Kolegom się podoba, bo osoba, którą znają osobiście robi z siebie debila ot co. Gdyby to zobaczyli ludzie, którzy Ciebie osobiście nie znają, powiedzą co za gniot i odejdą.
Szczerze mówiąc to niewiele po dodaniu filmiku właśnie co do tego się zorientowałem
Ale to było do przewidzenia bo to nie film na wieczór, tylko głupoty Szmajdzika i kumpli
Ogólnie dzięki i wiem, że teraz tym bardziej muszę się postarać przy Ora Camorra. Jeżeli powiecie conajmniej, że "jest w miarę" to już będę zadowolony
Na razie nie będę wrzucał nic (no chyba, że interesuje was czołówka z Prymicji, zza kulis teledysku czy reportaż ze zwariowanego pikniku uczelnianego to zapraszam na stronkę za niedługo
)
Taka drobne uwaga Tarniak jeszcze. Co do zalewania gównem internetu. Kiedyś też tak twierdziłem, ale od czegoś się zaczyna. Dla jednych to gówno dla producentów najlepsze co mogą z siebie dać (nie mówię o "cześć!"
). Posiadam pare montaży, które nie nadają się do wrzucenia z wiadomych względów ich nigdy nie wrzucę. Mam też pewne powiedzenie, żeby z projektu na projekt wskakiwać na wyższy stopień. Na szczęście mogę powiedzieć, że na razie mi się to udaje (fabuły/reportaże/imprezy okolicznościowe) i szczerze mówiąc nie mogę się doczekać realizacji Ora Camorra i następnego filmu bo to jest coś na co zbierałem wiedzę i doświadczenie przez około rok. Mam nadzieję, że to będzie widać
Co do Cześc! to pomogliście mi też podjąć decyzję, żeby ściągnąć filmik ze swojej stronki. Łatwo można się domyślić dlaczego. Pojawi się, ale już zapewne na innym kanale youtubowym specjalnie do tego stworzonym, gdzie będzie występować grupa osób, z "innymi zajawkami". Nie bójcie się, nie dostaniecie linka
(chyba, że jakaś akcja nam wyjdzie "za dobrze")
Piszę dopiero teraz bo niemało miałem pracy w ostatnim tygodniu (jakby się ktoś chciał przyczepić).