Trochę się broniłem przed wrzucaniem takiego zdjęcia, bo faceci to samojebki powinni robić tylko w GTAV, ale co mi tam
Przy okazji po raz kolejny się przekonuję że mój telefon nie nadaje się do niczego, nawet do robienia zdjęć
Biorąc pod uwage dawne Twoje zdjęcia postęp jest bardzo duży, przybrałeś sporo na masie
. Czytałem także kilka Twoich postów min. to że nie wyciskasz 100kg i tym to akurat sie nie przejmuj bo osoby które mają długie ręce mają kilkarazy trudniej. Do tego jeszcze Ci o krótkich rękach min. dwóch moich znajomych koksów przy podnoszeniu wypinają klate na maxa skracajac przy tym odległośc do wyprostu rąk i na dodatek max szeroko je rozstawiają podnosząc około 30% do góry danego ciężaru. Fakt tak sie ćwiczy na klate no, ale beka z typowych sterydów obecna
.
Obecnie cwicze na sztandze 100 kg a jako, że też mam długie ręce to jeszcze sobie utrudniam wyciskanie i podnosze przy wąskim rozstawie rąk. Ćwiczenie super na tricepsy, które mi jest bardzo potrzebne ponieważ zwiększam sobie w ten sposób siłe uderzenia
.
Patrząc na Twoją budowe Solid dźwignij setke wiecej Ci nie jest potrzebne i póżniej pracuj nad rzeźbą.
Takie zdjęcia na zakończenie roku:
Przytyj z 5 kg bo troche masy brakuje, ale patrząc na sylwetke jest dobrze, no i 36cm w łapie przy tak szczupłej sylwetce zasługuje na uznanie.
Jakby ktoś był ciekawy ja obecnie przy wzroście 185cm i wadze 86 mam w łapie tak dla porównania:
42cm, ale do tego niżej łokcia normalnie jak Popeye 36cm, okolice nadgarstka 21cm
Nie wpierdzielam żadnych odżywek ani koksów itp.