Autor Wątek: Nasze telefony.  (Przeczytany 279611 razy)

Unlimited

• Gość
Odp: Nasze telefony.
« Odpowiedź #1720 dnia: Stycznia 20, 2011, 20:12:59 pm »
System Bada będzie z tego co mówił Samsung, będzie promowany..także nie ma co się bać. 8)

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1721 dnia: Stycznia 20, 2011, 20:29:22 pm »
System Bada będzie z tego co mówił Samsung, będzie promowany..także nie ma co się bać. 8)

Przysiadłem chwilę i już znalazłem w cholerę fajnych aplikacji itp :D Więc początek niezły... Jedyne co mnie wkurza to...

Ceny na Samsungappstore... 28 zł za Need For Speed Shift, 18 zł za jakieś inne gierki... Niby nie wiele, ale tyle za gierkę na komórkę bym nie dał :/ Gdyby tak między 8-10 zł chodziło to rozumiem :/ Całe szczęście, że Asphalt 5 domyślnie wgrany był na komórce :D

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 74
« Odpowiedź #1722 dnia: Stycznia 20, 2011, 22:56:44 pm »
Telefon fajny, ale nie ma Angry birds

A na androida zaraz Plants and zombies wychodzi...

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #1723 dnia: Stycznia 29, 2011, 09:17:04 am »
Windows Phone 7 mnie do siebie przekonal :) masa aplikacji, gier itd. do tego XB Live  8) a jak to wszystko szybko smiga  :o

forest

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
  • Feel Owned?
« Odpowiedź #1724 dnia: Stycznia 31, 2011, 23:17:39 pm »
Przeszedł ktoś Zenonie 2 , a przynajmniej przebrnął golden temple ?:D

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #1725 dnia: Lutego 11, 2011, 15:47:06 pm »
Moja N8 idzie do żyda.

Nokia i Microsoft zawierają strategiczny sojusz w ramach Windows Phone, Binga, Xbox Live i Office’a.

Plotkowaliśmy, fantazjowaliśmy i stało się. Nokia, która ma znakomitą reputację jeśli chodzi o sprzęt, ale już nie tak dobrą, jeśli chodzi o oprogramowanie, oraz Microsoft, którego mobilne oprogramowanie na razie nie podbiło świata, mimo bardzo ciepłych recenzji, zawierają sojusz. Oto jego założenia:

* Windows Phone staje się głównym systemem, jaki będzie stosowany przez Nokię
    * Bing i adCenter zapewnią mechanizmy wyszukiwarki i reklamy na wszystkich urządzeniach Nokii. Nokia wesprze obydwa działy swoją myślą techniczną
    * Mapy Ovi zostają wchłonięte przez Binga
    * Sklep Ovi zostaje wchłonięty przez Marketplace
    * Urządzenia Nokii będą zgodne z Windows Live, w tym Office i Xbox

Jesteśmy pod bardzo wielkim wrażeniem. Zdajemy sobie sprawę, że nie każdy podziela naszą sympatię do sprzętu Nokii i systemu Windows Phone 7, ale każdy może przyznać, że obu firmom w tym momencie nie mogło przytrafić się nic lepszego. Właśnie powstał gigant, i to nie na glinianych nogach. Apple i Google mają się czego obawiać. Zarówno Stephen Elop z Nokii, jak i Steve Ballmer z Microsoftu, nie kryją zadowolenia. Oto, co napisali we wspólnej notatce:

"Są inne mobilne systemy. Rozbijemy je. Będą wyzwania. Przezwyciężymy je. Sukces wymaga szybkości. Będziemy szybcy. Razem, widzimy okazję, a mamy wolę, zasoby i energię, by odnieść sukces".

http://technowinki.onet.pl/wiadomosci/windows-phone-bing-office-i-xbox-live-na-smartfona,1,4171531,artykul.html

Też się nie mięli komu sprzedać  :/

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #1726 dnia: Lutego 11, 2011, 17:13:04 pm »
Info jest trochę inne, Symbian zostaję w telefonach Nokii(ciągle ma być rozwijany), choć już nie tych z najwyższej półki, do telefonów z najwyższej półki ładują Windows Phone 7 i MeeGo.

