Chyba nie skończę tej gry przez te surowce
. Teraz to już nie jest miód a męka.
Na dodatek niemal wymiotuje już tym helikopterem i powtarzającymi się side opsami.
To nie jest najlepszy Metal, ocena coraz bardziej leci w dół.
Niestety schemat PW niszczy grę.
Na domiar wszystkiego pare wstawek jest wycięte.
Zapomnijcie, że zobaczycie wstawkę z trailera, w której Venom szedł przez zmasakrowaną wioskę obok spalonych ciał w Afryce
Kojima niestety nie sprostał moim oczekiwaniom.
Zamiast wrzucić 46 misje po skończeniu fabularnie poprzedniej i dać mi skończyć tytuł w normalny sposób, to ja muszę kur** przez już 20 godzin szukać tego gówna po mapie. Tak na dobrą sprawę to pewnie zejdzie jeszcze ze 3 razy tyle aż się to odblokuje. Fajnie byłoby jakby te materiały cały czas np. na lotnisku były, ale wystarczy, że zbierzesz raz to już zapomnij, że udając się tam drugi raz znów tam będą
. Jedyna nadzieja jeszcze w wojakach których wysyłam na bitwy, ale to i tak szmat czasu trzeba czekać aby coś zdobyli.
Już chyba te zagadki Riddlera lepsze
.
Side Opsy to w 90% kopiuj, wklej tylko w innej lokacji
. Na jakiego chu** tyle tego, lepiej połowę mniej a fabularnych trochę więcej.
Te też po pewnym czasie to replay na wyższym poziomie trudności, bez ekwipunku lub wykrycia.
Nie lepiej od razy było dać wyższy poziom trudności a nie siłę wklejać do misji głównych takie coś
Można było też więcej wstawek dać a nie jakieś beznadziejne kasety. Niech sobie je słucha, ale Hideo z Kieferem razem bo tylko na nich ten drugi coś w ogóle mówi.
Hideo przechwalał się, że teraz musi być aktor który mimiką nadrabia, ale co z tego jak wstawek z udziałem znanego aktora jest tyle co kot napłakał
.
Jak ktoś będzie się tak wkur**ał jak ja, to lepiej na you tube zobaczyć:
Ja tak zrobiłem, ale giery będę jeszcze grindował, aż wreszcie odblokuje misje 46.
To też dziwne 46? Tak ciężko było dać finał na 50tą bo akurat tyle jest czy coś wycięto? Hmm.
DLC?