Super ale...Kiedy gry przestaną być tak sterylne, gładkie, idealne i piękne.
Cytat: Piter_neo w Grudnia 03, 2016, 23:56:40 pmSuper ale...Kiedy gry przestaną być tak sterylne, gładkie, idealne i piękne.Niestety jak twórcy są artystami i ich gra nie jest sterylna tylko naturalna zawsze znajdzie się jakiś debil który zaczyna wrzeszczeć o paćce i ziarnie.
Nie no Klosz, wcześniej nie było tak sterylnie.
Trailer, dluzszy niz na konfie:
Ps. Powtorki chodza w 30fps.
Kurde ale dźwięku to oni chyba nigdy dobrego nie zrobią. Graficznie to najładniejszy tytuł jaki widziałem na tej generacji, więc System Wars można zamknąć.
Cytat: BoBaN w Grudnia 05, 2016, 19:16:44 pmKurde ale dźwięku to oni chyba nigdy dobrego nie zrobią. Graficznie to najładniejszy tytuł jaki widziałem na tej generacji, więc System Wars można zamknąć. Raczysz zartowac. Jest ladnie ale bez przesady.
niepotrzebnie wypuszczali słabe materiały kilka miesięcy temu.
w prawdziwej licencji wyścigowej na pewno ogromny nacisk jest położony na bezpieczeństwo i przepisy z tym związane. nie mam pojęcia, jak można te rzeczy przyswoić grając w gierkę, więc też mi się wydaje, że licencja w gtsport jest bardziej chwytem marketingowym.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Może być tak, że w esportowych rozgrywkach zwycięzcy dostaną wstęp do GT Academy. I DOPIERO TAM będą mogli wyrobić sobie osobną licencje na prawdziwe wyścigi Ale tak jak pisze Soos, sama gierka do tego bankowo nie wystarczy
Cytat: Mrocz w Lutego 14, 2017, 15:16:41 pmMoże być tak, że w esportowych rozgrywkach zwycięzcy dostaną wstęp do GT Academy. I DOPIERO TAM będą mogli wyrobić sobie osobną licencje na prawdziwe wyścigi Ale tak jak pisze Soos, sama gierka do tego bankowo nie wystarczy Tylko z drugiej strony to bez sensu, bo by się nic nie zmieniło.