Tu całe info:

http://telepolis.pl/news.php?id=20665

http://nt.interia.pl/news/sojusz-nokii-z-microsoftem-historyczny-moment,1595721

Ps. Ja się coraz bardziej zastanawiam nad Nokia N900. :D
« Ostatnia zmiana: Lutego 11, 2011, 19:53:40 pm wysłana przez Unlimited »

qbes

• Proletariusz
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #1727 dnia: Lutego 19, 2011, 12:36:08 pm »
Mam LG Bali bardzo przyjemny tel czuły, dobrze się esy pisze i nie muli się. Lepszy mi nie potrzebny. :)

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #1728 dnia: Marca 15, 2011, 13:55:03 pm »
Ma ktoś tu HTC DESIRE, mogę prosić o jakąś dłuższą opinie na temat tego telefonu, szczególnie jak sprawuję się w nim przeglądarka internetowa, bateria(czy chociaż 2 dni pociągnie), oraz kamera(jaka jakość dźwięku i obrazu) i aparat? Z tego co wyczytałem to telefon można aktualizować do Androida 2.2.

Piszę ponieważ, waham się czy nie zmienić swojej E52 na coś lepszego, pytanie tylko czy chociaż jakość video będzie na poziomie Nokii E52, oraz czy bateria wytrzyma te min. 2 dni.

Rozpatruję sprawę pomiędzy tym HTC DESIRE(koszt 200zł w abonamencie), Nokia C7(koszt 370zł w abonamencie) lub Samsungiem Galaxy ACE/Wave(koszt 150/250zł w abonamencie)?.

Z góry dzięki za rady. Tu wstawiam sample video mojej Nokii dla porównania:

i 3 przykładowe foty:

http://img19.imageshack.us/g/20091230022.jpg/
« Ostatnia zmiana: Marca 15, 2011, 15:00:42 pm wysłana przez Unlimited »

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1729 dnia: Marca 16, 2011, 09:54:00 am »
Ja z góry ograniczyłbym wybór to telefonów na Androidzie... HTC desire jak i Samsunga Galaxy miałem w rękach (sam mam Motorolę Defy) i oba robią przyjemne wrażenie, przy czym Samsung to już spore urządzenie... Ogólnie bardziej podobało mi się HTC, jest ładniej wykonane, chociaż Samsung wygrywał w mojej subiektywnej ocenie brakiem jakiejkolwiek gównianej nakładki na interface - goły android daje radę lepiej niż HTC sense no chyba, że całe życie spędzasz na Facebook'u. Samsung ma większą przekątna wyświetlacza, co dla mnie jest wadą, bo przy tej samej rozdzielczości co w HTC, w samsungu widać już pojedyncze piksele ekranu...
Jeśli chodzi o baterię to dwa dni spokojnie wytrzymasz, pod warunkiem że:
- korzystasz głównie z funkcji telefonu i sprawdzania poczty
- rozsądnie korzystasz z przeglądarki internetowej
- nie grasz pół dnia w Angry Birds (moim zdaniem jednak grać będziesz :)
- ustawisz jako domyślne połączenie z siecią 2g a nie 3g - 2 g zjada znacznie mniej baterii, co przy praktycznie stałym połaczeniu z netem ma duże znaczenie
- będziesz wyłączał wifi jak nie korzystasz
- skonfigurujesz odpowiednio opcje zasilania
- zainstalujesz Task Killera - android ma domyślnie uruchomione w tle multum aplikacji, z których stale nie korzystasz, np. przeglądarkę internetową, player video, sterowniki bluetooth, etc - wyłączając zbędne procesy możesz ograniczyć ich ogólną liczbę o 1/3 i zwolnić znaczną ilość pamięci

Jakby co rzuć okiem również na Defy jak będziesz w salonie - ja po porównaniu z powyższymi telefonami wybrałem właśnie ją - z góry jednak uprzedzam, że pomimo lampy ma naprawdę nieciekawy aparat
« Ostatnia zmiana: Marca 16, 2011, 09:55:46 am wysłana przez Szymku »

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #1730 dnia: Marca 16, 2011, 11:42:46 am »
Dzięki za rady, skłaniam się ku Desire, szczególnie że cena jest dość atrakcyjna, jak sobie ją porównuje do innych operatorów. Myślę że też aparat i jakość video nie będzie gorsza od tego co mam w mojej Nokii(mam taką nadzieje), bo reszta jest jak najbardziej ZA Desire.

