
Hahahh. Żałosny jesteś. Przeczytaj sobie jeszcze raz jedną z moich poprzednich wypowiedzi i jedną z wypowiedzi Miazgi.

A kim ty jesteś, żeby uzurpować sobie prawo do decydowania kto powinien, a kto nie powinien o tym decydować? Poza tym z początku pisałeś o prawie do oceniania (że nawet do tego nie mamy prawa!), a ja jak najbardziej stwierdzam, że mogę to oceniać. Więc już nie odwracaj kota ogonem; sam się zamotałeś w swojej dewocji.

Wkurzający jest taki fanatyzm. Dobrze, że nie jesteś muzułmaninem, bo bałbym się czy dożyję jutra.

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11721 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:32:16 pm »
Cytat: Miazga
Co do oceniania - mamy prawo wypowiadać się, czy jest to zgodne z jakimikolwiek zasadami logiki, mamy prawo wypowiadać się w sprawie tego, czy w miejscu o historycznym znaczeniu, gdzie chowani byli KRÓLOWIE Polski

Nie tylko królowie, o czym zapomina (bądź nie wie) większość krzykaczy. Jest jakiś racjonalny argument za tym żeby Kaczyński nie mógł spocząć na Wawelu? Czy tylko "nie, bo nie był królem"? Większość osób pochowanych na Wawelu nie była królami.

Ps. kliknąłem na ten profil facebookowy to przeczytałem komentarz że zwłoki Kaczyńskiego powinny być rzucone psom. No to ładna grupa ścierwojadów się tam zebrała. 4 ponad tysiące małych palikotów. Fajne społeczeństwo z takiej młodzieży wyrośnie.

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #11722 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:34:04 pm »
Nie moja wina że jesteś ślepy, przewrażliwiony i uprzedzony do mojej osoby.

Ja jestem przewrażliwiony? To nie ja mówię, że ludzie "nisko upadają", i że "ch** im do tego", gdy ci wyrażają swoje zdanie o pochówku zmarłego na Wawelu.

Jeżeli chodzi o ślepotę - dajesz link do alert24, który kieruje na stronę główną serwisu, i oczekujesz, że się zorientuję, że tekst o "opluwaniu" to komentarz do tekstów na facebook'u (o których pisze jeden z artykułów na tamtej stronie), a nie ciąg dalszy Twojej wypowiedzi znad linku.

Zaś co do "uprzedzenia", to, że się z Tobą często (prawie zawsze) nie zgadzam, nie oznacza, że jestem uprzedzony. Po prostu mam własne zdanie, a zawsze mi się wydawało, że forum służy właśnie do dyskusji :roll:.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 13, 2010, 19:36:56 pm wysłana przez Mr_Zombie »
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #11723 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:38:10 pm »
Zaś co do "uprzedzenia", to, że się z Tobą często (prawie zawsze) nie zgadzam, nie oznacza, że jestem uprzedzony. Po prostu mam własne zdanie :roll:.

Cóż za słuszna uwaga. Na tym forum niektórzy oczekują poważnych dyskusji, a gdy już pojawia się ktoś do takowych i zaczyna dyskutować, ale ma inne poglądy to zaraz zostaje obrzucony błotem.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11724 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:45:15 pm »
Co do oceniania - mamy prawo wypowiadać się, czy jest to zgodne z jakimikolwiek zasadami logiki, mamy prawo wypowiadać się w sprawie tego, czy w miejscu o historycznym znaczeniu, gdzie chowani byli KRÓLOWIE Polski

Nie tylko królowie, o czym zapomina (bądź nie wie) większość krzykaczy. Jest jakiś racjonalny argument za tym żeby Kaczyński nie mógł spocząć na Wawelu? Czy tylko "nie, bo nie był królem"? Większość osób pochowanych na Wawelu nie była królami.

Ps. kliknąłem na ten profil facebookowy to przeczytałem komentarz że zwłoki Kaczyńskiego powinny być rzucone psom. No to ładna grupa ścierwojadów się tam zebrała. 4 ponad tysiące małych palikotów. Fajne społeczeństwo z takiej młodzieży wyrośnie.

