Autor Wątek: Destiny  (Przeczytany 248732 razy)

andryush

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 120
Odp: Destiny
« Odpowiedź #2320 dnia: Października 16, 2015, 22:54:01 pm »
Tak, ale mimo wszystko, tęsknię za czasami, gdzie egzotyk = prestiż. W Taken King realia są takie, że utknąłem niestety z badziewiem, którego nawet nie chce mi się levelować. Jak się trafi 290, to jest sukces.
« Ostatnia zmiana: Października 16, 2015, 22:56:14 pm wysłana przez andryush »

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #2321 dnia: Października 16, 2015, 22:55:17 pm »
Jak ja się cieszę, że rusek w Diablo nie gra...

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #2322 dnia: Października 16, 2015, 22:57:27 pm »
Nikt cię o zdanie nie pytał  :mad: nie znasz tematu, to siedź cicho :angel:

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2323 dnia: Października 17, 2015, 00:25:06 am »
Iras zna dobrze temat. Levelowanie w Destiny nie jest może podobne do Diablo, ale wymaga w podobny sposób myślenia, rozsądku i cierpliwości. Wielokrotnie warto poświęcać lepszy sprzęt by levelować stary, kiedy ma lepsze statystyki i perki.

Zajebistość egzotyków polega na ich unikalnych właściwościach a nie na byciu przegiętym i przekokszonym tak jak słynny Vex Mythoclast po premierze który je**ł każdego gracza w Crucible jak chciał :) Te czasy się skończyły i o to chodzi.

Taki Telesto Fusion Rifle na przykład. Na pierwszy rzut oka jest do bani. Bo każdy legendarny Fusion rozbija zwykłego mobka jednym strzałem, a telesto nie. Problem w tym, że "naznacza go" i ten po paru sekundach wybucha wielkim blastem zabierając wszystkich którzy są dookoła niego ;)  Na duże grupy przeciwników nie znajdziesz lepszej broni. Egzoyki w Taken King są zajebiście przemyślane, bo by wykorzystać ich potencjał trzeba po prostu myśleć. Drugi przypadek Jade Rabbit. Scout który regeneruje magazynek przy odpowiedniej kombinacji strzałów w tors i głowę ;) Efekt taki, że jak ktoś dobry jest to praktycznie nie musi gówna przeładować :D Bo napiersala non stop ;) Do tego dostaje buffa do obrażeń przy odpowiedniej kombinacji. I to jest piękne. Każdego Nooba z egzotykiem rozwalisz z legendarki, jak nie umie z niego korzystać :)

A fakt, że kupione u Xura egzotyki (lub wydropione na poziomie mniejszym niż 300 Light ) nie są przekokszone? Tym bardziej jest to dobre. Egzotyka łatwiej zdobyć niż legendarke, ta gra już by się skończyła gdybym kupił u Xura Hawkmoona 310 Light... I od razu bym awansował do poziomu Raidu. Zamiast tego poświęciłem masę legendarnego i rzadkiego sprzęty by go doprowadzić do 295 Ataku. Uważam, że Destiny to jest taki Bloodmoon/Demon Souls wśród FPS'ów. Gra wymaga poświęcenia i dopiero jak uzyskamy odpowiedni poziom czujemy satysfakcję. Nie wystarczy kupić u Xura za 24 Strane Coinów (które lecą jak głupie za byle aktywności) by być kozakiem. Trzeba jeszcze o tę broń zadbać :)

Infuse jest zajebisty. Najlepsze co wprowadzili w Destiny od premiery. Jedyna wada to fakt, że Infuse powinien dotyczyć też broni i egzotyków Year One :) Dzięki temu możnaby rozwinąć tę broń do poziomu Year 2 ale wymagałoby to o wiele więcej poświęcenia niż w przypadku broni dropniętych w dodatku :)

