Trafiłem na kilka dobrych jakościowo zrzutów z PS4. Wrzucam w spoiler - pomimo braku spoilerów - bo nie jest to miły widok. Jest źle. Pierwszy raz można również dostrzec PASKUDNĄ aberrację chromatyczną. Jest naprawdę źle.
Patrząc na te screeny to nie jest źle, nawet bardzo ok, widziałem znacznie gorsze. Tutaj przynajmniej kolory są dobre
. Z aberracją to ja bym poczekał na grę - na statycznych screenach zawsze jest bardziej zauważalna niż w ruchu (albo widzisz "rozchodzenie" poszczególnych kanałów, a podczas gry masz delikatne bliżej krawędzi ekranu). W przypadku screenów z Bloodborne też zwracałeś na to uwagę, a w grze wyszło dobrze. Jak do tej pory najbardziej rażące użycie aberracji co Lords of the Fallen.
Szkoda, ze Redom zabraklo jaj by pozostac przy pierwotnej koncepcji. Widac, ze chcieli by Wieslaw trafil do jak najwiekszej liczby odbiorcow. Szkoda, bo z tego uniwersum dalo sie wycisnac sporo wiecej.
To jedno, ale mają tez tam takiego art dira. Z tego co słyszałem, to on lubi takie kolorki
.
Przecież podążyli, chociażby w kwestii kolorystyki.
Dokładnie, patrząc na jeden ze screenów wrzuconych przez Irasa (ten z widokiem z muru) miałem wrażenie, że patrzę na DA:I
.