Strasznie poddenerwowany i nieprzyjemnie wulgarny jesteś ostatnimi czasy. Kompletny brak zrozumienia dialogu, jak i uszanowania opinii drugiej osoby. Psycholog na multiselekt musiał/a mieć dobry hurom, że pozytywnie rozmowę z tobą zaopiniowała.
Bo nie wiem na ch** ciągniecie ten temat. Bóg i wszechmogący ojciec serii się wypowiedział - standardy zostają, a jak się nie podoba, to zagłosuj portfelem i nie kupuj. Dla mnie jest ok, bo GT7 i tak zmiażdży całą konkurencję car listą, a dzięki obecności standardów i łącznej liczbie aut grubo ponad tysiąc w GT pojawiają się samochody, których w żadnej innej grze się nie spotka.
No wpis.
Chociaż z drugiej strony martwi mnie czy pojawi się dostateczna liczba nowych samochodów. Pomimo grubej ilości w GT czasem brakuje kompletnych zestawów danego producenta. Ciągle brakuje mi Ferrari F50, jakiś Koenigseggów czy też
Diablo SV (lub VT) No i liczę na jakieś nowe modele. Ferrari La Ferrari, McLaren P1 czy Lamborghini Asterion
Sesto Elemento też będzie ciekawe do testowania w symulatorze
EDIT:
Cofam Diablo bo nie wiedziałem, że w GT6 jest Diablo GT jako Premium
Swoją drogą patrząc na ten Gameplay serii GT nie potrzeba jakiegoś gruntownego remontu. Poprawili by rozdzielczość tekstur nieco otoczenie i gra na luzie konkuruje z Project CARS. A między tym filmikiem a Forzą 5 to praktycznie nie ma różnic.