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
« Odpowiedź #1731 dnia: Marca 22, 2011, 17:14:10 pm »
Ja sie napalilem na telefon japonski "z klapka" ale:

1. Wiekszosc nie da sie uzywac poza KKW.

2. Polowa funkcji nie dziala, gdyz sa typowo japonskie: Yahoo TV, rozne uslgu GPS, itd.

Szkoda, ze w Europe telefony "z klapka" wymarly i nic ciekawego nie ma wszystko tylko touch screen i touch screen.

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #1732 dnia: Marca 22, 2011, 20:24:02 pm »
Ja właśnie od godziny mam HTC Desire, i jak dla mnie rewelacja telefon, póki co jeszcze go muszę do końca rozpracować, ale pierwsze wrażenie=bardzo dobre! :grin:

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1733 dnia: Marca 22, 2011, 20:46:19 pm »
Myślę, że będziesz zachwycony... Dla mnie telefon z Androidem to jest gadżet roku jak nie pięciolecia - świetna zabawka a zarazem bardzo przydatne i użyteczne urządzenie - służy jako telefon, program pocztowy, GPS, aparat, czytnik E-booków (btw. Dance with Dragons w lipcu wychodzi), konsola przenośna itd....
Ogólnie mam nawyk kupowania dużej ilości gadżetów - i tak jak inne z reguły lądują w szufladzie, na Allegro bądź używam ich od święta, to telefon jest w ciągłym użyciu, co chwila odkrywam jakąś nową aplikację w Markecie i kolejne zastosowanie

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #1734 dnia: Marca 22, 2011, 21:07:58 pm »
Ja właśnie aktualizowałem Androida do wersji 2.2

Po użytkowaniu i rozpracowaniu telefonu, napisze obszerną relację. :)

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
« Odpowiedź #1735 dnia: Marca 28, 2011, 18:46:51 pm »
Nie chce mi się na tę chwilę czytać wszystkich postów także wdzięczny bym był gdyby ktoś mi rozjaśnił  sytuację w tym jak wyglądają możliwości HTC Legend i na czym polega najistotniejsza różnica między tym modelem a HTC HD2 bo już sam powolutku gubię się w tym wszystkim. Każdy co innego poleca;/
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1736 dnia: Marca 28, 2011, 18:52:52 pm »
Legend ma system Android, mniejszy ekran (3,2 cala) o mniejszej rozdzielczości (320x480), wolniejszy procesor (600MHz) i bardzo fajną, aluminiową obudowę.

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #1737 dnia: Marca 28, 2011, 19:34:44 pm »
Z kolei HD2 śmiga na starym windows mobile, i choć na papierze ma lepsze parametry niż Legend to brał bym mimo wszystko Legend, lub jak masz możliwość to spróbuj kupić sobie Desire(parametry zbliżone do HD2, tyle że śmiga na nowszym i bardziej przyszłościowym systemie-Android, i co ważne jest update do wersji 2.2), ja jestem jego nowym użytkownikiem i sobie bardzo chwalę, no poza baterią która mogła by być lepsza.

Tu masz rzeczową recenzje modelu HTC LEGEND:

http://www.gsmmaniak.pl/28229/htc-legend-test-recenzja/

a tu HD2:

http://www.gsmmaniak.pl/21733/htc-hd2-recenzja-uzytkownika/

8)

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1738 dnia: Marca 28, 2011, 20:36:24 pm »
no a jak z tymi wszystkim możliwościami Legend? Bierze na ruszt to co przeciętny komp typu gg,allplayer,word,paint,foobar czy może ma jakieś ograniczenia, których na chwilę obecną nie przekracza??

magivanga.wordpress.com
booklips.pl

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #1739 dnia: Marca 28, 2011, 20:50:53 pm »
Ma androida, więc gg jest, odtwarzaczy do ściagniecia też masa, paint swoisty też od biedy jest, ale cokolwiek z nim robienie na komórce mija się z celem.

