z doswiadczenia wiemy, ze zbyt dlugi czas developingu zadko wychodz grze na dobre
też ma takie doświadczenia...
No cóż... jakiem ja uległem hypowi jak ja nie przeglądam praktycznie materiałów z KZ2 od czasu targów w Lipsku. Widziałem że dzieląc się w ten sposób opinią znajdzie ktoś kto mnie skrytykuje... czekam tylko na słynne "jesteś fanboyem" hehehe - ale nie podejrzewam złych intencji
Możliwe że gra z powodu jakiś błędów okażę się niezbyt grywalna ale nawet wtedy będzie to coś na wzór GT5p... gry pustej jak wiadro bez dna ale z genialnym modelem jazdy i grafiką dzięki którym jazda(niestety samotna) dostarcza nieopisanych doznań.
Ja mam po prostu swoje zdanie, wciąż pamiętam jak wielu redaktorów w wielu mediach porównywało grafikę gier RESISTANSE i CoD3 na korzyść tego drugiego. No cóż... identyczna wersja Cod3 byłą na ps2 ale to szczegół.
Ja już grałem w więcej tytułów, mam więcej doświadczenia i teraz KZ2 robi na mnie większe wrażenie niż kiedyś zupełnie spontanicznie. Mi osobiście to co widziałem lepiej się prezentuje niż render... może nie ma aż takiej dynamiki - tego nie umiem jeszcze ocenić. Klimat na który składają się poszczególne elementy - jednak wydaje mi się bardziej rasowy i unikalny.