Też kliknąłem na ten profil. I oprócz wypowiedzi cymbałów, większość (a na pewno ponad połowa) to wypowiedzi raczej rozsądne i kierujące się logiką. Ale ty oczywiście zauważasz tylko te skrajne z "rzucaniem ścierwa psom" i od razu stwierdzasz, że KAŻDY w tej grupie jest osobą tego pokroju. Weź się zastanów.

Jeden z racjonalnych argumentów chcesz? Okej, zacytuję jedną z wypowiedzi na tym profilu:
Z całym szacunkiem dla zmarłych ale to nie jest dobra decyzja. Wawel jest własnością Narodu i to Naród powinien miec ostateczny głos w tej sprawie. Prezydent nie był postacią wybitna ani bohaterską, dzielił polaków. Tragiczna śmierć nie możne być przesłanką takiej decyzji. Narutowicz zmarł również śmiercią tragiczną i na Wawelu nie spoczywa. Człowieka powinno oceniać się po czynach za życia! A czego dokonał śp. Lech Kaczyński za życia? Był patriotą dobrze, ale i był też prezydentem jednaj partii. To nie wystarcza. Zginął tragicznie, ale inni razem z nim też zginęli tą samą śmiercią. Powiedziałbym że wielu z nich zasługuje bardziej na taki pochówek. Pomyślcie o innych polskich bohaterach którzy bezimiennie oddawali życie za ojczyznę! Ludzie nie popadajmy w paranoję pod wpływem chwili. Wawel to miejsce symbolicznie, nie niszczmy tej symboliki!

Kyokushinman

• Gagarin
  • Reputacja: 172
  • KRYTYK GROWY
« Odpowiedź #11725 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:45:46 pm »
Masz racje Boban,wielką racje co do poważnych dyskusji na GO.Po pewnym czasie pojawiają sie sławni panowie co za byle co daja spamy i po rozmowach :(.

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #11726 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:50:40 pm »

Ya whateva. Kaczyński to jest zupełnie nie ta liga, co pochowani tam ludzie. No kurde, wielcy wodzowie, królowie, wieszczowie i między nimi - tak po prostu - pan prezydent... Zresztą, uważam iż każdy trzeźwo myślący człowiek doskonale zdaje sobie sprawę z faktu, że pochówek Lecha Kaczyńskiego na Wawelu to tylko i wyłączenie element szopki związanej z jego śmiercią. Szopki, gdyż składanie hołdu ma swoją cienką granicę, po przekroczeniu której wkraczamy na śliski i śmierdzący grunt szopki właśnie.

Wkurzający jest taki fanatyzm. Dobrze, że nie jesteś muzułmaninem, bo bałbym się czy dożyję jutra.

Hah. Celna metafora.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11727 dnia: Kwietnia 13, 2010, 20:05:23 pm »
Kresq ja tam wszedłem, pojawia się tam teraz pewnie 20 komentarzy na minutę i pierwszy jaki trafiłem to ten który przytoczyłem, dalej nie polemizuję ponieważ ja sam nie będę bronił pochówku na Wawelu, ale z innego powodu. Zawsze Lecha Kaczyńskiego uważałem za Warszawiaka, który wiele zrobił dla tego miasta, a zwłaszcza upamiętniania jego historii (Muzeum Powstania Warszawskiego). Sądzę że powinien spocząć w Warszawie, na Powązkach, w Alei Zasłużonych na specjalnym miejscu, obok ludzi o których pamięć tak dbał.

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
« Odpowiedź #11728 dnia: Kwietnia 13, 2010, 20:23:10 pm »

To teraz powiedz mi czym sobie załużył Kaczyński by być pochowanym pod Wawelem. Za 50 lat jak będą oprowadzać po krypcie przedstawiając poszczególne postacie to co powiedzą przy Kaczyńskim: zwykły prezydent, cieszący się bardzo małym poparciem społecznym, nic ponadprzeciętnego nie zrobił dla Polski, zginął w katastrofie lotniczej.