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #2324 dnia: Października 17, 2015, 01:44:01 am »
Dobra, nie grasz w IB wiec nie masz zielonego pojęcia o czym mówię albo udajesz. A jak zajebiste są egzotyki to bardzo dobrze widać po twoim ekwipunku...Bungie po raz kolejny zjebało balans. Tak, egzotyki zdobywa się zbyt łatwo. Powinno być jak w podstawce - trudniej ale za to jak już masz jednego, to jesteś kozak. Infuse jest za bardzo przekombinowany. W legendarkach spoko, ale egzotyki powinien być egzotykiem. Perki fajnie, od zawsze były, nie musisz mi tego tłumaczyć ale power tez powinien być, a nie marne 280 i może kiedyś się trafi co do Infuse. ..
« Ostatnia zmiana: Października 17, 2015, 01:55:20 am wysłana przez andryush »

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2325 dnia: Października 17, 2015, 12:16:54 pm »
Dobra, nie grasz w IB wiec nie masz zielonego pojęcia o czym mówię albo udajesz. A jak zajebiste są egzotyki to bardzo dobrze widać po twoim ekwipunku...Bungie po raz kolejny zjebało balans. Tak, egzotyki zdobywa się zbyt łatwo. Powinno być jak w podstawce - trudniej ale za to jak już masz jednego, to jesteś kozak. Infuse jest za bardzo przekombinowany. W legendarkach spoko, ale egzotyki powinien być egzotykiem. Perki fajnie, od zawsze były, nie musisz mi tego tłumaczyć ale power tez powinien być, a nie marne 280 i może kiedyś się trafi co do Infuse. ..

Ja nie gram w Iron Banner? :lol:

Masz i się odczep ;)

O i ciekawostka... Mam dwa egzotyki wyposażone rękawice dla tytana i Hawkmoona ;) Nie wiesz co piszesz jak zwykle :P Raz spojżałeś w mój ekwipunek jak nie miałem egzotyka tylko po to by doekspić nowe bronie i już "nie biegam z egoztykami" na ważniejsze eventy ZAWSZE mam jedną broń egzotyczną i jakiś pancerz ;)
Zweryfikuj swoje wiadomości zanim zaczniesz paplać głupoty :lol:

Zresztą zabawna sprawa a multi biegają jak poj**ani z Hawkmoonami, Zalo Super Cell i Surosami, a ten twierdzi, że egzotyki są słabe :lol:
« Ostatnia zmiana: Października 17, 2015, 12:30:14 pm wysłana przez Mrocz »

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #2326 dnia: Października 17, 2015, 14:30:48 pm »
BTW, ten tytan z młotkiem to też niezły żart  :lol:

bojawiem

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 86
« Odpowiedź #2327 dnia: Października 17, 2015, 15:02:46 pm »
Jak gram Nighstalkerem w multi to zawsze shadowshota staram się zachować na wypadek spotkania Tytana z młotkami. Zdjęcie supera to jedyna szansa na uratowanie wielu żyć :) Inaczej jak na filmiku Mrocza - pozamiatane. Ten super może odmienić wynik każdej gry bo w kilka sekund da się załatwić całą drużynę. Chyba do tej pory tylko mieczyki huntera tak wkurzały ale młotki są dużo bardziej przesrane bo dzialają na odległość i tytan ma mega tarczę.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2328 dnia: Października 17, 2015, 15:03:39 pm »
BTW, ten tytan z młotkiem to też niezły żart  :lol:

Czyli co nie odniesiesz się do głupot które napisałeś, że nie biegam z egzotykami i nie gram w Iron Banner? Nie? Tak myślałem. Bo zabrakło ci argumentów.
Potrafisz tylko narzekać. Myślę, że to nie jest tajemnica, że nikt twojej krytyki nie traktuje poważnie.
Jak tylko trafi się ktoś kto nie zgadza się z twoim pierdolamento ty od razu go dyskretyzujesz i zarzucasz mu brak znajomości tematu. Nawet w przypadkach, gdzie ktoś normalnie bez ciśnienia i obrażania z tobą dyskutuje używając solidnych argumentów. A jedyne czym się podpierasz to jakieś twoje wydumane wrażenia i zarzucanie hipokryzji innym.

Dokładnie to samo było z gwintem jak stwierdziłeś, że spierdolili balans w grze po patchu zmieniającym tylko wygląd kart. To idealnie obrazuje ile warte są twoje "krytyczne" wypowiedzi.

