Ibra bierz W810i - nie będziesz żałował. Ja kupiłem taki dwa tygodnie temu i jestem z niego zaje*iście zadowolony
Zdjęcia robi bardzo dobre (jak na telefon), walkman i radio ładnie grają, wyświetlacz pierwsza klasa i wygodna klawiatura. Wizualnie bardzo mi się podoba. W zestawie karta 512MB (narazie starcza) i słuchawki, lepsze niż te, które dodają do większości odtwarzaczy mp3
Jedyne do czego trzeba się przyczepić, to brak znanej z K/D750i oraz W800i osłonki obiektywu. Ja narazie nie mam z tym problemu ale podobno szkiełko łatwo się rysuje, nawet przy delikatnym czyszczeniu.
No i video - zarówno kodowanie - powinna być wyższa rozdzielczość i lepszy niż 3gp kodek, jak i odtwarzanie - tutaj mp4 daje rade ale rozdzielczość 176x144 po odpaleniu na pełnym ekranie raczej nie zachwyca.
Następnym razem, jak będe zmieniał telefon, wybór padnie na
K800i lub Walkmana, który pewnie powstanie na jego bazie.
Wogóle
Sony-Ericsson produkuje ciekawe, nowoczesne i tanie względem możliwości telefony
Wcześniej miałem Nokie 6680 ale sprzedałem. 3G narazie praktycznie niepotrzebne, brak radia, aparat fotograficzny dużo słabszy (z "lampą błyskową" na zdjęciach wychodziły żółte twarze
) i telefon ledwo mieścił się w kieszeni - jak większość Nokii (tak, jestem fanbojem SE i nie lubie Nokii
)
Szkoda tylko Symbiana - ogromne możliwości, filmiki avi, bardzo rozbudowane gry ze świetnym dźwiękiem.