Sorry Mrocz, ale wczoraj jak wysłałeś zapro do gry to żona już spała i nie chciałem hałasować
Robię sobie te questy z podstawowej linii fabularnej. Fajnie sie wczytuje w lore z podstawki. Dobry shit.
Nowa konsolka z Destiny wygląda prześlicznie, ale najbardziej to mnie wkurzyli z grą. Pudełko z Taken King, ale po włożeniu płyty okazało sie, że sama podstawka tam jest bez paczy i trzeba było te 18gb znowu dociągać. Do tego kod na te wszystkie dodatki z edycjki kolekcjonerskiej jest pojedynczy, więc nie ukradne sobie osobno od żony kodu na ciuszki czy emotki
Głos ghosta dla mnie jak najbardziej na plus. Na początku miałem dysonans i wrażenie, że jest gorzej, ale Nolan dobrze gra. Jest w sumie tak jak na Kotaku raz napisali - wcześniejszy głos Petera to był głos człowieka udającego robota, a głos Nolana to głos robota udającego człowieka. Jaram sie mega
A co Wam wypadło z questa za Year1? Ja dostałem MIDę w prezencie. Ale niezły śmieszek w strone gracza był jak Cryptarch daje Ci w nagrode zielony engram a po kliknięciu wpada egzotyk
Takie oczko do czasów loot cave'a