beta
o kur..!! szok! O_o
nic nowego , takie podłoże było już np w GEARSACH, w AREA 51.
Grałem w obie z czego Gearsy przeszedłem 7 razy i nie pamiętam by tam była taka tekstura, a te wszelkie w deszczu w drugim akcie to pikuś przy tej z betki I czas się pogodzić mój drogi, że xbox nie ma tak zaawansowanej graficznie gry jak ps3 z killzone2
o czym ty rozmawiasz? takie teksty słysze od premiery ps3, jakoś na razie można je traktować jako myślenie życzeniowe
poza tym pokazali pare screenów z podłożem (LOL?) i już niektórzy znowu krzyczą że gra miażdży, dziewczynki, zagracie w pełną wersje to ocenicie, prosze traktujcie wszelkie przedpremierowe materiały z przymróżeniem oka, na tym polega praca marketingowców żeby pokazać siakiś fajny art/screen co by ludzie się napalili, po premierze jednak już nie jest tak słodko, a szkoda, pierwsza część też miała być superduperhalokiller, a okazało się po premierze że to średniak na 8
bardziej licze na to że może w multi gra będzie conajmniej dobra, choć po ostatnich komentażach tych co grali okazuje się że sterowanie jest z dupy (ale nic to, przecież tekstury podłoża są fajne
) jednak myśle że popracują nad tym sterowaniem i będzie git