Autor Wątek: Killzone 2  (Przeczytany 781940 razy)

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
Odp: Killzone 2
« Odpowiedź #3360 dnia: Stycznia 08, 2009, 12:12:35 pm »
...ale na x0 liczy się kasa i nic wiecej stąd średniaki typu GOW2 odgrzewany kotlet i inne)

Przyznać muszę że to jedno z mądrzejszych zdań jakie czytałem.

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #3361 dnia: Stycznia 08, 2009, 12:16:25 pm »
...ale na x0 liczy się kasa i nic wiecej stąd średniaki typu GOW2 odgrzewany kotlet i inne)

Bo pojechał po X0 :lol: Fajny jesteś, a przed chwilą był największym fanbojem :lol:

Żeby nie było offtopa, co to za plotka z tą datą 6 luty :o

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3362 dnia: Stycznia 08, 2009, 12:18:01 pm »

Bo pojechał po X0 :lol: Fajny jesteś, a przed chwilą był największym fanbojem :lol:

Żeby nie było offtopa, co to za plotka z tą datą 6 luty :o

No proste wujku.

To pytanie zadawałem już stronę wcześniej.

disneysecurity

• Obywatel
  • **
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #3363 dnia: Stycznia 08, 2009, 12:19:19 pm »
LoNdEk Ty chyba kupisz PS3 dla tej gry. Tyle co Ty się wypowiadasz w tym temacie (nie ważne że bezsensu i z okropną zazdrością) to chyba żaden posiadacz X0 Cię nie przebił. W sumie Ty, taki onanizator sprzętowy za czasów PC'ta, nie możesz nie mieć najmocniejszej konsoli na rynku z najładniejszą grą ever.
Hihihi pewnie jak to piszesz (a piszesz wszędzie) to masz kisiel w majtach i gdzie się tylko da. Miałem ps3 dość długo i konsola jest świetna, ale żeby być takim chorym fanbojem to się w pale nie mieści.

Zwracałem się do LoNdKa, więc nie wpierdzielaj się między wódkę a zakąskę jak Cię nikt o to nie prosi. LoNdI zakapował że mój post był żartobliwy, a w Tobie się krew zagotowała znowu. Jakim Ty musisz być chorym fanboyem skoro na każdy przytyk do X0 stajesz w jego obronie.

Wracając do tematu. Najpierw ktoś podawał info że gra będzie pod koniec lutego, teraz czytam że 6 lutego. Jest jakaś oficjalna informacja odnośnie premiery? Widzę że Sony znowu ma w dupie reklamę produktu. To samo było z Little Big Planet. Nikt do końca nie widział kiedy premiera. Przecież już powinny pojawiać się jakieś reklamy o nadejściu KZ2 a tu cisza.

a co nas obchodzi że sony słabo reklamuje kz? nie wiem jak wy ale ja akcjii od nich przynajmniej nie posiadam, i dynda mi to i powiewa, zresztą sami nakręcamy się jak wypuszczą screena z jakąś teksturką (średnie zresztą)

kontynuacja średniaka a ile stron na forum? 200 ileś tam, a gry nie ma, dla porównania uncharted 125 stron, lbp 81 stron, gta 66, itd..

co do poziomu trudności to jak dla mnie jedyne słuszne ustawienie to normal, irytujące jest przechodzenie po dziesięć razy paru metrów, a gra przeważnie utrudnia nam to przechodzenie respawnującymi się przeciwnikami, nie ai utrudnia gre tylko właśnie respawny, najbardziej poroniony system chyba
moje montage:

1.  ( zaznacz wcześniej opcje HQ pod obrazem, lepsza jakość, czytelniejsze trzcionki, itd..)

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3364 dnia: Stycznia 08, 2009, 12:25:19 pm »

A nie jest tak ? Patrz gears of war wydali jedynkę zgarnęła nagrody wyznaczyła jakiś tam standard, oczarowała grafiką, po jakimś czasie ogłaszają że robią dwójką która notabene wygląda identycznie nawet gorzej miejscami, a gameplay IDENTYCZNY. Równie dobrze mogli dużo bardziej poprawić grafikę, podciągnąć możliwości silnika, ale woleli wydać póki jeszcze jedynka jest na topie.