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #1740 dnia: Marca 28, 2011, 20:53:15 pm »
Spokojnie da sobie radę.

Zobacz jak się to sprawuję w ruchu, to że procek nie jest 1Gz i ekran ma mniejszą rozdzielczość, to odbiję się tylko na tym że raczej na tym telefonie nie odpalisz filmików w 720P i nie zagrasz w najbardziej wymagające gry(np. nowe gry od Gameloftu typu nowy Golf2, Asphalt 5 HD itd.).

Zresztą zobacz jak radzi on sobie w ruchu:

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1741 dnia: Marca 28, 2011, 20:56:41 pm »
Ten telefon robi przede wszystkim designem i wykonaniem - w opinii wielu nie ma ładniejszego telefonu z androidem, a nawet w ogóle, co jest zasługą naprawdę fajnej, aluminiowej obudowy

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1742 dnia: Kwietnia 12, 2011, 07:56:59 am »
dobra ziomki wczoraj otrzymałem HTC Legend i mam parę pytanek:

1.jak za pomocą kompa podłączyć się z netem na telefonie??
2.nie wiem czy nie trzeba doładowywać konta bo nie mam neta ani możliwośći dzwonienia(bo aktywację już otrzymałem).
3.jak przechować filmy z YT nie ściagajac ich? czy istnieje możliwość wielokrotnego odtwarzania danego filmiku bez siurpania bezcennego transferu;)
4.niektóre mp3 w ogóle telefon nie rozpoznaje, jak temu zaradzić?:/
5.jaki jest dobry organizer, gdzie można go pobrać itp.??
6.czy można ominąć market i wrzucać sciagniete ze stacjonarnego neta aplikacje na telefon??

magivanga.wordpress.com
booklips.pl

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #1743 dnia: Kwietnia 12, 2011, 08:40:39 am »
Z kolei HD2 śmiga na starym windows mobile, i choć na papierze ma lepsze parametry niż Legend to brał bym mimo wszystko Legend, lub jak masz możliwość to spróbuj kupić sobie Desire(parametry zbliżone do HD2, tyle że śmiga na nowszym i bardziej przyszłościowym systemie-Android, i co ważne jest update do wersji 2.2), ja jestem jego nowym użytkownikiem i sobie bardzo chwalę, no poza baterią która mogła by być lepsza.

Tu masz rzeczową recenzje modelu HTC LEGEND:

http://www.gsmmaniak.pl/28229/htc-legend-test-recenzja/

a tu HD2:

http://www.gsmmaniak.pl/21733/htc-hd2-recenzja-uzytkownika/

8)

Ja mam HD2 i Windows Phone 7 na nim smiga u mnie az milo. Jesli ktos sie nie boii pobawic z telefonem to ten moze odpalic az 5 roznych systemow operacyjnych  8) 8) nawet dual-boot'a mozna sobie ustawic

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #1744 dnia: Kwietnia 12, 2011, 08:57:38 am »
dobra ziomki wczoraj otrzymałem HTC Legend i mam parę pytanek:

1.jak za pomocą kompa podłączyć się z netem na telefonie??
2.nie wiem czy nie trzeba doładowywać konta bo nie mam neta ani możliwośći dzwonienia(bo aktywację już otrzymałem).
3.jak przechować filmy z YT nie ściagajac ich? czy istnieje możliwość wielokrotnego odtwarzania danego filmiku bez siurpania bezcennego transferu;)
4.niektóre mp3 w ogóle telefon nie rozpoznaje, jak temu zaradzić?:/
5.jaki jest dobry organizer, gdzie można go pobrać itp.??
6.czy można ominąć market i wrzucać sciagniete ze stacjonarnego neta aplikacje na telefon??

Pierwszą rzeczą jaką zrób to:

Bądź w strefie Wi-FI, włącz Wi-Fi, wejdź w ustawienia--informacje o telefonie-aktualizacja oprogramowania---aktualizuj sobie soft. Po aktualizacji, na wszelki wypadek zobacz czy jeszcze nie masz jakiś aktualizacji do pobrania. Po tej operacji możemy przejść do Twoich pytań.

