30.06.2012. bierzesz czy zajety?
I tak za 1500 funtów można sobie na więcej pozwolić niż zarabiając ok. 2 tysięcy w Polsce.
Wybuch gazu koło Ostrowa Wielkopolskiego. Kilka domów zostało zniszczonych. Strażacy próbują dotrzeć do poszkodowanych. Płonie 6 budynków, jak informują służby, ogień zajął też las. 10 osób, w tym dwoje dzieci trafiło do szpitala. Zaginęły dwie osoby, które pracowały przy gazociągu.
Rurę z gazem prawdopodobnie uszkodził operator koparki, który pracował przy przebudowie gazociągu.
A drunk man in India was taking a well-deserved nap outside a liquor store today, when he was discovered by a huge python. Unfortunately it was just around lunch time for the large snake, that smothered and ate him. The incident happened in the Attapadi area in the state Kerala.
Wiem, że to chyba przenośnia z tą kamizelką Iras...
Południowa Polska rulez
W Kielcach scyzoryki, a w Krakowie nożownicy. Południowa Polska rulez
ŚWIĘTOKRZYSKIE RULEZ, c'nie BoBaN?
Enyłej, w Krk to normalni ludzie chyba noszą sprzęt ze sobą, tak na wszelki.
Czy ktoś normalny w Krakowie i okolicach wychodzi z domu po zmroku bez kamizelki chroniącej przed dźgnięciem nożem i minimum gazu pieprzowego?
Przesadzacie. I to grubo.
Jakbym był w Krakowie i zobaczył kogoś bez noża czy maczety, to bym zaczął uciekać, bo to pewnie jakiś popierdolony psychopata.
Cytat: Wulfen w Grudnia 02, 2013, 20:18:07 pmJa tam mieszkam w Gdyni i też chodzę z nożem Po co?
Ja tam mieszkam w Gdyni i też chodzę z nożem
Cytat: marcin_N w Grudnia 02, 2013, 16:57:25 pmW Kielcach scyzoryki, a w Krakowie nożownicy. Południowa Polska rulez A na Wielkopolsce pyry i pedały ŚWIĘTOKRZYSKIE RULEZ, c'nie BoBaN?
Właśnie co z Bobanem?
Nic. Wpadam tu od czasu do czasu i czytam. Mniej się udzielam, bo czasu mało. Ogarniałem domek i trochę remontowałem, więc nie miałem czasu na inne rzeczy. Teraz przymierzam się do zakupu PS4. Liczę, że przed świętami kupię jakiś fajny zestaw, bo na premierę nie udało mi się dostać PS4 + 2gry za 1999zł.