To samo Mass Effect tutaj nie wiem jak było, ale zamiast przesiedzieć na kodem gry parę miechów by chodziła cacy wydali BUBLA, który doczytuje, tnie się i Bóg wie co jeszcze, a wystarczyło popracować trochę, ale po co MS woli kasę trzepać i nic więcej. Sony myśli bardziej innowacyjne i daje kasę na gry hiciory, których na x0 nie ma i nie będzie bo to konsola strickte hamerykańska, gdzie gówniane i kolorowe Halo rządzi, natomiast na PS3 zajebisty Killzone.

Dlaczego wybrałem x0 ? Bo mam sentyment do gier typu PGR4, Gearsy mimo wszystko, Mass Effect. Ponadto multiplatformy na ps3 są w większości przypadków gorszę, a jak wiadomo są one zapchajdziurą między exclusiveami, które WYMIATAJĄ.
: Styczeń 08, 2009, 12:22:31 pm
LoNdEk Ty chyba kupisz PS3 dla tej gry. Tyle co Ty się wypowiadasz w tym temacie (nie ważne że bezsensu i z okropną zazdrością) to chyba żaden posiadacz X0 Cię nie przebił. W sumie Ty, taki onanizator sprzętowy za czasów PC'ta, nie możesz nie mieć najmocniejszej konsoli na rynku z najładniejszą grą ever.
Hihihi pewnie jak to piszesz (a piszesz wszędzie) to masz kisiel w majtach i gdzie się tylko da. Miałem ps3 dość długo i konsola jest świetna, ale żeby być takim chorym fanbojem to się w pale nie mieści.

Zwracałem się do LoNdKa, więc nie wpierdzielaj się między wódkę a zakąskę jak Cię nikt o to nie prosi. LoNdI zakapował że mój post był żartobliwy, a w Tobie się krew zagotowała znowu. Jakim Ty musisz być chorym fanboyem skoro na każdy przytyk do X0 stajesz w jego obronie.

Wracając do tematu. Najpierw ktoś podawał info że gra będzie pod koniec lutego, teraz czytam że 6 lutego. Jest jakaś oficjalna informacja odnośnie premiery? Widzę że Sony znowu ma w dupie reklamę produktu. To samo było z Little Big Planet. Nikt do końca nie widział kiedy premiera. Przecież już powinny pojawiać się jakieś reklamy o nadejściu KZ2 a tu cisza.

a co nas obchodzi że sony słabo reklamuje kz? nie wiem jak wy ale ja akcjii od nich przynajmniej nie posiadam, i dynda mi to i powiewa, zresztą sami nakręcamy się jak wypuszczą screena z jakąś teksturką (średnie zresztą)

kontynuacja średniaka a ile stron na forum? 200 ileś tam, a gry nie ma, dla porównania uncharted 125 stron, lbp 81 stron, gta 66, itd..

co do poziomu trudności to jak dla mnie jedyne słuszne ustawienie to normal, irytujące jest przechodzenie po dziesięć razy paru metrów, a gra przeważnie utrudnia nam to przechodzenie respawnującymi się przeciwnikami, nie ai utrudnia gre tylko właśnie respawny, najbardziej poroniony system chyba

Powiedz to Treyarch i IW bo te skrypty i respawy wroga jeśli nie przejdziemy do checpointa są tak żenujące i żałosne że momentami zastanawiam się czy nie gram w grę z 2001 roku...

Taki Medal of Honor Airborne ma dynamiczne AI która robi co chce i się żołnierzyki NIE ODRADZAJĄ, a po prostu wybijemy i cisza, a  COD dalej ten sam schemat.
 Offtop

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3365 dnia: Stycznia 08, 2009, 13:17:42 pm »
W sumie do KZ2 też można by się dosadzić, że powiela schematy i jedynie oprawa jest poprawiona. Aczkolwiek ja jestem ciekaw jak wypadnie ta cała kasa wpompowana w ten tytuł.

