Gra to nie taki szał pał jak tu użytkownicy sugerują. Czuje sie jakbym grał w nowe mapki do FC3. Ma w chooj błędów, fabuła prosta aby nie powiedzieć głupia. Konstrukcja głównych misji banalna(gta2 bije je na głowe).
a FC4 spokojnie mogli wydac jako DLC bo powiewu swiezosci to tu brak.
Cieszesz się BoBaN, że przeżyłeś spotkanie z FC2, bo wiele osób poległo i nuda buchająca z tej gry dokończyła ich żywota na Ziemi.
FC2 byl dobry, FC3 byl zajebistym ulepszeniem poprzedniczki, a FC4 spokojnie mogli wydac jako DLC bo powiewu swiezosci to tu brak.
Coś mi grafika nie pasuje. Jest jakoś tak mało wyrazisto, brakuje ostrości.
Ostry jak żyleta obraz. Może nawet za ostry. Przydałby się jakiś filtr zmiękczający.
Far Cry 4
Gra właśnie do mnie dotarła i teraz czekam jeszcze na konsole, które też powinny dzisiaj się pojawić bo zamówiłem w czwartek a od Krakowa dzieli mnie 190 km. Czy będzie ostra grafika czy nie się okaże. Bardziej wieżę jednak Madmanowi.
Cytat: Kyokushinman w Listopada 24, 2014, 11:29:33 amGra właśnie do mnie dotarła i teraz czekam jeszcze na konsole, które też powinny dzisiaj się pojawić bo zamówiłem w czwartek a od Krakowa dzieli mnie 190 km. Czy będzie ostra grafika czy nie się okaże. Bardziej wieżę jednak Madmanowi.To 2 konsole kupiłeś?
Masz screenshoty w temacie, więc sobie możesz sprawdzić jak gra wygląda nie wspomagana magiczną brawią.
tragiczna wodę no
Czy będzie ostra grafika czy nie się okaże. Bardziej wieżę jednak Madmanowi.
Przyznam jednak, że ma wiele naleciałości z poprzedniej generacji i liczę na to, że FC5 wyjdzie już tylko na current geny.
Mam jeszcze małe pytanie zwłaszcza dla tych co ukończyli tytuł (BoBaN). Chociaż w sumie 2 pytania.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)1. Widziałem na you tube jedną misje ze śniegiem czy będą jeszcze jakieś?2. Czy na śnieżny teren można dostać się bez problemu i go zwiedzać?
Cytat: Kyokushinman w Listopada 24, 2014, 11:47:51 amMam jeszcze małe pytanie zwłaszcza dla tych co ukończyli tytuł (BoBaN). Chociaż w sumie 2 pytania.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)1. Widziałem na you tube jedną misje ze śniegiem czy będą jeszcze jakieś?2. Czy na śnieżny teren można dostać się bez problemu i go zwiedzać?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Ogólnie są chyba z 5 misji na śniegu, ale nie da się potem wrócić w te rejony. Pod koniec odkrywasz północ mapy i tam są bardziej jesienne klimaty, ale zimy nie ma. Także śnieg zobaczysz tylko w kilku misjach.
Madman bodajze mial problem z rybami
Uwaga bo będzie trochę spoilerów. Po zakończeniu gry (w zależności jakie zakończenie wybierzecie) polecam...Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)...wybrać się raz jeszcze do pałacu jeśli zabiliście Pagana. Ma on przy sobie 250tyś gotówki. Nie wiem co w przypadku jeśli puścicie go wolno. Swoją drogą fajne jest to, że po jego zabiciu z dzwonnic leci inny komunikat, który mówi o kontynuowaniu jego walki i rozpaczliwie prosi o jego powrót zza światów. Myślałem, że wybrałem dobre zakończenie, ale jeśli go zabijecie to nie dowiecie się nic o przeszłości. Obejrzałem potem inne zakończenie na YT i jest ciekawsze, bo więcej wjaśnia.