A ja nie chwytam tej calej zajawki na telefony... Dziwny jestem.
mam tak samo.
wszyscy w mojej szkole całe dnie puszczają sobie dzwonki, przesyłają gołe panienki przez bluetooth. Podniecają się jakąś grą która wygląda jak na GB. Robią zdjęcia, kupują co 2 tyg nowy telefon itp. a mnie toi jakoś nie ciągnie
Już od poned 1,5 roku nie mam telefonu i dobrze mi z tym.
Zamiast co miesiąc wydać 20 zł na karte, wole walnąć z kolegami 0,5 l .
Szkoda by mi było na to kasy.
co cenie sobie w telefonie?
u mnie telefon to tylko symbian, inne olewam:
- emulator NES działa idealnie szybko z dzwiekiem, emulacja GBC idealnie z dzwiekiem, emulacja Commodore64 perfekcyjna, emulacja Segi MegaDrive/Genesis tez idealna. Emulator SNES jako-tako ujdzie;)
Świetne porty starych gier 3D jak DOOM, Wolfenstin3D, Spear Of Destiny i masa innych działających idealnie szybko i płynnie (nie jakies śmieszne wersje na JAVA:] . Sporo portów gier z Amigi jak Cannon Fodder, Another World, itp, działające PERFEKCYJNIE:D
(w cannon fodder nawet piosenka jest jak na amidze!)
Dodac jeszcze super szybki i genialny odtwarzacz DIVX, mozliwosc nagrywania filmikow bez ograniczen, robienie sensownych fotek w wysokiej rozdziałce (1mpix) czy przeglądarke dokumentów OFFICE, PDF czy animacji FLASH z kompa:]
To cenie w telefonach + jest tego wiecej:) Olewam wysyłanie sobie głupawych dzwonkow, tapetek i innych bzdetów.
Dobry telefon to juz komputer a nie jakas zabawka dla dzieci w szkole odtwarzająca głupawe tapetki i dzwoneczki;}
:]
i dodatkowo jest mozliwosc odpalania gier z NGAGE:D
Szkoda ze Tomb Raider nie działa jeszcze niestety