No i jeszcze obok Piłsudskiego ma leżeć.

Teraz jestem ciekaw, czy Wałęsę, który zrobił 100 razy więcej dla Polski i świata, to czy i jego pochowają pod Wawelem.
Również Kwaśniewskiego, który był prezydentem dwie kadencje, powinni pochować pod Wawelem.

Ludzie troszeczkę popadają w paranoję w związku ze śmiercią Kaczyńskiego. Rozumiem zachować pamięć, szcunek dla jego osoby, odczuwać żal i smutek po jego stracie, ale nie róbmy z niego bohatera narodowego i niewiadomo jakiej osobistości.

Niebieski

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #11729 dnia: Kwietnia 13, 2010, 20:28:25 pm »

Generalnie ostatnio nawet nie doczytuje postów, ale kurka kresq, twoja aktywnośc od soboty jest kilkukrotnie większa od irasowej, mam nawet wrażenie ze każdy twój post w jakiś sposób odwołuje sie do tego sobotnich wydarzeń, a dokładniej do ciągłego baszowania wszystkich i wszystkiego. Wiesz, szopka może i jest, ale kurka, jeżeli ludzie mają się przez to poczuć lepiej, to ch**, niech będzie.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11730 dnia: Kwietnia 13, 2010, 20:33:03 pm »
Bez przesady, że do wszystkiego. Ale siłą rzeczy najżywsza dyskusja toczy się w "polityce", "szokuje" i tego typu topicach. A najistotniejszym tematem jest ostatnio właśnie ten związany ze Smoleńskiem. I może właśnie powinieneś zacząć doczytywać posty, bo generalnie nie piszę tego wszystkiego dla jakiegoś flejmu, a ja z kolei mam wrażenie, że faktycznie tylko tę linijkę przeczytałeś. Poza tym jeśli chodzi o spieranie się czy najeżdżać na prezydenta, czy wychwalać pod niebiosa, to z początku zupełnie się w to nie mieszałem. Ale niektórzy ludzie przesadzają - i z jednej, i z drugiej strony.

Jasne, jak komuś ma to zrobić dobrze, to niech sobie robi co chce. Ale niech nie narusza przy tym jakiejś mojej wolności narzucając mi określone zachowania, bo ja akurat mam dystans do tego wszystkiego, bo śmierci papieża też generalnie się odciąłem od tego.\

Poza tym co do kwestii pochówku wawelskiego, to chyba też mogę się wypowiedzieć.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 13, 2010, 20:35:22 pm wysłana przez Kresq »

prart

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 95
  • PSN ID: prarts
« Odpowiedź #11731 dnia: Kwietnia 14, 2010, 11:40:59 am »
w dalszej fazie zrywu narodowego przewiduje ulice, place, szkoly i pomniki pana prezydenta. do konca roku bedziemy miec ich kilka. taki narod.

Qjvt

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #11732 dnia: Kwietnia 14, 2010, 14:50:55 pm »
Prof. Andrzej Romanowski: Kategorycznie nie Wawel

Opłakuję śmierć prezydenta mojego państwa, ale jestem kategorycznie przeciwny idei pochowania Lecha Kaczyńskiego wraz z małżonką na Wawelu.

To nie ulega dla mnie najmniejszej wątpliwości z pięciu przyczyn. Po pierwsze, na Wawelu nie leży żaden z polskich prezydentów, ani Mościcki ani Narutowicz. To nekropolia królewska. Po drugie, trzeba otwarcie zadać pytanie, czy Lech Kaczyński jest takim samym bohaterem narodowym jak Piłsudski? Nie jestem pewien, czy większość społeczeństwa podziela to zdanie. Po trzecie, gdy w latach 90 tych symbolicznie chowano w Polsce najbardziej tragicznego naszego władcę Stanisława Augusta - nikomu poza garstką ludzi - nie przyszło na myśl, by chować go na Wawelu. Choć to nekropolia królów. Po czwarte, zawsze słyszeliśmy od władz kościelnych, że na Wawelu nie ma już miejsca. Po piąte, nasi bohaterowie narodowi Piłsudski czy Sikorski nie zostali pochowani wraz z żonami.

