Sranie w banie, sam nie mam ani jednego ukradzionego pliczku na kompie
NIE WIERZĘ. Nawet jednego, małego pliczku z muzyką? Wszystko zgrywasz z oryginalnych cd i kupujesz przez neta? Filmu też żadnego w divx nie oglądałeś? Nie mieści mi się to w głowie, tak ten świat jest skorumpowany i nasiąknięty piractwem, że takie info traktuję jak czystą bzdurę.
Odpowiadając na pytania - tak, za każdą sekundę muzyki i filmu na moim komputerze zapłaciłem PIENIĘDZMI O_O
Pieprzony hipster

. Nie znam ŻADNEJ osoby która nie ma na dysku chociaż jednego divxa tudzież h264 ewentualnie mp3.
Do niepiracenia firmy powinny zachęcać przede wszystkim contentem. W epoce PS2 piraciłem na potęgę, miałem chyba z 500 DVD z grami, mając PS3 gram tylko na oryginałach bo piracenie się po prostu nie opłaca i traci się zbyt dużo zawartości (granie on-line, trophy, znajomi, sklep itd.).
Co do filmów - to, że ktoś ściąga filmy czy seriale nie znaczy, że potem nie chodzi do kina czy nie kupuje oryginałów. Po prostu Polsce, przy obecnych głodowych wręcz pensjach nierealne jest płacenie za wszystko co chce się obejrzeć, poza tym wiele rzeczy nie jest i zapewne nigdy nie będzie dostępnych w naszym kraju.
A tak na marginesie Anonymous może zostać każdy z was. Wystarczy ściągnąć LOICa i śledzić cele. CDM niestety nie jest tak efektywny.