Ad.1

http://www.htc.com/pl/howto.aspx?id=1018&type=1&p_id=313

Ad.2

Przedzwoń sobie pod nr. *500 i wyjaśnij sprawę z konsultantem, być może jeszcze coś Ci się nie naliczyło.

Ad.3

Dodajesz do ulubionych, jak jesteś zalogowany na YT.

Ad.4

Aktualizuj telefon, powinno pomóc, jeśli nie pomoże, musiał byś zrobić kopię tych Mp3 na PC(np. programem Audacity) i potem je wgraj do telefonu.

Ad.5

Mi wystarcza kalendarz który sobie ustawiłem jaki widget na jednym z pulpitów.

Ad.6

Pewnie że tak, wgrywasz na komputer z strony htc.com.pl program HTC SYNC, podłączasz telefon do kompa w trybie HTC SYNC. Ściągnij sobie z neta aplikację do telefonu ASTRO, wgraj ją przez program HTC SYNC. Jeśli to zrobisz, potem możesz wgrywać aplikację/gry w dwojaki sposób, albo przez HTC SYNC, tak samo jak wgrywałeś program ASTRO. Bądź w drugi sposób, zgrywasz sobie na kompa gry/aplikacje, telefon łączysz z kompem jako pamięć masowa, wrzucasz z dysku pliki na kartę SD, instalujesz je z poziomu telefonu aplikacją ASTRO. Generalnie polecam mieć ASTRO na telefonie, bo jest to bardzo dobra aplikacja do zarządzania plikami w telefonie.

Mam nadzieje że pomogłem. :)

Ps. Ja się jaram bo w ciągu dwóch tygodni HTC aktualizuję andka do wersji 2.3 w wybranych modelach HTC, w tym moim Desire.

Tu ważniejsze rzeczy w Andku 2.3:

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 12, 2011, 09:01:11 am wysłana przez Unlimited »

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #1745 dnia: Kwietnia 24, 2011, 20:46:36 pm »
Pytanie z dupy. Po co w Xperia Play są te dziurki pomiędzy krzyżakiem a buttonami? Liczyłem, że znajdą się tam analogi. :P
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 24, 2011, 20:49:28 pm wysłana przez BoBaN »

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #1746 dnia: Kwietnia 24, 2011, 20:52:01 pm »
to nie są przypadkiem touchpady?

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1747 dnia: Kwietnia 24, 2011, 21:02:03 pm »
Właśnie jestem ciekaw co to jest. Telefonik strasznie mnie kusi, ale cena jest zabójcza jak na razie. :-?

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #1748 dnia: Kwietnia 24, 2011, 21:09:26 pm »
touchpady na bank:

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1749 dnia: Kwietnia 24, 2011, 21:10:27 pm »
Kurde fajne...oby szybko potaniał. :)

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #1750 dnia: Kwietnia 24, 2011, 21:18:24 pm »
Ja się zastanawiam jak emulują R2 i L2? Tak jak w PSP czy ekranikiem dotykowym.

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #1751 dnia: Kwietnia 25, 2011, 07:49:22 am »
Tak to są touch pady na bank, L2 i R2 pewnie przez dotyk, a telefon oczywiście fajny. ;)

Ps. Cena faktycznie trochę wysoka(w abonamencie za 89zł, telefon kosztuję 1049zł). Jednak wiadomo że za nowości się płaci(nówka w cenach 1800-2200zł). Chociaż teraz można ją wygrać w konkursie PLAY, sam biorę w nim udział.

Tu macie dobrze pokazany Unboxing:

---------------------------------------------------------------

Robił tu ktoś operację wgrywania innego romu do telefonu. Ja właśnie zrootowałem sobie swój telefon(HTC Desire) i teraz stoję przed wyborem roomu. Do wyboru mam te:

Custom romy z Sense, czyli bardzo podobne do stockowego z Sense, tylko ulepszone(oparte na Andku 2.2):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=768703

HD/Z romy, czyli romy z HTC Desire HD lub Z(oparte na andku 2.2) do HTC Desire:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=768703

Romy z HTC Desire HD lub Z(oparte na Android 2.3), ciągle nad nimi trwają prace i ulepszenia:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957344

