Się uwziąłeś na to Anczarted, jak Iras na x boty
Ja, jako posiadacz mocarnej blachy z SLI w cenie pięciu konsol, jestem wręcz za tym, by gry chodziły ultra płynnie. Uwielbiam sześćdziesiąt klatek, a to "trzydzieści wystarczy", jest jakims wolnym żartem (w odniesieniu do tego, czy ktoś mialby wybrać taką samą jakośc graiki i trzydzieści, a dwa ray więcej klatek animacji).
Rzecz jasna historia pokazuje, że to trzydzieści się broni.
The Order,
Batman, N4S,
Second Son, to jedne z najpiękniejszych gier tej generacji i hulają w trzydziestu.
Nie uważam się za idiotę, ale wg mnie Anczartd, prezentuje się fantastycznie (jak na grę z tyloma latami na karku, choć nie tylko). Jestem dalej w szoku, że reedycja gry sprzed śiedmiu lat zasługuje na sumienne 8/10 za grafikę.
W CoC topowe klany są z emiratów oraz Korei
Ja mówiłem o topowych polskich klanach. Tego Twojego nie ma w 200 najlepszych. Dalej się nie wgłębiam. Sam gram w CoC z przyzwyczajenia i dla przyjemności rozbudowuję sobie bazę klikając 2 minuty raz dziennie. Walczę z innymi bo gra jest tak pomyślana, że i tak nie ma co zrobić z walutą na jednostki.
Klanem, jak wspomniałem, nie ma się co przejmować, chyba, że się jest w ścisłej czołówce, ale ci gracze raczej wydają sporo $ na szybkość rozrywki.
W tym jestem kilka dni, panuje kultura słowa, wspieramy się, zatem moga być poza 400, przynajmniej celem łakomym nie będą - nie licząc mnie, jest jeszcze dwóch dobrze rozbudowanych graczy.
Hej, Lupi, jaki masz zamek, mój tak się prezentuje
TH jest maksymalny, mam kupione wszystkie struktury obronne. Najbardziej zadowolony jestem z Inferno Tower, X bow takze niezłe. Właśnie robię magów maks poziom. Anioły juz mam na 4.
Puszczam głównie gobliny na przynete, dwa-trzy anioły, dwudziestu magów i osiem tytanów.
W niższych ligach to byl pogrom, ale w masters sa już schody jak nic.
No właśnie w te gierki F2P wielu gra z przyzwyczajenia i czasem nie zdają sobie sprawy, że nic przy tym nie czują tylko bezmyślnie zabijają czas. To samo miałem jak grałem w Asphalta czy SinCity na komórce. Wywaliłem te bzdety i nie żałuje. Dla mnie F2P to najgorszy rak już wole DLC w cenie gry.
Takie gierki f2p zawsze są gorszej jakości i z monotonnym rozwleczonym gameplayem stworzonym po to by przymusić wydanie kasy na "przyspieszacze"
Opuszczam dyskusje.
I co żeś Mrocz zrobił najlepszego.