BTW, ten tytan z młotkiem to też niezły żart
Czyli co nie odniesiesz się do głupot które napisałeś, że nie biegam z egzotykami i nie gram w Iron Banner? Nie? Tak myślałem. Bo zabrakło ci argumentów.
Potrafisz tylko narzekać. Myślę, że to nie jest tajemnica, że nikt twojej krytyki nie traktuje poważnie.
Jak tylko trafi się ktoś kto nie zgadza się z twoim pierdolamento ty od razu go dyskretyzujesz i zarzucasz mu brak znajomości tematu. Nawet w przypadkach, gdzie ktoś normalnie bez ciśnienia i obrażania z tobą dyskutuje używając solidnych argumentów. A jedyne czym się podpierasz to jakieś twoje wydumane wrażenia i zarzucanie hipokryzji innym.
Dokładnie to samo było z gwintem jak stwierdziłeś, że spierdolili balans w grze po patchu zmieniającym tylko wygląd kart. To idealnie obrazuje ile warte są twoje "krytyczne" wypowiedzi.
Mi się już nie chce prostować głupot które wypisujesz. Mam wrażenie, że jesteś zwykłym trollem, który potrafi tylko narzekać. Szkoda tylko, że robisz bezczelny spam w tym temacie, który jest przydatny wszystkim tutaj, którzy czerpią radość tej gry.
Chcesz dobrą radę po znajomości? Przestań skupiać się na narzekaniu i zacznij cieszyć się grą, a jak nie potrafisz to sprzedaj ją w cholerę i przestań zawracać nam dupę swoim bezcelowym pierdolamento.
Jak gram Nighstalkerem w multi to zawsze shadowshota staram się zachować na wypadek spotkania Tytana z młotkami. Zdjęcie supera to jedyna szansa na uratowanie wielu żyć Inaczej jak na filmiku Mrocza - pozamiatane. Ten super może odmienić wynik każdej gry bo w kilka sekund da się załatwić całą drużynę. Chyba do tej pory tylko mieczyki huntera tak wkurzały ale młotki są dużo bardziej przesrane bo dzialają na odległość i tytan ma mega tarczę.
Praktycznie każdy super zabija tytana z młotkami
Ostatnio koleś mi przerwał supera używając Strikera
Jak ktoś posadzi dwa celne strzały ze strzelby to też zakończy dobrą zabawę
A mi się parę razy udało zabić Tytana z młotkami z Hawkmoona
Więc to nie jest tak, że jest się niezniszczalnym
To jest Super i musi być przegięty. Zresztą każdy Super jest na swój sposób przegięty