Kiedyś Sylvan oburzył się, że napisałem że jest bajkopisarzem.... Jak widać miałem racę. Zarzuca wszystkim podniecanie się 16 DLC, a nikt za bardzo się tymi dodateczkami nie jarał. Grą się jarają wszyscy bo jest po prostu zajebista. A obrona Free 2 Play jest po prostu śmieszna. Darmowy dodatek? Spoko tylko musisz wyłożyć 906 zł żeby zdobyć to co tam dodali
Nigdy się nie oburzałem. W przeciwieństwie do ciebie, rozumiem, że ktoś może mieć odmienne zdanie i jak jest odmienne od mojego, to nie bluzgam w stronę monitora jak wy, że taki, sraki owaki, bo woli Halo od Kz. Wiesławem nie podniecają się wszyscy, już nie koloryzuj. Co do dodatków, wystarczyło wpisać, coś więcej na laptopie niz red tjub, GO i pudelek, to widziałbyś, jak gracze reagują na to.
Drwisz w swoim stylu z darmowych dodatków w giereczkach na smarkfony, a sądzisz, że te plansze w styczniu do DC, to daliby ci za darmo, gdyby nie wydoili od ciebie 4 Kazimierze za grę, kolejne dwa za przepustkę (rak), niemal kolejne za jakieś motorki (droższe niż gra właściwa - orconectes limosus)
http://www.gamerankings.com/ps/197468-gran-turismo/index.html jak widać dało się robić wybitne gry wyścigowe, bez robienia z konsumenta dojną krowę. Płaciłeś, otrzymałeś fantastyczną, kompletną grę, która ci służyła tak samo po 4dniach, jak i po 4 latach.
Obecnie:
- SF V 289zł wersja podstawowa;
- SF V Deluxe Edition - 379zł - wersja podstawowa SF V obejmująca subskrypcję serii na 2k16r
Jeżeli ktoś uważa, że to jest poprawna sytuacja, pionieważ gra naście miesięcy po premierze będzie wspierana, to brak słów. Rzecz jasna GO nie bierze udziału w dyskusji, tu połowa ma pięć cyfr na koncie co miesiąc, zatem pięć Kazimierzy za grę raka, cóż to dlań (jak braknie na DLC, zawsze moga prosić o dofinansowanie od państwa), a becet ma w poważaniu czy zapłaci za MK 240zł, a DLC będą za darmo, czy za 4 postaci każą mu zapłacić ponad połowę ceny gry, bo nagra filmik na tubie i mu się zwróci.