Mi się już nie chce prostować głupot które wypisujesz. Mam wrażenie, że jesteś zwykłym trollem, który potrafi tylko narzekać. Szkoda tylko, że robisz bezczelny spam w tym temacie, który jest przydatny wszystkim tutaj, którzy czerpią radość tej gry.

Chcesz dobrą radę po znajomości? Przestań skupiać się na narzekaniu i zacznij cieszyć się grą, a jak nie potrafisz to sprzedaj ją w cholerę i przestań zawracać nam dupę swoim bezcelowym pierdolamento.

Jak gram Nighstalkerem w multi to zawsze shadowshota staram się zachować na wypadek spotkania Tytana z młotkami. Zdjęcie supera to jedyna szansa na uratowanie wielu żyć :) Inaczej jak na filmiku Mrocza - pozamiatane. Ten super może odmienić wynik każdej gry bo w kilka sekund da się załatwić całą drużynę. Chyba do tej pory tylko mieczyki huntera tak wkurzały ale młotki są dużo bardziej przesrane bo dzialają na odległość i tytan ma mega tarczę.

Praktycznie każdy super zabija tytana z młotkami :) Ostatnio koleś mi przerwał supera używając Strikera :) Jak ktoś posadzi dwa celne strzały ze strzelby to też zakończy dobrą zabawę ;) A mi się parę razy udało zabić Tytana z młotkami z Hawkmoona ;) Więc to nie jest tak, że jest się niezniszczalnym ;) To jest Super i musi być przegięty. Zresztą każdy Super jest na swój sposób przegięty ;)
« Ostatnia zmiana: Października 17, 2015, 15:05:44 pm wysłana przez Mrocz »

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #2329 dnia: Października 17, 2015, 15:20:39 pm »
Mrocz. Skończ pie**olić.

Egzotyki są słabe - check!
Nie odniosę się. W IB zagrałeś może z dwa mecze.
Mnie wyzywasz od hejterów, a sam to jesteś klapek, bo nie ważne w jaki otwór cię Bungie z Acti dymie, tobie zawsze jest dobrze  :-? Potrafisz tylko merdać ogonkiem, zero obiektywizmu!
No i serio, opierasz się w tej dyskusji na zdaniu Irasa, co to grę może z raz odpalił i więcej w nią nie grał?  :lol:  --->

Widzę, że z tobą się nie da prowadzić konstruktywnej dyskusji, bo jedyny cel jaki sobie tutaj obrałeś, to zaprzeczanie temu co ja napiszę. Choćby nie wiem ilu graczy na forach Destiny podzielało moje zdanie, ty i tak wiesz lepiej. Także dziękuję za uwagę. Następnym razem możesz sobie oszczędzić odpowiadania na moje posty o Destiny  :roll:

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2330 dnia: Października 17, 2015, 15:36:39 pm »
Mrocz. Skończ pie**olić.

Egzotyki są słabe - check!
Nie odniosę się. W IB zagrałeś może z dwa mecze.
Mnie wyzywasz od hejterów, a sam to jesteś klapek, bo nie ważne w jaki otwór cię Bungie z Acti dymie, tobie zawsze jest dobrze  :-? Potrafisz tylko merdać ogonkiem, zero obiektywizmu!
No i serio, opierasz się w tej dyskusji na zdaniu Irasa, co to grę może z raz odpalił i więcej w nią nie grał?  :lol:  --->

Widzę, że z tobą się nie da prowadzić konstruktywnej dyskusji, bo jedyny cel jaki sobie tutaj obrałeś, to zaprzeczanie temu co ja napiszę. Choćby nie wiem ilu graczy na forach Destiny podzielało moje zdanie, ty i tak wiesz lepiej. Także dziękuję za uwagę. Następnym razem możesz sobie oszczędzić odpowiadania na moje posty o Destiny  :roll:

No dobra wkurwiłeś mnie. Nie zagrałem dwóch meczy tylko o wiele więcej. Z Devilkiem sporo grałem nawet. I wystawiasz na mój temat fałszywe świadectwo. Co nie ukrywam mocno mnie uraziło. Jesteś zwykłym dzieciakiem który jedyne co robi na tym forum to narzeka i myślę, że każdy to widzi.