Oraz Romy które jak najbardziej przypominają rom z urządzeń Maca (Iphone/Ipod):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957291

Nie wiem na co się zdecydować. :P :)
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 25, 2011, 09:23:42 am wysłana przez Unlimited »

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1752 dnia: Kwietnia 25, 2011, 14:17:49 pm »
Robił tu ktoś operację wgrywania innego romu do telefonu. Ja właśnie zrootowałem sobie swój telefon(HTC Desire) i teraz stoję przed wyborem roomu. Do wyboru mam te:

Ja tylko i wyłącznie robiłem to z romami do andka 2.2 bo nie chciało mi się czekać aż wydadzą oficjalny. W sumie nie wiem co w tych cutom romach jest lepszego od zwykłego :P

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #1753 dnia: Kwietnia 25, 2011, 14:27:22 pm »
Czyli powróciłeś do stockowego. Ja w sumie sobie tylko zrootowałem telefon, więc niczym nie ryzykuję, na razie nic nie wgrywałem, czytam opinie i się trochę waham czy warto, bo niektóre roomy są fajne(przynajmniej na zdjęciach). ;)

Ps. Nie wiesz może jak to jest z unrootem telefonu, jeśli ktoś ma Hboota w wersji 0.93XXXXXX :D

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1754 dnia: Kwietnia 25, 2011, 14:33:10 pm »
Ps. Nie wiesz może jak to jest z unrootem telefonu, jeśli ktoś ma Hboota w wersji 0.93XXXXXX

Haha nie mam pojęcia :D

Cokolwiek robiłem "dziwnego" z telefonem to z tym forum ;)

http://forum.android.com.pl

Polecam :)

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #1755 dnia: Kwietnia 26, 2011, 07:26:17 am »
Ok, dzięki poczytam. 8)

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1756 dnia: Maja 06, 2011, 01:50:43 am »
Ktokolwiek poza mną siedzi jeszcze na Symbianie?

Free Games in Ovi Store - Limited Time Only!

Free versions of many games available. Download the games via your N8 Ovi Store client.

The full list of games include:

Angry Birds Rio
    Angry Birds Seasons
    Fruit Ninja
    The Settlers HD+
    GT Racing : Motor Academy HD
    Hero of Sparta HD
    Spider-Man Total Mayhem HD
    Assassin’s Creed HD
    Guitar Rock Tour 2 HD
    Tom Clancy’s HAWX HD
    The Sims 3 HD
    Monopoly Classic HD
    Folie Fermière (Farm Frenzy)
    Worms HD
    Pacman Championship Edition
    WSOP 3: Hole'em Legend
    Rally Master Pro
    Tetris HD

Look for the versions with the yellow ribbon on the icons, alongside the paid for versions, on your N8 Ovi Store client.

An easy way to find these on your N8 client: click "Categories" and then "Summer Gift of Games", and all the games will be listed there.

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #1757 dnia: Maja 06, 2011, 07:47:30 am »
Nie, ale myślałem nad N8 przez pewien czas(ah ten jej aparat i kamera), odnośnie gier, bardzo fajny prezent z strony Nokii, nie siedzie na bieżąco w temacie, ale masz już aktualizację softu do wersji "Anna", jestem ciekaw jakie dała usprawnienia. ;)

prart

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 95
  • PSN ID: prarts
« Odpowiedź #1758 dnia: Maja 10, 2011, 14:09:56 pm »
Ktokolwiek poza mną siedzi jeszcze na Symbianie?
Długo siedziałem w Symbianie (od P800) aż w końcu się złamałem i przeskoczyłem na Maemo (N900). Najprawdziwszy pełnowymiarowy Linux oraz niemal całkowita i kompletna kontrola nad systemem i jego "otwartość" mnie przekonały.
Ale E7 jest bardzo fajna.

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #1759 dnia: Maja 10, 2011, 15:37:40 pm »
E7 pod każdym względem >>>>>>>>> N900. Generalnie N900 to bardzo fajny smartphone, nawet był bliski by mnie do siebie przekonać gdyby nie jego grubość, a dokładniej chodzi mi o jego klockowatość.

Generalnie E7 to taki mix najlepszych cech N900 z Nokia N8. 8)