Pogrywałem sobie ostatnio w demko NHL15. Gra śmiga w 900p, ale dopóki nie dowiedziałem się o tym z internetu, nawet do głowy by mi to nie przyszło. Jarałem się jeszcze świetnym antyaliasingiem, który likwidował wszelkie ząbki na krawędziach, i jak wtedy myślałem, zmiękczającym obraz "filtrem telewizyjnym" Dla mnie taka jakość obrazu jest na prawdę spoko, ACU widać że też ma porządny AA i imo te 900p wcale nie takie straszne jak je malują.
To kup Xboxa tam większość gier ma "filtr telewizyjny"
Ja uważam, że jak już jest nowa generacja to gry powinny trzymać te 1080p. Wiadomo, że jak gra ma 900p i jest totalnie zajebista to i tak się zagram, ale litości... Niech nikt nie usprawiedliwia lenistwa devów by utrzymywać 900p. Bo jak tak dalej pójdzie to się pojawi ~800p a potem wrócimy do 720p '
Mroczu, ale po co te uszczypliwości, kup Xbox'a...?)))
Imo ACU jest właśnie jedną z tych gier, gdzie 900p można wybaczyć. Jak widać, nawet ex od Sony w 1080p ma problem z dorównaniem poziomem detali grze Ubisoftu. The Order też będzie miał niższą rozdziałkę niż FHD, też trzeba będzie wybaczyć. Brak 1080p to nie tragedia i w pewnych przypadkach daje na prawdę fajny, przyjemny dla oka obrazek, czasami właśnie z
filtrem telewizyjnym, dla którego proponujesz mi kupić Xbox'a.
Trochę chyba zbyt wysoko oceniasz moc konsol obecnej generacji, skoro sądzisz, że 900p to wyłącznie lenistwo deva. The Order się przecież podoba, nie?
Tylko wiesz, mi chodziło o to, że obydwaj macie plantację fejli. Po drugie, Raikoh jest obecnie szczęśliwym użytkownikiem 900p.
Oo, skąd takie info? Masz jakieś specjalne kanały informacyjne? To zawołaj go na forum, przydałby się tu ktoś z obozu przeciwnika.