Co do gier multiplatfowmorych to uwierz że jeżeli już są różnice, to w rzeczywistości nie jesteś w stanie ich zauważyć. To co jest wypisywane w System Wars, trzeba traktować z przymrużeniem oka. Podczas rozgrywki nikt nie jest w stanie zobaczyć tych różnic.

Mantis

• ZMP-owiec
  • Reputacja: 3
« Odpowiedź #3366 dnia: Stycznia 08, 2009, 13:50:38 pm »
Tylko, że obecnie juz tych różnic nie widać. W zeszłymroku można było o tym pisać, ale obecnie sytuacja się zmieniła:)
Killzone2 kupię na pewno, ale jeszcze nie wiem czy w dniu premiery. To tylko zależy od tego ile kasy będę miał. W końcu biedny student nie może sobie na wiele pozwolić. A w lutym dziewczyna ma urodziny, są walentynki i wesele w rodzinie. Oj trudny będzie to miesiąc dla mojego portfela.

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3367 dnia: Stycznia 08, 2009, 14:09:31 pm »
W sumie do KZ2 też można by się dosadzić, że powiela schematy i jedynie oprawa jest poprawiona. Aczkolwiek ja jestem ciekaw jak wypadnie ta cała kasa wpompowana w ten tytuł.

Co do gier multiplatfowmorych to uwierz że jeżeli już są różnice, to w rzeczywistości nie jesteś w stanie ich zauważyć. To co jest wypisywane w System Wars, trzeba traktować z przymrużeniem oka. Podczas rozgrywki nikt nie jest w stanie zobaczyć tych różnic.
Każdy fps powiela ten sam schemat i nic tego nie zmieni nawet Bioshock, który miał elementy RPG. kILLZONE 2 wyróżnia spośród stawki świetne jak nie wyjebiste oświetlenie oraz cholernie realistyczna i nie spotykana nigdy wcześniej animacja czy to ruchu czy ZGONÓW (tutaj jestem ciekaw jak oni to zrobili) Na bank gra się sprzeda powyżej 3 melonów toż to jeden z najbardziej wyczekiwanych tytułów od lat na ps3.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3368 dnia: Stycznia 08, 2009, 14:12:01 pm »
Dlatego dziwię się Sony że jeszcze śpią z reklamami. Powinni pompować hype do przesadzonych rozmiarów. Trzeba sobie powiedzieć jasno że M$ miecie Sony jeśli chodzi i marketing.

adriano

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #3369 dnia: Stycznia 08, 2009, 14:16:16 pm »
Każdy fps powiela ten sam schemat i nic tego nie zmieni nawet Bioshock, który miał elementy RPG. kILLZONE 2 wyróżnia spośród stawki świetne jak nie wyjebiste oświetlenie oraz cholernie realistyczna i nie spotykana nigdy wcześniej animacja czy to ruchu czy ZGONÓW (tutaj jestem ciekaw jak oni to zrobili) Na bank gra się sprzeda powyżej 3 melonów toż to jeden z najbardziej wyczekiwanych tytułów od lat na ps3.
Zgadzam się w całej rozciągłości

Dlatego dziwię się Sony że jeszcze śpią z reklamami. Powinni pompować hype do przesadzonych rozmiarów. Trzeba sobie powiedzieć jasno że M$ miecie Sony jeśli chodzi i marketing.
Spokojnie MarcePan - do premiery zostało jeszcze ok 50 dni, więc jest jeszcze masa czasu na marketing.
Myślę, że potężny hype zacznie się od momentu pojawienia się pierwszych konkretnych recenzji...
« Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2009, 14:20:30 pm wysłana przez A-n »

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3370 dnia: Stycznia 08, 2009, 14:47:16 pm »
Ale też zbyt mocna i nachalna reklama patrz Little Big Planet nie jest za dobra. Lepiej że informacji, filmików i innych jest mało bo mogłoby dojść do tego że gracze by znali prawie całą grę przed jej przejściem jak np. MGS4. Owszem można walnąć jakiś bilboard tu i ówdzie, ale z umiarem, a nie reklamować gdzie się popadnie czytaj Nasza Klasa i LBP.

Osobiście uważam że Killzone 2 nie POTRZEBUJE REKLAMY ;)

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3371 dnia: Stycznia 08, 2009, 15:11:55 pm »

Nie wszyscy posiadacze PS3 siedzą 24h/dobę w internecie śledząc portale o grach, nie wszyscy czytają recenzję w gazetach.

Jest wielu ludzi, którzy kupili PS3 przede wszystkim jako Blu-ray player i od czasu do czasu kupują jakieś gry - dla nich reklama Killzone 2jest niezbędna!!!

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3372 dnia: Stycznia 08, 2009, 16:22:51 pm »

Nie wszyscy posiadacze PS3 siedzą 24h/dobę w internecie śledząc portale o grach, nie wszyscy czytają recenzję w gazetach.

Jest wielu ludzi, którzy kupili PS3 przede wszystkim jako Blu-ray player i od czasu do czasu kupują jakieś gry - dla nich reklama Killzone 2jest niezbędna!!!
Wybacz, ale trzeba być ostatnią sierotą by mieć ps3 i nie wiedzieć co to Killzone...

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #3373 dnia: Stycznia 08, 2009, 16:28:27 pm »

Wybacz, ale trzeba być ostatnią sierotą by mieć ps3 i nie wiedzieć co to Killzone...

ha znam kolesia co jak mu powiedzialem w poniedzialek o Home to sie mocno zdziwil :)

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3374 dnia: Stycznia 08, 2009, 16:32:54 pm »

Uwierz, że takich ludzi jest całkiem sporo - szczególnie w USA... :grin:

monio4

• Nintendofanboj
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
« Odpowiedź #3375 dnia: Stycznia 08, 2009, 16:37:31 pm »
Jestem przekonany że większość posiadaczy obecnych konsol to laicy. Nie ważne czy mowa o wii czy ps3.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3376 dnia: Stycznia 08, 2009, 16:54:40 pm »

Znam takich ludzi. :P Przesiedli się z PC na PS3 i dla nich istnieją tylko NFS'y i COD'y. Jak im powiedz o GT5, LBP czy KZ2 to takie oczy 0_0 robią.

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3377 dnia: Stycznia 08, 2009, 16:56:46 pm »

Znam takich ludzi. :P Przesiedli się z PC na PS3 i dla nich istnieją tylko NFS'y i COD'y. Jak im powiedz o GT5, LBP czy KZ2 to takie oczy 0_0 robią.
Aha w takim razie do każdego zestawu z PS3 powinni dawać ULOTKI Z GRAMI jakie wyjdą lub są LUB podczas pierwszego włączenia konsoli powinny wyskoczyć filmiki z grami ;) Bo kupować konsole DO grania i nie wiedzieć jakie są exclusivy to tak jakby kupować ciucha nie patrząc na rozmiar...

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3378 dnia: Stycznia 08, 2009, 17:20:17 pm »
Mamy początek stycznia, a wy chcecie aby Sony już rozpoczęło kampanie KZ2? Chyba lekko przesadzacie. W lutym wszytsko powinno sie rozkręcić.

PS. Jestem ciekawy jak będzie wyglądała telewizyjna reklama KZ2 i czy pojawi sie w polskiej tv.

