Cytat: andryush w Czerwca 21, 2015, 08:40:30 amCytat: Mrocz w Czerwca 21, 2015, 00:10:32 amTen śnieg pod jej nogami to wygląda beznadziejnie Na Playstation to pewnie byłby zajebisty... Perła.
Cytat: Mrocz w Czerwca 21, 2015, 00:10:32 amTen śnieg pod jej nogami to wygląda beznadziejnie Na Playstation to pewnie byłby zajebisty...
Ten śnieg pod jej nogami to wygląda beznadziejnie
Wy naprawde nie widzicie, że to sztucznie wygląda? I jesli tak to będzie na PS4 wyglądać to też będzie ch**owe.
Cytat: Mrocz w Czerwca 21, 2015, 22:48:33 pmWy naprawde nie widzicie, że to sztucznie wygląda? I jesli tak to będzie na PS4 wyglądać to też będzie ch**owe.Jeśli tylko utrzyma, przy takiej jakości grafiki jak na X0, stałe trzydzieści i nie będzie ciąć jak reedycja, to 9/10 za grafikę.
Cytat: tytacz w Czerwca 21, 2015, 12:52:55 pmW U2 były jakieś śmieszne kulki śniegowe, które się robiły przy chodzeniu. Od pierwszych prezentacji mnie to śmieszyło podczas gdy inni mdleli na widok tego efektu.No chyba kur** żartujesz- pokaż jeden tytuł, który w tamtym czasie robił taki efekt na zbliżonym poziomie...Dopiero assassins creed III poprawił ten efekt, 3 lata(!!!) później, i to tylko w wersji na PC
W U2 były jakieś śmieszne kulki śniegowe, które się robiły przy chodzeniu. Od pierwszych prezentacji mnie to śmieszyło podczas gdy inni mdleli na widok tego efektu.
Cytat: Sylvan Wielki w Czerwca 21, 2015, 23:05:05 pmCytat: Mrocz w Czerwca 21, 2015, 22:48:33 pmWy naprawde nie widzicie, że to sztucznie wygląda? I jesli tak to będzie na PS4 wyglądać to też będzie ch**owe.Jeśli tylko utrzyma, przy takiej jakości grafiki jak na X0, stałe trzydzieści i nie będzie ciąć jak reedycja, to 9/10 za grafikę.Będzie 8+ czyli i tak zajebiście bo na równi z KZ:SF, The Order 1886 i DC.Na 9- Uncharted 4 a na 9 Horizon.Nawet nie potrzeba mi bravizji aby już teraz noty za oprawę wystawić.Na tej generacji do 10 jeszcze daleka droga. Powalczyć o taką ocenę to może nowy KZ w 2018 roku.Co do samego śniegu w TR to wygląda to o wiele lepiej niż te białe gówienka ciągnące się za postacią w U2. No, ale wiadomo spora różnica czasu także postęp jakiś musiał się dokonać.
Cytat: Kyokushinman w Czerwca 22, 2015, 08:25:19 amCytat: Sylvan Wielki w Czerwca 21, 2015, 23:05:05 pmCytat: Mrocz w Czerwca 21, 2015, 22:48:33 pmWy naprawde nie widzicie, że to sztucznie wygląda? I jesli tak to będzie na PS4 wyglądać to też będzie ch**owe.Jeśli tylko utrzyma, przy takiej jakości grafiki jak na X0, stałe trzydzieści i nie będzie ciąć jak reedycja, to 9/10 za grafikę.Będzie 8+ czyli i tak zajebiście bo na równi z KZ:SF, The Order 1886 i DC.Na 9- Uncharted 4 a na 9 Horizon.Nawet nie potrzeba mi bravizji aby już teraz noty za oprawę wystawić.Na tej generacji do 10 jeszcze daleka droga. Powalczyć o taką ocenę to może nowy KZ w 2018 roku.Co do samego śniegu w TR to wygląda to o wiele lepiej niż te białe gówienka ciągnące się za postacią w U2. No, ale wiadomo spora różnica czasu także postęp jakiś musiał się dokonać.Tr może mieć problem z dorównaniem do killzonea nie mówiąc już o the order. Zapowiada się na 8 lub w najlepszym wypadku 8+. uncharted 4 i horizon są na 9+.
Dodając do tego fakt, że już wystawia się oceny końcowe po zobaczeniu dwóch krótkich fragmentów obu gier.Myślałem po dwóch pierwszych postach Kyo, że może tym razem coś z tego będzie...
26 klatek na sekundę, w remasterze, moje serdeczne brawa.Kapitalna ta grafika. Top Ten.
I niby po co, skoro Tomb i tak bedzie na PS4?
https://youtu.be/vOGMVGM2s6U?t=28s
Kolekcja Halo, Halo 5, Girsy Remaster, Girsy 4, Ryse, Forza Horizon 2, Forza 5,6, QB, KI itp. Tomb tylko to przyśpiesza.
PC nie jest dla mnie platformą do grania
Twórcy początkowo nie potrafili okiełznać urządzenia Microsoftu, więc niektóre tytuły były wyświetlane w 900p.
dx12 w akcjihttp://www.ppe.pl/news-37472-horton_odpowiada_na_zarzuty_i_zapowiada_1080p_w_rise_of_the_tomb_raider.html