Kurcze... myślałem że uda im się jakoś sensownie przenieść system ostrzeliwania zza osłon do multiplayera... trzeba poczekać na kogoś innego kto wykaże się kreatywnością.
Zawsze bawią mnie te teksty "nie da się" hehehe
Pograłem kilka godzin i gra ma charakter bardziej taktyczny, tempo... nasuwa mi się RSV2. Do w pełni satysfakcjonującej gry potrzebna jest zgrana ekipa a samemu nie za wiele się zdziała jeśli gramy z zaawansowanymi graczami. Ponadto wydaje mi się że HELGASTAMI się gra znacznie trudniej bo ich czerwone ślepia widać z ogromnej odległości.
Grafika... wygląda ładnie chociaż myślałem że będzie bardziej fotorealistyczna. Fajny jest efekt wiatru i pyłu(Xbox tego nie pociągnie ;P), animacja(tego też), dźwięk(kończący się magazynek rulez!), zniszczalne środowisko i niezła fizyka... jak chcecie zobaczyć coś ciekawego to nie róbcie nic przez chwile
Do wad zaliczyłbym jakieś "opóźniony" zgon po strzale... mają tak dużo czasu że powinni wszystko doszlifować chodź już teraz tryb online wydaje się dopieszczony i może stanowić wzór(clany, bany, statystyki, itd...).
Swoją drogą skoro gra już jest gotowa to ciekawe co ta armia ludzi robi... jaką grę teraz?
Wydaje mi się że spokojnie mogliby robić z dwa tytuły na raz.