I ty piszesz, że ze mną nie da się prowadzić konstruktywnej krytyki? Jak w obliczu przytłaczających cie faktów zarzucasz mi, że się nie znam bo nie gram? (co jak ci udowodniłem jest zwykłym kłamstwem) ? A potem dalej obrażając mnie, że to niby Acti mnie dyma w dupę? Samemu grając godzinami w Destiny. Jesteś pierdolonym hipokrytą wiesz o tym?

pier**lisz jak potłuczony w co drugim temacie. I taka jest prawda większość twoich wypowiedzi podpierasz urujonymi w twoim głowie faktami. Za każdym razem jak proszę cię o poparcie argumentu, albo zmieniasz temat albo wyzywasz wszystkich od klapków. Ja osobiście mam już Ciebie dosyć. Nie popierałem Irasowego obrażania Ciebie zawsze uważałem, że przesadza, ale nie ukrywam zaczynam go rozumieć. Bo twoja obecność na forum ogranicza się chyba tylko do wkurwiania ludzi lamentem.

Tyle ode mnie. I wrzucam ci Ignore. bo mam dosyć czytania dziecięcego roszczeniowego lamentu.
« Ostatnia zmiana: Października 17, 2015, 15:39:32 pm wysłana przez Mrocz »

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #2331 dnia: Października 17, 2015, 15:45:52 pm »
No i gratuluję, doskonała decyzja. Zawsze to krok naprzód do wymarzonego świata bez alternatywnych opinii. Wkleiłbym popularny ostatnio obrazek złamanej gałązki, albo kości itd, ale daruję sobie.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2332 dnia: Października 17, 2015, 15:55:53 pm »
No i gratuluję, doskonała decyzja. Zawsze to krok naprzód do wymarzonego świata bez alternatywnych opinii. Wkleiłbym popularny ostatnio obrazek złamanej gałązki, albo kości itd, ale daruję sobie.

W końcu się zgadzamy, to będzie doskonała decyzja. Na PSN też masz bloka.

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #2333 dnia: Października 17, 2015, 15:57:46 pm »
Cóż, będę musiał jakoś to przeboleć.

bojawiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2334 dnia: Października 17, 2015, 16:03:32 pm »
No i fireteam w pizdu.

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #2335 dnia: Października 17, 2015, 16:06:42 pm »
No i jak ja teraz zrobię pucharek za przejście strike'a i raidu z całą ekipą ? Przemyślcie swoje postępowanie chłopaki !
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2336 dnia: Października 17, 2015, 16:06:54 pm »
No i fireteam w pizdu.

E tam wpizdu ;)

Ja tam z wami chęcią dalej będę grał ;) A że Andy jedyne co robi to obraża na lewo i prawo za niezgadzanie się z jego opinią to jego sprawa. Nie mam ochoty mieć z nim do czynienia ;)

Z Morifem, Devilkiem, z tobą, ze Wściekłym na luzie będę grać :) Do Raidów i tak było nas za mało, ale do kompletu mamy ludzi spoza forum ;) Ostatnio Raid kończyłem ze znajomymi Morifa :)

No i jak ja teraz zrobię pucharek za przejście strike'a i raidu z całą ekipą ? Przemyślcie swoje postępowanie chłopaki !

I tak nie była nas szóstka ;) A do strike'a wystarczą 3 osoby :P

I sorry, ale naprawdę nie mam ochoty utrzymywać kontaktu z tą osobą, która non stop obraża mnie jak tylko mam inną opinię ;)
Jakbym usłyszał szczere przeprosiny za obrażanie mnie i wystawianie na mój temat kłamliwej opinii to jestem skłonny usunąć bana.
Nie oczekuje zmiany opinii, bo każdy ma prawo do własnej. Tylko niech nie rzuca kłamstwem na mój temat i obrażaniem od klapków w celu podpierania jej.

