Kolejny fanboy X360? Proszę o konkretny argument, w czym jest lepszy COD5 czy Resi 2 (ewentualnie GOW2, ale ten odstaje nieco bardziej) od KZ2. Tylko rzeczowo bym poprosił, a nie teksty w stylu, bo GOW2 jest taki super i w ogóle. Na razie bardzo często spotykam się z opinią GOW1>>>GOW2, więc co tu porównywać. KZ2 zapowiada się na totalnego graficznego killera i o tym trąbią wszystkie serwisy, gazety i obiektywni obserwatorzy.
nie wszyscy, masa ludzi którzy nie posiłkują się filmikami tylko grali w bete jest innego zdania, tym bardziej ze sterowaniem, ale co to kogo obchodzi jak widział już dużo filmików
jak odpalałem bete wpadł kumpel żeby zobaczyć te cuda z filmików, napisze tylko że był lekko zdziwiony stroną wizualną, wytłumaczyłem mu że to tylko beta, że multi, itd., ale niesmak jednak pozostał
ja osobiście nie licze na to że multi będzie mega kozackie wizualnie (choć chciałbym się miło zdziwić), za to mam nadzieje że single pokaże pazurki, juz niedługo to sami ocenimy odrzucając na bok cały marketingowy bełkot, bo oceniać jakikolwiek (słowo kluczowe) program po materiałach od producenta jest troche ... hmmm, niestosowne?