Ja Andrju właśnie platynuje tego past genowego Ordera
Trójka to porażka i wielka nuda.
Tak jak mówiłem wcześniej jakby nie druga połowa to giera na 4 max 5/10
Sam zresztą tylko 1/3 zaliczyłeś a to dobrze o tym tytule nie świadczy.
Po kapitalnej dwójce spodziewałem się tego samego a dostałem największe past genowe rozczarowanie
No niestety seria od samego początku średnio mi podchodzi. Więc lepiej nie będę się wypowiadać na temat oceny...
Przy jedynce pamiętam, że głowa mnie bolała, taka dziwna kamera, ale przeszedłem. W skrócie, łódź podwodna, skuter wodny, strzelanie, piraci i wspinaczka. Dwójki nie ruszałem, bo po demie to taka dopakowana jedynka, więcej strzelania, lepsza grafa ale poszukiwanie skarbów z Drejkiem i Salim średnio mnie porwało, więc sobie darowałem. Trójkę ruszyłem, była w Plusie. Kolejny raz łażenie i strzelanie, tym razem nie do piratów, a do gości w garniakach.
Nie idzie mi ta seria i kropka. Czwórka, mam uzasadnione w moim przypadku obawy. Z drugiej strony, tym razem wydaje się, że może być inaczej. Wraz z pojawieniem się siwych włosów na głowie Drejka, pojawiła się szansa, że historia będzie nieco dojrzalsza. Gameplay ma w końcu pozwolić na ominięcie wroga, materiały sugerują, że będzie więcej swobody.
Hajp budują po mistrzowsku. Pożyjemy, zobaczymy, możliwe, że kupię, bo chciałbym się tak samo serią pozachwycać jak inni.