Zresztą przeszedłem chyba najwięcej gier z tego forum. Patrząc chociażby po ilości ocen wystawionych.
Sylvan > kyokuryku mimo wszystko...
Odbanujcie Raikoha.
Stwierdzam, że na Sylvanie można zrobić dobry biznes. Otworzyć sklepik gdzieś gdzie często bywa i sprzedawać mu non stop to samo codziennie zmieniając cenę
Cytat: Mrocz w Lipca 08, 2015, 15:35:53 pmStwierdzam, że na Sylvanie można zrobić dobry biznes. Otworzyć sklepik gdzieś gdzie często bywa i sprzedawać mu non stop to samo codziennie zmieniając cenę Perła, perła w temacie perły Cieszy mnie, że mój ulubiony temat wraca w formie.
Cytat: el becetol w Lipca 22, 2015, 11:56:53 amNic o autobusie nie pisałem, chyba wyraźnie zacytowałem tylko część o biedrze.Cytat: jay jay w Lipca 22, 2015, 11:49:46 amkur** zajebana mać czy nie dostrzegasz tego jakbyś przekomicznie wyglądał paradując w samych gaciach po Biedrze?A czy ty byłeś kiedykolwiek nad morzem, gdziekolwiek na świecie? Wiesz że 90% ludzi w sklepach przy plaży to ludzie w kąpielówkach? Nie widzisz różnicy między gaciami a kąpielówkami na plazy? SLUCHAJ DO SKURWYSYNA.TO BYŁ JEDEN Z WIELU PRZYKŁADÓW JEPANEGO CEBULACTWA W POLANDII I TE GACIE SĄ WIERZCHOŁKIEM GÓRY LODOWEJ JAK JEST BIEDOTA INTELEKTUALNA TEGO PRZEKLĘTEGO NARODU I TUTAJ NIE MA CO PYSKOWAĆ O RZETELNOŚCI FANPAGE'A.I NA PRZYSZŁOŚĆ PROSZĘ WIĘCEJ MILCZEĆ.
Nic o autobusie nie pisałem, chyba wyraźnie zacytowałem tylko część o biedrze.Cytat: jay jay w Lipca 22, 2015, 11:49:46 amkur** zajebana mać czy nie dostrzegasz tego jakbyś przekomicznie wyglądał paradując w samych gaciach po Biedrze?A czy ty byłeś kiedykolwiek nad morzem, gdziekolwiek na świecie? Wiesz że 90% ludzi w sklepach przy plaży to ludzie w kąpielówkach? Nie widzisz różnicy między gaciami a kąpielówkami na plazy?
kur** zajebana mać czy nie dostrzegasz tego jakbyś przekomicznie wyglądał paradując w samych gaciach po Biedrze?
Cytat: el becetol w Października 29, 2015, 10:52:08 amDobry worek treningowy. Aroganckie osoby potrafią przyjąć duża ilość ciosów.
Ktoś zastosował /summon Sylvan Wielki w tym temacie, czy raczej nie ma co moich propozycji wrzucać
Nieaktualne, azylanci też dostali kulkę, więc to na pewno żaden z nich!Cytuj3 assailants in the Bataclan, one was killed according to French iTele
3 assailants in the Bataclan, one was killed according to French iTele
Cytat: Mrocz w Listopada 26, 2015, 10:46:00 amTeraz powiem tak. W polityce mocno nie siedzę, gdyż nigdy nie chciałem się wkur**ać czytając o kolejnych wtopach, aferach itp. Czasam, żeby "mniej więcej" ogarniać co się dzieje na świecie czytałem Gazetę.pl, ale mam kur** dosyć ich pierdolenia bo zewsząd dochodzą do mnie skrajne opinie a Gazeta.pl regularnie wręcz kłamie lub pomija istotne fakty. (coś jak z tymi głupimi flagami) ma ktoś jakiś dobry portal informacyjny, który jest po prostu bez stronny? Taki który nie jest pro PO ani pro PIS? Niezależna.pl jest niezależna nawet z nazwy.
