Tak z ciekawości to mnie zastanawia jak wielu ludzi narzekało, że im się popsuły gumki w padach? Tak licząc serio to skąd teoria, że wszystkim to będzie się działo? Jeśli jest to jakiś mały procent wszystkich padów wyprodukowanych (mogło się przecież zdarzyć, że na produkcji ktoś zapomniał dosypać cukru do mieszanki gumy z której zrobili gałki), to problem szybko zniknie i Sony będzie miało to z głowy. Z tego co kojarzę, to problem ścierających się gumek w padzie pojawił się w kilku miejscach w sieci, potem było coś, że "użytkownicy na gafie piszą, że im się gumki ścierają", ale ile tego dokładnie było? Internet jest straszny, bo pod tym względem wystarczy, że na milion kupionych konsol będzie 100 takich uszkodzonych i to wystarczy, żeby zrobić z tego aferę na pół internetu. Nie mówię, że to nie jest problemem oczywiście, ale zastanawia mnie na ile była to manipulacja informacją, tak żeby po prostu pokazać, że Sony dało z czymś ciała - nawet jeśli to był marginalny problem odsetka ludzi, to nie ma to znaczenia, bo internet potrafi takie rzeczy rozdmuchać na dziesiątą stronę. Ciekaw jestem jaka jest prawda w tym temacie. Ilu tutaj się gumki już starły?