PS. Po za tym Andy cały czas jest w klanie. Nie zniżyłem się do tego poziomu by z powodu zwykłej prywaty psuć pozostałym ludziom w ekipie grę.
« Ostatnia zmiana: Października 17, 2015, 16:12:06 pm wysłana przez Mrocz »

bojawiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2337 dnia: Października 17, 2015, 16:11:34 pm »
Apropo rajdu to w ten wtorek mam wolny wieczór i chętnie bym zagrał w końcu bo do tej pory nie było mi dane  :evil:

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #2338 dnia: Października 17, 2015, 16:20:28 pm »
Ja tam problemu nie mam, żeby z Mroczem sobie pograć. Najwyżej nie będziemy ze sobą rozmawiać :lol:
Nie zamierzam z powodu mniej lub bardziej chujowej gierki spinać się i obrażać się, jeśli ktoś ma inne zdanie na jej temat niż ja. Wiadomo, emocje są, ale taki w końcu mamy klimat na forum... niestey.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2339 dnia: Października 17, 2015, 16:35:25 pm »
Nie obrażam się z powodu gierki, tylko zwyczajnego kłamania na mój temat. Do tego sugerowania, że Acti i bungie mnie dyma. Poczułem się urażony. Ja Cię nie obrażałem w tej dyskusji, ty zacząłeś.

PS. Ignore nie działa na tapatalk. :(

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #2340 dnia: Października 17, 2015, 16:48:25 pm »
Mrocz, ale to raczej każdy widzi, że w takich sprzeczkach na naszym forum, docinanie sobie jest na porządku dziennym. Ja może tez nie raz poczułem się urażony, ale tego nie pokazywałem, bo nie chcę dawać satysfakcji innym. Taki już jest urok naszego forum, że jeździ się każdy po każdym... Osobiście nic do Ciebie nie mam, wydajesz się być spoko człowiekiem, ale generalnie przecież Ciebie nie znam, żeby oceniać czy jakieś prywaty poważne robić. Forum o gierkach, twoje opinie o gierkach nie są dla mnie żadną podstawą ani wyznacznikiem, aby mieć jakieś skrajnie negatywne zdanie o Tobie, czy żeby Ciebie hejtować. Także luz...

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2341 dnia: Października 17, 2015, 17:22:35 pm »
No spoko. Po prostu nie lubię jak ktoś wystawia na mój temat fałszywe stwierdzenie. Może faktycznie nieco mnie poniosło. Proponuje więc zakopać topór wojenny. Jak wrócę na chatę to zdejmę bany.

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #2342 dnia: Października 17, 2015, 17:29:29 pm »
No spoko. Po prostu nie lubię jak ktoś wystawia na mój temat fałszywe stwierdzenie. Może faktycznie nieco mnie poniosło. Proponuje więc zakopać topór wojenny. Jak wrócę na chatę to zdejmę bany.

Spox, jestem jak najbardziej za <3  :angel:
Toporki, czy tam młotki wojenne to zachowajmy na Crucible :D

bojawiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2343 dnia: Października 17, 2015, 18:22:22 pm »
 :angel:

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2344 dnia: Października 18, 2015, 18:25:46 pm »
Mam końcówke questu na egzotyczny miecz :P strasznie to monotonne ;) trzeba nabić 500 zabić umiejętnościami (arc, solar lub void zależnie od miecza jaki mamy ;) ) i nazbierać 10 bardzo rzadkich materiałów które wypadają z materiałów z planet (też zależne od miecza) na arc jest cosmodron i spinmetal ;) generalnie trzeba to zrobić do środy bo wtedy trzeba czekać do armsday by odebrać miecz.

bojawiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2345 dnia: Października 18, 2015, 19:08:47 pm »
Graliśmy z Devilkiem w iron banner i cię zapraszaliśmy ale chyba własnie farmiłeś bo non stop na cosmodromie siedziałeś :)

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #2346 dnia: Października 18, 2015, 19:25:37 pm »
Ja w tym tygodniu nabrałem u Xura Three of Coins, więc w wolnej chwili piszę się na strajki ;)

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2347 dnia: Października 18, 2015, 20:08:42 pm »

Graliśmy z Devilkiem w iron banner i cię zapraszaliśmy ale chyba własnie farmiłeś bo non stop na cosmodromie siedziałeś :)

Ogólnie gram bez słuchawek bo na boku sobie inne rzeczy załatwiam :)