Teraz powiem tak. W polityce mocno nie siedzę, gdyż nigdy nie chciałem się wkur**ać czytając o kolejnych wtopach, aferach itp. Czasam, żeby "mniej więcej" ogarniać co się dzieje na świecie czytałem Gazetę.pl, ale mam kur** dosyć ich pierdolenia bo zewsząd dochodzą do mnie skrajne opinie a Gazeta.pl regularnie wręcz kłamie lub pomija istotne fakty. (coś jak z tymi głupimi flagami) ma ktoś jakiś dobry portal informacyjny, który jest po prostu bez stronny? Taki który nie jest pro PO ani pro PIS?
Kwestia biologi. większość kobiet kręcą murzyni bo są najniżej w hierarchii. Z mężczyznami jest na odwrót większość kręcą Azjatki bo są najwyżej. Murzyni mają największe pały, a Azjatki najciaśniejsze ci**. Choć mnie akurat Azjatki jakoś wyjątkowo nie kręcą. Ale murzynki za to wcale.
Daj pan spokój z tą Dywizją. Przecież oprócz mgły to to grafiki w ogóle nie ma. Kartonowe 1080p.
Złote słowa
Prawdopodobieństwo pojawienia się TLG na PS3 było takie samo jak prawdopodobieństwo kupienia chleba w sklepie. Logiczne
Na dluzsza mete zbiornik na sperme jet bardziej zyciowy niz nafukane "ambitne" dziewczyny. Te pretendujace do miana hmm jakby to ujac stylowych dam niestety, ale sa nizszej rangi czlowiekiem niz zbiornik na sperme bo zbiornik nie udaje kims kim nie jest (bo jest nikim i jemu z tym dobrze) a te ambitne niestety, ale przez cale zycie paletaja sie miedzy kategoria pijawki, poczwarki czy tez innych mniej uzytecznych zwierzat.
Co do krzywizny to chyba jasne ze jakas tam jest
No tak, bo trasa Afryka - Ameryka południowa to na pewno najbardziej uczęszczana trasa
Mi też nie jest łatwo teraz pod okupacją pis kupić sobie nowy TV i to jeszcze w takich cenach, ale nie będę się oszukiwał.
Cytat: Wulfen w Września 25, 2016, 15:25:51 pmMi też nie jest łatwo teraz pod okupacją pis kupić sobie nowy TV i to jeszcze w takich cenach, ale nie będę się oszukiwał.
Cytat: svonston w Września 25, 2016, 15:37:51 pmCytat: Wulfen w Września 25, 2016, 15:25:51 pmMi też nie jest łatwo teraz pod okupacją pis kupić sobie nowy TV i to jeszcze w takich cenach, ale nie będę się oszukiwał.
Nazwę płodu używają przede wszystkim lewaki.
Cytat: Leszke w Września 25, 2016, 15:46:37 pmCytat: svonston w Września 25, 2016, 15:37:51 pmCytat: Wulfen w Września 25, 2016, 15:25:51 pmMi też nie jest łatwo teraz pod okupacją pis kupić sobie nowy TV i to jeszcze w takich cenach, ale nie będę się oszukiwał. Uuuu partyjny tatuś lub mamusia stracił/ła koryto ? jak mi przykro zakodowany głupku
Cytat: Braveheart1989 w Września 25, 2016, 17:26:09 pmCytat: Leszke w Września 25, 2016, 15:46:37 pmCytat: svonston w Września 25, 2016, 15:37:51 pmCytat: Wulfen w Września 25, 2016, 15:25:51 pmMi też nie jest łatwo teraz pod okupacją pis kupić sobie nowy TV i to jeszcze w takich cenach, ale nie będę się oszukiwał. Uuuu partyjny tatuś lub mamusia stracił/ła koryto ? jak mi przykro zakodowany głupku Jak zwykle wysoka kultura wypowiedzi.
Ten sprzęt musi odnieść sukces, bo inaczej będzie lipa. Nintendo to jedyny prawdziwy gracz na rynku. Sony i MS już dawno temu się dogadali, jak podzielić rynek, żeby sobie na wzajem za bardzo nie zaszkodzić.
To trochę jak PiS z Po. Też się dogadali i na zmianę rządzą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk