Musze sie przyznac, ze dopiero teraz zobaczylem wszystkie nowe filmiki dotyczace KZ2.
Musze z reka na sercu powiedziec, ze ta gra w chwili obecnej wgniata w fotel, krzeslo czy w cokolwiek innego... Jest naprawde pieknie. Mimo, iz wielu ludzi na tym i innych forach powiedzialo to samo poprostu nie moglem sie powstrzymac i tez to musialem powiedziec. Tekstury sa fajne, szczegolnie tekstury podloza, zdazaja sie rowniez gorsze tekstury, ale na szczescie w miejscach malo widocznych, czyli sa to jakies tam ramy okien itp. (czyli cos na co nikt nie zwraca uwagi). Animacja piekna, ale zdarzaja sie malutkie bledy w animacji naszych kompanow. Prawdopodobnie (wierzac na slowo Sebowi Downiemu) zostanie to i jeszcze wiele innych rzeczy (w tym takze niektore teksturki) poprawione. Do muzyki nie mam sie jak przyczepic jest po prostu bardzo dobrze, choc Seb rowniez obiecal jakies poprawki zwiazane z voice actingiem. Woda wbrew moim wczesniejszym obawom wyglada bardzo dobrze (choc efekty czasteczkowe na chwile obecna nie sa tak dobre jak w Resistance 2 lub GoWie 2). Bronie sa wykonane FENOMENALNIE!!! Poprostu jak patrze na wykonanie broni to az mnie w gardle sciska... palnik to poprostu marzenie. IMO strugi plomieni "wypluwanych" przez palnik wygladaja do bani i mam nadzieje, ze ulegnie to jeszcze zmianie. Marzy mi sie cos ala Far Cry 2 (oczywiscie chodzi mi tylko o efekt "zioniecia ogniem", bo plonace ciala helghastow wygladaja bardzo dobrze)