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #2348 dnia: Października 19, 2015, 03:22:11 am »
Właśnie przeczytałem, że Bungie wykryło przypadki manipulacji ruchem sieciowym w Crucible. Czyli ci zlagowani gracze, których ostatnio spotykam bardzo często, to całkiem możliwe, że cwaniaki z jakimiś lag switch'ami pozwalającymi na oszukiwanie w multi. Poleciały pierwsze bany. Świetna wiadomość!

bojawiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2349 dnia: Października 19, 2015, 07:16:24 am »
 Bardzo możliwe że też spotkałem takich typków bo niektóre akcje to był kosmos. Wczoraj tez widziałem pierwszy raz glitch huntera w akcji. Dobrze że odwołali Trialsy.

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #2350 dnia: Października 19, 2015, 07:27:57 am »
No my z Devilkiem jak graliśmy w zeszłym tygodniu to często widzieliśmy takich co to się teleportują z miejsca na miejsce. Raz nawet odniosłem wrażenie, że sam jestem zlagowany, bo jak biegałem to tak jakbym nie był widoczny dla pozostałych graczy, zbyt łatwo mogłem innych zabijać. Trochę się porobiło w tym multi ostatnimi czasy.

A właśnie , jak wygląda oszukany hunter? Ile ma tych strzałów z łuku normalnie? Widziałem takich, co wystrseliwali gdzieś po 3, ale to chyba norma?

bojawiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2351 dnia: Października 19, 2015, 07:54:03 am »
Jest perk quiver i masz trzy strzały ze słabszymi mackami. Glitch polega na tym że możesz sobie supera odnawiać w nieskończoność i spamować strzałami gdzie popadnie. Trzeba tylko mieć ten egzotyczny hełm z fioletową japą:-)

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2352 dnia: Października 19, 2015, 08:50:51 am »
Jest perk quiver i masz trzy strzały ze słabszymi mackami. Glitch polega na tym że możesz sobie supera odnawiać w nieskończoność i spamować strzałami gdzie popadnie. Trzeba tylko mieć ten egzotyczny hełm z fioletową japą:-)

Chyba trzeba było wyjść do opcji po użyciu Supera by się odnowił. Na szczęście wykryli problem i pracują nad tym, bo rozp**rdala grę taki Hunter ;)

PS. Dobrze, że tego glitcha nie ma Tytan z młotkami, bo byłoby przejebane :lol:

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #2353 dnia: Października 19, 2015, 09:45:03 am »
Apropo rajdu to w ten wtorek mam wolny wieczór i chętnie bym zagrał w końcu bo do tej pory nie było mi dane  :evil:
Odpadam bo LM a później pokerek :p
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Morfi

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 82
  • Bend the Universe!
« Odpowiedź #2354 dnia: Października 19, 2015, 10:42:54 am »

Wysoka szansa, że wtorek wieczór będziemy ekipe na rajd kołować, tak więc bądź wieczorem to myślę, że się załapiesz :)

Ja nie gram w Iron Banner? :lol:

Jesteś jednym z tych skurwoli młotkarzy co ich nienawidze  :mad:. Młotki są OP i trzeba to ukrócić. Jak Warlock odpala pioruny to trzeba spieprzać, ale da sie jeszcze go ubić. Jak hunter odpala supera to zwykle dedzisz na miejscu / jestes przybity i dedzisz po chwili. Jak tylko słychać odgłos włączanych młotków u sunbreakera na mapie i to nie jest nikt z drużyny to jedyna opcja to spierdalać jak najdalej. Jeszcze czasami jak sie jest w popwietrzu to jest szansa uniknąć pocisku, ale ogólnie to trup na miejscu, chyba że jakimś cudem masz farta z szotgunem go zdjąć.

Przeczytałem na reddicie ciekawostke, że ponoć da się zetrzelić lecący młotek w powietrzu, choć wymaga to zajebistej celności i zwinnych palców.

