cool kupiles sobie taka sama Nokie jak ja
dalejsz masz Motorolke czy sprzedales? bo jak nie to mamy takie same zestawy komorek
hehehe moze jakims tam znawca komorek nie jestem, ale bawie sie juz tym mniejszym bardziej prestizowym skrotem i jestem z niego cholernie zadowolony.
tez macie w stanach usluge Nokia Care Premium?
dla posiadaczy N8800? serwis w godzine? wymiana na nowy kom i osobny doradca?
Niestety nie mamy takowej uslugi, przynajmniej mnie nic nie wiadomo na jej temat i nikt o takowej nie poinformowal mnie w mojej sieci przy zakupie telefonu.
Druga sprawa, ze taka usluga raczej nie miala by tu racji bytu, poniewaz tu nic nie trwa wiecej niz godzine, doradcow mozesz miec i trzech
nie no moze teraz zartuje, ale mniej wiecej sie tak to odbywa, wiec nie ma potrzeby wprowadzania takiej uslugi, jak tylko wchodzr do siedziby swojej sieci lub do jeden z jej placowek to mam kolo siebie od razu dwoch asystentow, ktorzy zrobia wszystko abym wyszedl zadowolony, tak jest w kazdej siecie, w kazdej firmie w sklepach, wiec raczej Nokia nic by na tym nie zyskala.
Coolandtrandy:
...teraz wole jednak uzywac bardzo malego telefonu w polaczeniu z malym panoramicznym laptopem jest mi to bardziej przydatne w pracy.
to tak samo jak ja i zdecydowanie wole wydac wiecej kasy na laptopa niz na komp stacjonarny, juz nie chodzi o mozliwosc zabrania go wszedzie ale o samopoczucie przy pracy, a przy laptopie czuje sie swietnie
z tym ze ja chodze do szkoly ale nikt tu sie dzwonkami czy takimi pierdolami nie zajmuje
byc moze tylko na studiach tego nie robia, nie chodzilem tu do innych szkol.
Coolandtrandy:
gratuluje dobrej ceny. 1800. to niepowinienes sie zastanawiac!
cena wydaje sie naprawde bardzo korzystna, nie wiem po ile chodza normalnie te telefony w Polsce, ale ja za moj zaplacilem ponad 800$, wiec cena naprawde okazyjna
Coolandtrandy:
duzo pracuje, nawet bardzo duzo, nic nigdy od nikogo z darmo nie dostalem
I ja tez sie pod tym podpisuje, po prawdopodobnie ten zartobliwy komentarz oscypa dotyczyl takze mnie