Cytat: tytacz w Czerwca 08, 2014, 11:20:14 amAle ta aplikacja jest z dupy, bo jest pewnie tylko na konfe Sony. Po cholerę mam się przełączać na konsolę jeśli przez kilka wcześniejszych godzin już wszystko inne oglądałem na TV z podłączonym kompem?Zassałem ją i wstępnie obadałem. Też będę oglądał konfy na TV z podłączonym kompem, ale właśnie w tym problem że większość streamów jest słabej jakości. Ta aplikacja daje przynajmniej szansę na to, że obraz będzie najlepszy jaki można znaleźć. W dodatku widzę, że są tam dodatkowe "menusy", które wg opisu umożliwią zobaczenie trailerów i screenów z prezentowanych na konferencji gier. W teori wszystko powinno być dostępne zaraz po prezentacji. Także myślę, że warto sprawdzić tą aplikacje, bo jest cień szansy że nie trzeba będzie przez pare dni posiłkować się materiałami z jutuba. Zawsze można się przełączyć na stream z kompa, jeśli coś będzie zamulać
Ale ta aplikacja jest z dupy, bo jest pewnie tylko na konfe Sony. Po cholerę mam się przełączać na konsolę jeśli przez kilka wcześniejszych godzin już wszystko inne oglądałem na TV z podłączonym kompem?
Jak zawsze, najbardziej mnie ciekawi, co tym razem zaprezentuje Nintendo.
Za godzine i 8 min. dowiemy sie czy M$ jako pierwszy wylozy na tyle dobre karty na stol by uciszyc konkurencje.
gdzie?
Zaczęli mocarnie COD
Cytat: Wooyek w Czerwca 09, 2014, 18:35:24 pmZaczęli mocarnie COD Gra roku?