I płaćcie po prawie 200 zeta za 2h zabawy
Jak napisałem wyżej, to prawie na pewno nie będzie 2h, fani MGSów na pewno będą się bawić dużo dłużej. Tylko jak długo? Nie-fani tymczasem jak najbardziej nie powinni tego kupować, nie są targetem.
Kampania wystarcza na 2h. Fabuła. To jest skandal czy się jest fanem czy nie. Jakby to kosztowało ~40 zł ok. Ale nie za tą cenę.
Na tej zasadzie gdzieś tu był filmik, że Morrowind starcza na 4 minuty (jak olewamy zawartość poboczną na całego, to czemu nie). A zawartość poboczna na pewno jest, pewnie spora, nie wiemy, mamy linijkę tekstu że fabuła na 2h bo prolog. Zupełnie jak we wszystkich innych częściach. Szok
No i te 200 zł? Ja pamiętam coś o 20$. Za ZoE dla dema MGS2 trzeba było zapłacić więcej (a to nawet nie był cały tanker!) - imho jak ktoś wydał, to nie żałował, teraz też tych 20$ pewnie taki typ żałował nie będzie. To prolog, podkreślane jest to na każdym kroku. Chcesz fulla za 200 zł (z prologiem!) poczekaj pół roku. Tyle.
Po prostu teksty typu
Niech się pocałuje żółtek w piz**. Gwałt na MGS i powoli wracam do mojego stanowiska, że trzeba dać tej serii spokój, bo Kojimie odpierdala.
są imho dziwnie mocne biorąc pod uwagę że praktycznie nie dowiedzieliśmy się niczego nowego, co najwyżej potwierdziły się domysły. Wszystko wiedzieliśmy a tu panika jak by Koji powidział, że już więcej gry na więcej niż na 3h nie wypuści a jednocześnie podnosi ceny gier o 300%, przechodzi na model f2p i dystrybucja odcinkowa. Przesada.