Czyli za Pulse się przepłaca. Teoretycznie wystarczą najzwyklejsze sterofoniczne na kablu podpiętym do konsoli i można uzyskać dźwięk surround. Tylko twórcy nie bawią się w technologię dźwięku przytoczoną w w/w filmiku.
Tylko czy bede słyszał i wiedział przez to ze, jakis frajer jest pietro wyżej na piątej i szykuje sie do skoku?
I jaka jest pewność, ze bedą działać z ps4?Pulsy za 300zł moge kupic wiec Tylko czy bede słyszał i wiedział przez to ze, jakis frajer jest pietro wyżej na piątej i szykuje sie do skoku?
które jakościowo i sprzętowo biją te od Sony na samym starcie,warto poszukać
Cytat: CancerPL w Lutego 05, 2014, 13:37:16 pmTylko czy bede słyszał i wiedział przez to ze, jakis frajer jest pietro wyżej na piątej i szykuje sie do skoku?Ba, będziesz nawet słyszał ile ma platyn.
Tak jak pisałem wyżej, wczoraj helgan był piętro niżej a słyszałem jakby był na wprost, słuchawki się sprawdzają w bardziej "płaskim" otoczeniu. No i się lepiej gra jak na głośnikach w tv. Oczywiści to moje osobiste odczucie, niech się jeszcze wypowie Ryo i Master.
Już zostało ustalone na forumku, Bass Impact tak potęguje wrażenia, że każde inne słuchawki to gówno. Do muzyki szczególnie. Chcesz wymienić tutaj AKG, Audio Technica, Denony? Daremny trud. WSZYSTKO TO GÓWNO, chyba, że masz obok pomagiera, który będzie bił Cię łyżką po głowie zgodnie z rytmem, wtedy można ewentualnie rozważyć.
Widzę, że już Ryo sie wypowiedział.
Cytat: maly_pinki w Lutego 05, 2014, 13:39:59 pmWidzę, że już Ryo sie wypowiedział. Ja ma starsze, nie Pulse. I wczoraj tylko na chwilę pograłem w Killzone w nich. Dzisiaj ogram więcej to napiszę co słyszę.
Ten jak się uparł na ten Bass Impact
Czyli jak moje 10letnie kino domowe Wiec po co DARMO wydawać 300zł?
Cytat: Ryo w Lutego 05, 2014, 13:45:47 pmCytat: maly_pinki w Lutego 05, 2014, 13:39:59 pmWidzę, że już Ryo sie wypowiedział. Ja ma starsze, nie Pulse. I wczoraj tylko na chwilę pograłem w Killzone w nich. Dzisiaj ogram więcej to napiszę co słyszę. Do baby też tak sie zabierasz?
Czasem tak mam, że do pewnych rzeczy się długo zabieram. Np. dzisiaj miałem odkurzyć pokój i ZBIERAM się do tego już 2h
Cytat: CancerPL w Lutego 05, 2014, 13:47:02 pmCytat: Ryo w Lutego 05, 2014, 13:45:47 pmCytat: maly_pinki w Lutego 05, 2014, 13:39:59 pmWidzę, że już Ryo sie wypowiedział. Ja ma starsze, nie Pulse. I wczoraj tylko na chwilę pograłem w Killzone w nich. Dzisiaj ogram więcej to napiszę co słyszę. Do baby też tak sie zabierasz?Czasem tak mam, że do pewnych rzeczy się długo zabieram. Np. dzisiaj miałem odkurzyć pokój i ZBIERAM się do tego już 2h
O co chodzi z tym NATem? Wczoraj próbowałem grać z Ryo, to za cholerę go nie słyszałem, wyświetlał się komunikat, że Ryo ma coś z NATem, a u niego, że ja...
Pulsy za 300zł moge kupic
Cytat: CancerPL w Lutego 05, 2014, 13:37:16 pmPulsy za 300zł moge kupicGdzie?
W tym czasie mogłeś MGS5 prolog przejść....
W trzecim kwartale roku fiskalnego dział gier w Sony, odpowiedzialny także za konsole PlayStation, zanotował wzrost przychodów o niemal 300 procent w porównaniu z analogicznym okresem ubiegłego roku.Głównym czynnikiem jest oczywiście listopadowa premiera PlayStation 4, ale w najnowszym raporcie finansowym za okres trzech miesięcy, do 31 grudnia 2013 roku, wymienia się także słaby kurs jena. Dzięki temu udało się zrekompensować „znaczący spadek” zainteresowania PS3.Sprzedaż w dziale gier wzrosła w kwartale o 64,6 procent, generując 4,2 mld dol. Cała korporacja zanotowała przychody operacyjne na poziomie 860 mln dol. - wzrost o 94,6 proc. w porównaniu z okresem październik - grudzień w 2012 roku. Najbardziej dochodową gałęzią działalności pozostają usługi finansowe.Z raportu finansowego działu gier wynika, że przychody wyniosły 172 mln dol., ale w tej kwocie odjęto koszty premiery nowej konsoli oraz 59 mln dol. wydane na „pewne oprogramowanie PC, sprzedawane przez Sony Online Entertainment”.Jeśli zaś mowa o okresie dziewięciu miesięcy roku fiskalnego, przychody operacyjne wzrosły o 16,4 procent, ponownie głównie dzięki PlayStation 4 i korzystnym kursom walut, ale dobrze radzi sobie też dział smartfonów.Sony ogłosiło także planowaną restrukturyzację. Firma sprzeda dział PC, odpowiedzialny głównie za laptopy Vaio, a oddział telewizorów zostanie wydzielony jako osobny podmiot. Pracę straci 5 tysięcy osób, a oszczędności wyniosą niemal miliard dolarów. Proces powinien zakończyć się do marca 2015 roku. Koszty będą jednak wysokie, a spodziewany wynik dla całej firmy na koniec roku fiskalnego to strata 1,1 mld dol.
Nie ma więc chyba żadnych przeciwwskazań, aby Sony mogło udostępnić tę funkcję na ps4 przy którejś z aktualizacji systemu. Mam nadzieję, że nie strzeliłem gafy, nie posiadam na stałe ps4 i nie wiem, czy Sony już się nie odniosło do tej kwestii.
Cała ta sytuacja zavzyna przypominać sytuację Wii U
No robi się to mocno żałosne
Zabawnie się czyta płacze nad przesunięciem daty premiery gry, która... nie miała wyznaczonej daty premiery
Zabawnie się czyta płacze nad przesunięciem daty premiery gry, która... nie miała wyznaczonej daty premiery Cytat: andryush w Lutego 07, 2014, 17:12:46 pmCała ta sytuacja zavzyna przypominać sytuację Wii UW snach ubotów.
Cytat: Iras w Lutego 07, 2014, 17:21:30 pmZabawnie się czyta płacze nad przesunięciem daty premiery gry, która... nie miała wyznaczonej daty premiery Wpis. Tak jakby to była jedyna gra na PS4. Fakt, że jest słabo, ale bez przesady