Przyznam, że szukałem ale nie znalazłem wątku na temat tej gry a co by nie mówić ostatnio powoduje masę emocji w branży i bije kolejne rekordy - sam grałem w betę i ciągle bije się z myślą czy nie kupić na PC ale po pierwsze znajomi dalej grają w CoDa BO 6 i w sumie dzięki trybowi zombie w BO 7 pewnie dalej będziemy w to wspólnie grać a po drugie brakuje mi motywacji ponieważ już nie mam ochoty grać z randomami ; ) Ktoś kupił i już może podzielić się wrażeniami ? Są różne opinie względem kampanii i pozytywne co do MP, sam trochę pograłem ale nawet w becie zdarzało mi się być op w czołgu (51:1) i nie wiem jak to wygląda w pełnej wersji

Podobno jest dobry powrót serii lecz i tak gra została zrobiona w trybie szybkości 1,5 czyli chcą przyciągnąć ludzi już znużonych codem a zarazem szukających ciekawych wrażeń bitwy na większą skale niż mapy 6na6 - warzone i tak dalej będzie żył własnym życiem, bo jest ftp i występuje na każdej platformie (oprócz Nintendo lecz wydaje mi się, że Microsoft może pracować nad czymś jak cod mobile na switcha)