Wydaje mi się, że właściwszym miejscem pochówku Lecha Kaczyńskiego byłaby katedra św. Jana w Warszawie.

Filozof prof. Jan Hartman z Uniwersytetu Jagiellońskiego:

- Wydaje mi się, że zwyciężył patos i potrzeba chwili. Nie zastanowiono się, jak funkcjonuje grób prezydenta. Być może zdecydowało planowanie wielkich uroczystości z udziałem wybitnych zagranicznych gości. I uznano, że na Wawelu to będzie dobrze wyglądało. Ale nie takie względy powinny decydować. Przecież trudno sobie wyobrazić, żeby rodzina Lecha Kaczyńskiego jeździła na Wawel w dniu Wszystkich Świętych. Dyskusja wokół miejsca spoczynku pary prezydenckiej otworzyła polityczny etap "tej traumatycznej sytuacji, w której się znaleźliśmy. Nie unikniemy niechętnych komentarzy, zawoalowanych pretensji i aluzji. To już się zaczyna pojawiać w wypowiedziach polityków PiS. Jest coś bambastycznego w kreowaniu Lecha Kaczyńskiego na męża opatrznościowego i ojca narodu. Obawiam się tylko, żeby jego brat - któremu bardzo współczuję w tej sytuacji - nie dal się uwieść pokusie tworzenia z Lecha Kaczyńskiego jakiegoś symbolu narodowego współczesnego patriotyzmu. Być może była to jego decyzja o pochowaniu na Wawelu. Bo jakoś nie wyobrażam sobie, żeby córka państwa Kaczyńskich miała takie życzenie.

I jak dla mnie tyle w tym temacie.

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #11733 dnia: Kwietnia 14, 2010, 20:43:53 pm »
Tyle w temacie? Jak za kogoś myśli wyborcza to na pewno.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11734 dnia: Kwietnia 14, 2010, 20:46:17 pm »
ch** mnie boli czy wyborcza za tym stoi czy też może żydomasoneria. Te argumenty są sensowne i logiczne. A jakie są argumenty przemawiające za tym żeby go tam pochować?

maly_pinki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #11735 dnia: Kwietnia 18, 2010, 14:28:20 pm »
Kac gigant :o
Wszystko od nowa, od początku...

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #11736 dnia: Kwietnia 18, 2010, 22:35:50 pm »
wkur**a mnie, że w maturalnej klasie moja matematyczka idzie na zwolnienie i pewnie dostanę jakąś srakę po studiach, ech.

Kert

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 255
« Odpowiedź #11737 dnia: Kwietnia 18, 2010, 23:06:50 pm »
[...] i pewnie dostanę jakąś srakę po studiach, ech.
Nie ogarniam. Co przez to rozumiesz? Kijowa praca, bo zrobisz słabe studia, co będzie konsekwencją cienko zdanej matury?

Wkurza patos i teatrzyk w tv. Jakże się cieszę, że od teraz jedynie co jakiś czas dziennikarze będą robić szopkę na wiadomy temat.

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 63
« Odpowiedź #11738 dnia: Kwietnia 18, 2010, 23:10:59 pm »
Sraka po studiach = mała kobietka, świeżo po uniwersytecie zastraszona przez uczniów i przerażona stopniem odpowiedzialności powierzonego jej zadania.
SW-5606-3156-4802

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #11739 dnia: Kwietnia 18, 2010, 23:11:42 pm »
Sraka po studiach = mała kobietka, świeżo po uniwersytecie zastraszona przez uczniów i przerażona stopniem odpowiedzialności powierzonego jej zadania.

Dzięki, Wojtek.

Kert

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 255
« Odpowiedź #11740 dnia: Kwietnia 18, 2010, 23:15:12 pm »
Ojej. Późno już, łeb nie wyrabia. Dzięki.

