Nierozumiesz. Kobiety maja tak z natury że pozycja i kasa kojarzy sie z atrakcyjnością bo to daje im poczucie bezpieczeństwa i stabilności. Dlatego te cechy dodają do atrakcyjności. My jesteśmy facetami i my na to nie patrzymy bo to my jestesmy od zapewnienia dobytku i od pracy. Kobieta jest tylko ozdobką która nie poradzi sobie bez faceta i potrzebuje go by zyc godnie.
za takie rzeczy jak youtube się nie płaci, to jest za darmo dla użytkowników gold
Juras dalej się ośmieszasz. Wyjaśnię Ci pewną rzecz, bo naprawdę nic nie wiesz, a snujesz już swoje teorie. Zaczynałem w DS w premierę, gdy w PL mało kto o grze słyszał, bo wyszła tylko w Azji. Jestem z nią od początku. To samo z Dark Souls. Glitch wyszedł w 2011 roku, lub pod koniec 2010, czyli dużo później, na tyle później, że o grze wiedziałem wszystko. Co sądzę o duplikacji przedmiotów, czy dropie bez straty? Jako gracz pvp, robiący mnóstwo buildów było mi to później na rękę. Mogłem zrobić nowy build w 3h. Najwięksi pvp gracze potem z niego korzystali, ale nie, aby przejść gierkę w banalnie łatwy sposób, a zaoszczędzić czasu do pvp. Ban na Wiki mi wisi, a dostałem go za trolowanie NA serweru za to, że był pełen cipek które niszczyły pvp. Zatem wziąłem się za to moimi dwoma buidami i trolowałem ich po mistrzowsku. Ucierpieli, że tak powiem frajerzy. O obu grach wiem wszystko, zatem na nic Twoje śmieszne podpuszczania. Każdy to wie kto tymi tytułami się interesuje. Nic Ci udowadniać nie muszę. EDIT: I jeszcze coś. Jakbym chciał dropnąć rzeczy do platyny Pato to bym nie pisał, że dobrze, że nie zabił Ostravy. Tylko napisał mu wprost. Jesteś nic nie znaczącym pionkiem w tym świecie z jakimiś urojeniami. Dlatego olewam dreglinga.
Cytat: Raikoh w Lipca 10, 2012, 18:07:25 pmJuras dalej się ośmieszasz. Wyjaśnię Ci pewną rzecz, bo naprawdę nic nie wiesz, a snujesz już swoje teorie. Zaczynałem w DS w premierę, gdy w PL mało kto o grze słyszał, bo wyszła tylko w Azji. Jestem z nią od początku. To samo z Dark Souls. Glitch wyszedł w 2011 roku, lub pod koniec 2010, czyli dużo później, na tyle później, że o grze wiedziałem wszystko. Co sądzę o duplikacji przedmiotów, czy dropie bez straty? Jako gracz pvp, robiący mnóstwo buildów było mi to później na rękę. Mogłem zrobić nowy build w 3h. Najwięksi pvp gracze potem z niego korzystali, ale nie, aby przejść gierkę w banalnie łatwy sposób, a zaoszczędzić czasu do pvp. Ban na Wiki mi wisi, a dostałem go za trolowanie NA serweru za to, że był pełen cipek które niszczyły pvp. Zatem wziąłem się za to moimi dwoma buidami i trolowałem ich po mistrzowsku. Ucierpieli, że tak powiem frajerzy. O obu grach wiem wszystko, zatem na nic Twoje śmieszne podpuszczania. Każdy to wie kto tymi tytułami się interesuje. Nic Ci udowadniać nie muszę. EDIT: I jeszcze coś. Jakbym chciał dropnąć rzeczy do platyny Pato to bym nie pisał, że dobrze, że nie zabił Ostravy. Tylko napisał mu wprost. Jesteś nic nie znaczącym pionkiem w tym świecie z jakimiś urojeniami. Dlatego olewam dreglinga.
Zapraszam do uwiecznienia każdego kto zapragnie błyszczeć na forum niczym perła.Cytat: kamiiru w Kwietnia 26, 2013, 14:51:12 pmNierozumiesz. Kobiety maja tak z natury że pozycja i kasa kojarzy sie z atrakcyjnością bo to daje im poczucie bezpieczeństwa i stabilności. Dlatego te cechy dodają do atrakcyjności. My jesteśmy facetami i my na to nie patrzymy bo to my jestesmy od zapewnienia dobytku i od pracy. Kobieta jest tylko ozdobką która nie poradzi sobie bez faceta i potrzebuje go by zyc godnie.
ALE TO NIE PRAWDAKAŻDY WIE, ŻE NA PIERWSZYM MIEJSCU JEST WIELKI PENIS
Zostane z wami do konca. Dlatego darujcie sobie tanie zagrywki i przywyknijcie. Jak bedziecie dla mnie dobrzy to i ja bede wtedy moze dla was dobry
Nichuja nic nie zrozumiałem, hehe.
