Okazuje się, że gra sprzedaje się świetnie i przekroczono ostatnio granicę 8 milionów sprzedanych egzemplarzy. Mowa tutaj tylko o Wiedźmin oraz Wiedźmin 2, bez wliczania egzemplarzy Wiedźmina 3 zamówionych w przedsprzedaży. Jeżeli chodzi o trzecią część serii - dzięki umowom licencyjnym z 17 partnerami gra pojawi się w aż 109 krajach. Cyfrowa wersja gry dzięki GOG oraz Steam pojawi się natomiast praktycznie na całym świecie.- Obecne umowy dystrybucyjne są dla nas korzystniejsze od tych, które podpisywaliśmy przy dwóch poprzednich częściach gry. Obecnie korzystamy z większej liczby partnerów. Dla przykładu dawniej dystrybucja na Europę, Australię, Amerykę Południową i Afrykę była zlecona jednej firmie, która korzystała z podwykonawców, co obniżało efektywność finansową przedsięwzięcia - powiedział Adam Kiciński, prezes spółki.
Po prostu MEGA
Dla mnie to może być gra generacji.
Cytat: tytacz w Września 26, 2014, 11:58:36 amDla mnie to może być gra generacji.Uważam, że za wcześnie by o tym pisać, ale podzielam podjarkę.
Cytat: windomearl w Września 26, 2014, 12:00:01 pmCytat: tytacz w Września 26, 2014, 11:58:36 amDla mnie to może być gra generacji.Uważam, że za wcześnie by o tym pisać, ale podzielam podjarkę.Ja mam wąskie kryteria dla tego zaszczytnego tytułu. Może go dostać tylko gra RPG
Ależ będę miał bekę, jak nowa gra Gopa okaże się lepsza od wieśka
Beke to ja bym nawet miał, ale z tego co wiem, to Lord of the Fallus nawet sie nie zbliży do poziomu wieśka
"Dev Dairy"
To nie jest film promujący
Lupi chyba nie zauważył
Hahahaha, że niby to gówno miałoby zwieśkiem w czymkolwiek konkurować?
Pedał w drużynie. Bardzo męskie.
Mother of GOD
Gorgeous!
I SAID GODDAMN!
gorgeous. hurry up february.
Looks amazing.