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11741 dnia: Kwietnia 24, 2010, 10:42:43 am »
W telewizji i radiu częściej będą emitowane reklamy. Film czy program będzie można przerwać blokiem reklam, jeżeli trwa przynajmniej 30 minut, a nie 45, jak to jest obecnie – takie rozwiązanie przewiduje projekt założeń do nowelizacji ustawy o radiofonii i telewizji, którym dziś ma zająć się Rada Ministrów.
(...)
Spoty reklamowe i telesprzedażowe, które przerywają audycję, będą mogły być emitowane nawet co 10 minut, ale ich czas nie będzie mógł przekroczyć 12 minut.
Rząd chce wcisnąć reklamy do filmów

Ja pierdzielę, wg tej nowelizacji co 10 minut będzie można puszczać nawet 12 minutowy blok reklamowy... o_O

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #11742 dnia: Kwietnia 24, 2010, 10:46:13 am »
Kogoś nieźle popier***ło. :lol:

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11743 dnia: Kwietnia 24, 2010, 10:48:18 am »
Dlatego nie oglądam w telewizji filmów. Oglądam jedynie Comedy Central, tam te reklamy nie są tak wkurzające. Filmy jedynie na komputerze, ewentualnie w kinie. Nie widzę zwyczajnie przyjemności w oglądaniu filmu, gdzie 3-4 razy mi się go przerywa i to na czas dostatecznie długi, bym mógł się wysikać, zrobić coś szybkiego do żarcia i jeszcze sprawdzić neta.

Jeżeli ma to się jeszcze pogorszyć, to będzie kompletna porażka. Sądzę, że sporo osób odpuści sobie filmy ze względu na bloki reklamowe. Już teraz dużo, dużo ludzi narzeka na długie i częste reklamy, a ma być jeszcze gorzej. Dużo gorzej. Dajcie spokój, reklama dłuższa od emitowanego kawałka filmu. Żenada.

Na szczęście wprowadzono limit trwania reklam w czasie audycji, nie doczekamy się więc bloku ogłoszeń przerywanego kilkoma minutami filmu.
Spoty reklamowe i telesprzedażowe, które przerywają audycję, będą mogły być emitowane nawet co 10 minut, ale ich czas nie będzie mógł przekroczyć 12 minut.

Że co?
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 24, 2010, 10:50:06 am wysłana przez svonston »

Moldar

• Łajka
  • Reputacja: 132
« Odpowiedź #11744 dnia: Kwietnia 24, 2010, 10:49:19 am »
Tak to nie będzie, tu chodzi chyba o to że podczas 30 minutowego serialu dostaniesz dwie reklamy, które łącznie nie mogą trwać dłużej niż 12 minut  :) Teraz i tak są zabawne sytuacje, jest sobie serial, pod sam koniec reklama, a po niej 2 minuty filmu  :lol:  Ten tekst też jest zabawny  :lol:

Aby większa częstotliwość umieszczania reklam nie była uciążliwa dla odbiorów, autorzy założeń proponują, by nie można było często emitować pojedynczych spotów reklamowych i telesprzedażowych.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #11745 dnia: Kwietnia 24, 2010, 10:52:08 am »
Teraz i tak są zabawne sytuacje
Dla mnie to są wkur*iające sytuacje...

Wkurza mnie to że w poniedziałek muszę iść do pracy, czyli nie zostanę na poprawinach u siostry :/

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11746 dnia: Kwietnia 24, 2010, 10:53:46 am »
Teraz i tak są zabawne sytuacje, jest sobie serial, pod sam koniec reklama, a po niej 2 minuty filmu  Laughing
A jeszcze lepiej, jak przed reklamami zapowiadane jest, co będzie się działo w serialu po przerwie :lol:

Moldar

• Łajka
« Odpowiedź #11747 dnia: Kwietnia 24, 2010, 10:54:02 am »
Czasem mam też tak że jak jest reklama to prawie zawsze patrzę na inne kanały, dochodzi czasem do tego że zapominam o tym co oglądałem pooprzednio  :lol:

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11748 dnia: Kwietnia 26, 2010, 16:41:02 pm »
Muszę wyjechać jutro około 2-3, by dotrzeć do Poznania na 8:15, a później, jak wszystko się skończy, to przespać się od 15 do około 22 i wracać do domu. W dodatku robi mi się opryszczka, więc będę wyglądał profesjonalnie.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #11749 dnia: Kwietnia 26, 2010, 16:58:16 pm »
Nie wiem dlaczego, ale od jakichś 2/3 dni chodzę wkurzony na "coś".
Jak tylko ktoś mnie wkurzy to mam ochotę puścić mu wiązankę, albo rzucić się z pięściami.
A jak wkurzy mnie jakaś rzecz to z miejsca bym ją rozpie*dolił.

Znając to forum ktoś wyskoczy z tekstem że mam okres........
możliwe że na głowie bo mnie krew zalewa.

Moldar

• Łajka
« Odpowiedź #11750 dnia: Kwietnia 26, 2010, 17:40:14 pm »
Może meczysz jakąś grę i platyny nie masz jeszcze :P ?

Generalnie ja na stres robię zawsze to samo, puszczam spokojną muzykę i kładę się, relaksuje momentalnie.

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #11751 dnia: Kwietnia 26, 2010, 18:33:20 pm »
Nie wiem dlaczego, ale od jakichś 2/3 dni chodzę wkurzony na "coś".
Jak tylko ktoś mnie wkurzy to mam ochotę puścić mu wiązankę, albo rzucić się z pięściami.
A jak wkurzy mnie jakaś rzecz to z miejsca bym ją rozpie*dolił.

Znając to forum ktoś wyskoczy z tekstem że mam okres........
możliwe że na głowie bo mnie krew zalewa.

masz okres.

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #11752 dnia: Kwietnia 26, 2010, 18:53:41 pm »
Jestem zawiedziony, że tak oczywista odpowiedź pojawiła się dopiero teraz. Forum jest na równi pochyłej.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11753 dnia: Kwietnia 26, 2010, 19:46:35 pm »
Weź, gdyby nie to, że wróciłem przed jakąś chwilą do domu, to od razu by to było :/
I jeszcze się zdenerwowałem, że mnie soos uprzedził, a już taki zajarany przewijałem stronę na dół żeby machnąć posta :roll:

Wiadomość scalona: Kwietnia 26, 2010, 19:48:19 pm
Muszę wyjechać jutro około 2-3, by dotrzeć do Poznania na 8:15, a później, jak wszystko się skończy, to przespać się od 15 do około 22 i wracać do domu. W dodatku robi mi się opryszczka, więc będę wyglądał profesjonalnie.
Po ch**?
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2010, 19:48:19 pm wysłana przez Kresq »

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11754 dnia: Kwietnia 26, 2010, 20:07:55 pm »
Bo mam szkolenie w Poznaniu.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11755 dnia: Kwietnia 26, 2010, 20:10:02 pm »
O opryszczkę się pytałem.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11756 dnia: Kwietnia 26, 2010, 20:16:32 pm »
A no to nie wiem, czemu ją posiadam, ale mnie wkur**a.

---
No to spadam po samochód i spać. Hejho.

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #11757 dnia: Kwietnia 27, 2010, 10:46:13 am »
Wkurza mnie, że nie umiem za każdym razem zrobić tak samo dobrej herbaty. Nie wiem od czego to zależy, ale raz wyjdzie dobra, a raz nie - nawet jeśli parzę tak samo długo. Używam Liptona, oryginalnego, ze sklepu, za ciężką fortunę, więc o lewiznie nie ma mowy. Nie wiem, kur**, może trzeba tą torebką obracać albo coś.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #11758 dnia: Kwietnia 27, 2010, 11:06:28 am »
Zaparzaj bez cukru.
No i przerzuc się na tetly chociażby- z liptona już dawno zrezygnowałem.

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #11759 dnia: Kwietnia 27, 2010, 11:15:38 am »
Po prostu PIJ bez cukora. Cukier potrafi zabić smak każdej herbaty.

A Tetley jest tak samo beznadziejny. Polecam Dilmah <3