Cytat: Ryo w Kwietnia 26, 2013, 23:05:54 pmCytat: Raikoh w Lipca 10, 2012, 18:07:25 pmJuras dalej się ośmieszasz. Wyjaśnię Ci pewną rzecz, bo naprawdę nic nie wiesz, a snujesz już swoje teorie. Zaczynałem w DS w premierę, gdy w PL mało kto o grze słyszał, bo wyszła tylko w Azji. Jestem z nią od początku. To samo z Dark Souls. Glitch wyszedł w 2011 roku, lub pod koniec 2010, czyli dużo później, na tyle później, że o grze wiedziałem wszystko. Co sądzę o duplikacji przedmiotów, czy dropie bez straty? Jako gracz pvp, robiący mnóstwo buildów było mi to później na rękę. Mogłem zrobić nowy build w 3h. Najwięksi pvp gracze potem z niego korzystali, ale nie, aby przejść gierkę w banalnie łatwy sposób, a zaoszczędzić czasu do pvp. Ban na Wiki mi wisi, a dostałem go za trolowanie NA serweru za to, że był pełen cipek które niszczyły pvp. Zatem wziąłem się za to moimi dwoma buidami i trolowałem ich po mistrzowsku. Ucierpieli, że tak powiem frajerzy. O obu grach wiem wszystko, zatem na nic Twoje śmieszne podpuszczania. Każdy to wie kto tymi tytułami się interesuje. Nic Ci udowadniać nie muszę. EDIT: I jeszcze coś. Jakbym chciał dropnąć rzeczy do platyny Pato to bym nie pisał, że dobrze, że nie zabił Ostravy. Tylko napisał mu wprost. Jesteś nic nie znaczącym pionkiem w tym świecie z jakimiś urojeniami. Dlatego olewam dreglinga.to kłamstwa, rajkosz w to zaczął grać już ponad 2 miechy po premierze jak kilka osób z forumka n+ dawno pokończyło grę, a potem długo zadawał na jej temat mnóstwo gupich pytań bo słabo ogarniał
wystarczy przejrzeć pierwsze kilka stron tematu o grze na nikogo (eks n+) by zobaczyć, że łżesz jak pies
Zaczela sie nowa generacja, bo Alienware tak powiedzial.
PS4 go home http://kotaku.com/microsoft-is-removing-xbox-one-drm-514390310?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow
Ryo kamiiru, to są Perły Gameonly, a nie bezmózgi trolling tymczasowych forumowiczów.
Zresztą i tak mało kto z forum odwiedza dział z ocenami, wolą opinie nastolatków, fanoboyów z serwisów zagranicznych i nie tylko a szkoda bo doświadczony gracz jest w stanie dużo lepiej ocenić giere.
Czyim kontem jest LeePai?Bo nie wierzę że GO ma nowego w miarę normalnego użytkownika.
Cytat: Solid Snake 1989 w Lipca 11, 2013, 09:24:51 amCzyim kontem jest LeePai?Bo nie wierzę że GO ma nowego w miarę normalnego użytkownika.Chyba pasuje.
Tytaczowi wystarczył do identyfikacji już drugi post tego użytkownika. Policja na posterunku.http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=12949.msg876349#msg876349
Zerwalem z dziewczyna Pierwszy raz komus tak na mnie zalezalo...
Swoją drogą, to ciekae. Czy jeśli Jaruzelski oddał dzisiaj głos, to jest on ważny, czy nie?
Wiele rzeczy dostrzegam i jeszcze więcej. A wy? Wy patrzycie a niczego nie dostrzegacie. Różnicę trzeba dostrzegać. Dlaczego spoglądacie w słońce i ciepła nie czujecie? Dlaczego idziecie w czeluściach ciemności i piszecie, że droga pięknie oświetlona? Spoglądajcie uważnie na wszystko, a będzie wam dane dostrzec szczegół. Nie możecie być jak ławice ryb podążające z jedną falą jak dyktuje prąd wody albo niektórzy z was muszą się samym sobie przeciwstawić i dostrzegać widoczne różnice! Raduje się serce me, że są osoby na tym forum dostrzegające i widzące różnice.
To ja..kumpel Kyo..wiele rzeczy dostrzegam i jeszcze więcej..a wy...Wy patrzycie a niczego nie dostrzegacie (nie wszyscy bo nie wszyscy macie klapki na oczach) Różnicę trzeba dostrzegać..dlaczego spoglądacie w słońce i ciepła nie czujecie.... dlaczego idziecie w czeluściach ciemności i piszecie, że droga pięknie oświetlona..spoglądajcie uważnie na wszystko a będzie wam dane dostrzec szczegół...nie możecie być jak ławice ryb podążającym z jedną falą jak dyktuje prąd wody albo ..niektórzy z was muszą się samym sobie przeciwstawić i dostrzegać widoczne różnice...raduje się serce me, że są osoby na tym forum dostrzegające i widzące różnice..pozdrawiam
każdego naszego premiera który nie starał się uzbroić Polski w broń atomową powinno się postawić przed trybunałem stanu jako zdrajcę narodu.
3. I tak tekstury podłogi są lepsze niż gry na konsolach.
Heh, zabawne. Jakiś czas temu kupiłem w galerii klocki. Kilka tyg później zakupiłem kolejny zestaw, który mi przypadł do gustu. Jak się okazało, to jeden i ten sam, choć jak widać, cenę już zmienili
Cytat: Sylvan Wielki w Lipca 08, 2015, 15:03:39 pmHeh, zabawne. Jakiś czas temu kupiłem w galerii klocki. Kilka tyg później zakupiłem kolejny zestaw, który mi przypadł do gustu. Jak się okazało, to jeden i ten sam, choć jak widać, cenę już zmienili