A co do Iron Bannera to grałem większą część soboty i w niedzielę, rangę 5 wbiłem już w sobotę i na tyle meczy co zagraliśmy to praktycznie nic nie dropi. Oszuści w tym bungie siedzą mówiąc, że główne źródło gearu IB to dropy :[. Gregory wczorajsze granie w teamie było mega zajebiste, pięknie nam szło dopóki nie poszedłeś, bo potem to prawie same porażki były :lol:
« Ostatnia zmiana: Października 19, 2015, 10:44:46 am wysłana przez Morfi »

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2355 dnia: Października 19, 2015, 11:08:04 am »
:troll: nie no młotki nie są op :troll:

Ale tak na serio fakt jest to najmocniejszy super moim zdaniem, ale są metody na jego zatrzymanie :) każdy inny super kładzie młotkarza od razu :D a parę razy udało mi się go rozjebać z hawkmoona i strzelby ;) mieczyk myślę też da radę, ale musiałby się mega blisko znajdować :P

BTW wczoraj coś odkryłem na strikeu. Generalnie hunter shadowshotem złapał Bossa w mackę, a ja mu przyjebałem z wyrzutni rakiet na void. Dostał krytyczne obrażenia o_O wniosek taki, że z voidowych broni ma się podbite obrażenia gdy złapie się gnoja w macke. Mega istotne na rajdzie to może być.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2356 dnia: Października 19, 2015, 11:34:52 am »
O_O !!

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #2357 dnia: Października 19, 2015, 11:57:31 am »
Z tymi młotkami to za każdego killa jest odnawianie życie? Do tego mega tarcza i czołg nie do pokonania. Najbardziej przesadzony Super, nie bez powodu Tytan jest na pierwszym planie na okładce gry...

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #2358 dnia: Października 19, 2015, 12:06:00 pm »
Z tymi młotkami to za każdego killa jest odnawianie życie? Do tego mega tarcza i czołg nie do pokonania. Najbardziej przesadzony Super, nie bez powodu Tytan jest na pierwszym planie na okładce gry...

Pierwsze słyszę o odnawianiu życia. Może nie ogarnąłem czy jest jakiś perk, ale sam tego nie mam na wyposażeniu.

Mega tarcza to fakt. Ale jak się ma strzelbę z dużym impact to z przyłożenia na dwa strzały leci ;) z Handcanona też daje radę, ale trzeba heady sadzić. No ale problemem jest podejście :lol: 

Młotki też mogą być naprowadzane :troll: Generalnie egzotyczne rękawice dla Tytana dodają jeszcze gratisowego perka do Sunbreakera ;)  Nie dość że naprowadza młotki to zostawiają po sobie płonący ślad :lol: Generalnie człowiek rozp**rdol :D

Generalnie to zgadzam się z wami, że jest mocno OP ten sunbreaker, ale z drugiej strony taki powinien być każdy super :P W końcu to super tajemna potężna moc światła, którą używamy dosyć rzadko. Musi być mega przegięty ;) Powinni wzmocnić pozostałe supery, a nie ten osłabiać ;)

BTW. Z Bańką ustawioną na dodatkowe obrażenia + Strzelbą można takiego cwaniaka przeczekać ;)
« Ostatnia zmiana: Października 19, 2015, 12:10:06 pm wysłana przez Mrocz »

Morfi

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 82
  • Bend the Universe!
« Odpowiedź #2359 dnia: Października 19, 2015, 12:43:44 pm »
:troll: nie no młotki nie są op :troll:

Ale tak na serio fakt jest to najmocniejszy super moim zdaniem, ale są metody na jego zatrzymanie :) każdy inny super kładzie młotkarza od razu :D a parę razy udało mi się go rozjebać z hawkmoona i strzelby ;) mieczyk myślę też da radę, ale musiałby się mega blisko znajdować :P

BTW wczoraj coś odkryłem na strikeu. Generalnie hunter shadowshotem złapał Bossa w mackę, a ja mu przyjebałem z wyrzutni rakiet na void. Dostał krytyczne obrażenia o_O wniosek taki, że z voidowych broni ma się podbite obrażenia gdy złapie się gnoja w macke. Mega istotne na rajdzie to może być.

Mówisz tak, boś sam jest młotkarz :P

A co do tego łapania w macki bossa to ten super ma takiego perka, który sprawia, że po złapaniu przeciwnika każdy strzał oddany w niego to krytyk, oraz wszyscy złapani otrzymują wspólne obrażenia. Nie musi to być voidowa rakietnica :)