Głosów w sumie: 25
Głosowanie skończone: Marca 17, 2005, 10:32:07 am
Jakby któryś polski raper miał w swoim hiphopie tyle stylu i oryginalności to byśmy się nie musieli wstydzić za granicą. Flow czołówka światowa.
Na Dolnym Slasku nikt sie nie wstydzi
Cytat: hanza w Czerwca 06, 2012, 12:27:40 pmNa Dolnym Slasku nikt sie nie wstydzi A powinni.
Chada znow w pierdlu. [* ]
Jak kur** leżałeś, kur** tam w szpitalu, to byłam tam przy tobie kur** w najgorszych twoich chwilachA ty kur** jakieś gnioty napierdalasz na mój temat,Miałeś kur** promocje kur** marna taka sama marna jakim ty jesteś kur** raperemBo ty co ty kur** nawijasz, to jest kur** mniej niż zero,I kur** to twoja pier**lona płyta i chociaż kur** chwyta za serce to jest kur** tak prawdziwa jak ty,(zakłamany) farmazonie, proste
Az sie przyjrzalem dissowi Gabi na niegoCytujJak kur** leżałeś, kur** tam w szpitalu, to byłam tam przy tobie kur** w najgorszych twoich chwilachA ty kur** jakieś gnioty napierdalasz na mój temat,Miałeś kur** promocje kur** marna taka sama marna jakim ty jesteś kur** raperemBo ty co ty kur** nawijasz, to jest kur** mniej niż zero,I kur** to twoja pier**lona płyta i chociaż kur** chwyta za serce to jest kur** tak prawdziwa jak ty,(zakłamany) farmazonie, proste
Najlepsze komentarze na fb hasta:jesteś z targówka? znasz miętusa?
Fajny ten glamrap.
Fajny klip do kawałka z płyty roku ostatnich lat
<nowe>Dla mnie bardzo fajny track od tego bandyty.