Fajna. PS: TARNY TEZ NICZEGO SOBIE.
Cytat: Lem w Marca 09, 2013, 16:42:28 pmFajna. PS: TARNY TEZ NICZEGO SOBIE.
Jak tak na nich patrze to mi sie smuteczek włącza ;(
Cytat: windomearl w Marca 09, 2013, 17:08:24 pmJak tak na nich patrze to mi sie smuteczek włącza ;(Spoko, mnie też, bo już jestem znowu w Dubaju i zaraz będę w Polsce. Sam.
Cytat: tarniak w Marca 09, 2013, 17:15:46 pmCytat: windomearl w Marca 09, 2013, 17:08:24 pmJak tak na nich patrze to mi sie smuteczek włącza ;(Spoko, mnie też, bo już jestem znowu w Dubaju i zaraz będę w Polsce. Sam. Tym razem w warszawie spróbuj kebaba z amrita.
Człowiek wraca ze złotych stolic Zjednoczonych Kebabistanów a ty mu amrita proponujesz.
Słyszeliście tego rapera co dał występ na koniec programu X Factor? Ja się na HH nie znam, ale kurde dobre to było. O ile to był jego kawałek, a na to wyglądało.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/powraca-zimowa-aura-spadnie-snieg-bedzie-slisko,1,5440689,wiadomosc.htmlsvonston i jak się jeździ na letnich?
no i co pijemy za 2 tyg ?
Cytat: BoBaN w Marca 09, 2013, 21:34:54 pmSłyszeliście tego rapera co dał występ na koniec programu X Factor? Ja się na HH nie znam, ale kurde dobre to było. O ile to był jego kawałek, a na to wyglądało.Widziałem, Magik 2013. Nie jaram się, szykuje się rapowy Bednarek.
Kupiłem sobie kiedyś UFC Trainera za 30 zł i chciałem go teraz odpalić, patrzę na trofiki, bo i może by platyna wpadła i co?Co to jest?
Przestawiaj datę w konsoli i może przejdzie.