Reklama pierwszej części  :cool:

: Styczeń 08, 2009, 16:59:34 pm
Premiera w Europie 25 lutego
http://www.psu.com/Sony-dates-Killzone-2-for-Europe-News--a0006050-p0.php

Krzysiu

• MIR
  • Reputacja: 174
  • Stać! Policja!
« Odpowiedź #3379 dnia: Stycznia 08, 2009, 17:31:06 pm »

ha znam kolesia co jak mu powiedzialem w poniedzialek o Home to sie mocno zdziwil :)

OT jak ch*j  :mad: :mad:

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #3380 dnia: Stycznia 08, 2009, 17:36:42 pm »

OT jak ch*j  :mad: :mad:

Jak OT?! Chodzilo o to, aby pokazac jak blednym jest przekonanie, ze kazdy posiadacz PS3 wie co to KZ2 itp.

Zielarz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 75
  • KILLZOWN3D

kumite49

• Przodownik pracy
  • O ludzie!Lupi nie odpowiadaj na moje posty!Blagam
« Odpowiedź #3382 dnia: Stycznia 08, 2009, 18:28:09 pm »
Zaczyna sie CES,Sony ma tam zaprezentowac też Killzone 2(zródlo playstation blog).Zobaczymy nareszcie wersje final w dobrej jakości!
Mój top 10 gier wszechczasów!
1.Metal Gear Solid
2.Shenmue,Shenmue2
3.Metal Gear Solid 3
4.Wining Eleven 4,ISS Pro Evolution 1,2
5.Tekken 3
6.Resident Evil 4
7.God of War 2
8.Metal Gear Solid 4
9.Winning Eleven 7,PES3
10.Mortal Kombat 2

xantiss

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #3383 dnia: Stycznia 08, 2009, 18:58:05 pm »
Możę  - swoją drogą ciekawe kiedy to pokażą ?
I Fear....Nothing

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3384 dnia: Stycznia 08, 2009, 22:38:11 pm »
CES 2009: Guerrilla Games Says ?Killzone 2? Single-Player Campaign Will Be 10 Hours Long
http://www.gamecyte.com/ces-2009-guerilla-games-says-killzone-2-single-player-campaign-will-be-10-hours-long

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #3385 dnia: Stycznia 09, 2009, 00:05:05 am »
Jestem przekonany że większość posiadaczy obecnych konsol to laicy. Nie ważne czy mowa o wii czy ps3.
taaa...
kupi sobie x0 i potem udaje takiego, ktory ogarnia caly swiat konsol i nie widzac np. PS3, ani zadnych gier na nia, od razu mowi X0 > PS3

dobra, dawac mi killzone 2, frag fxa i gg macie :\
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #3386 dnia: Stycznia 09, 2009, 08:16:21 am »
CES09: KillZone 2 Cinematic Intro. WARNING: Minor spoilers.
http://www.gametrailers.com/player/44145.html

Nie oglądam, zostawię sobie tą przyjemność do lutego. :cool:
: Styczeń 09, 2009, 07:00:12 am

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3387 dnia: Stycznia 09, 2009, 08:39:32 am »
Przywiązanie do detali w tej grze po prostu MIAŻDŻY!! :grin:
CES 09: Big Set Pieces Trailer
http://www.gametrailers.com/player/44159.html
« Ostatnia zmiana: Stycznia 09, 2009, 08:48:37 am wysłana przez A-n »

ciujo82

• Przodownik pracy
  • Nathan
« Odpowiedź #3388 dnia: Stycznia 09, 2009, 08:44:28 am »
power!

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3389 dnia: Stycznia 09, 2009, 08:50:12 am »
Killzone 2 - CES 09: Ballet of Death, czyli pokaz animacji Helgastów trafianych naszymi kulami :grin:
http://www.gametrailers.com/player/44150.html :shock:

Tanner

• Pawka Morozow
  • jeje...
« Odpowiedź #3390 dnia: Stycznia 09, 2009, 08:52:49 am »
ja tez nie oglądam  :???: zaczyna sie robić jak z mgs4 :sad: lepiej tu nie zaglądać  :cool:

kumite49

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #3391 dnia: Stycznia 09, 2009, 09:28:45 am »
Po obejrzeniu tych filmików,nie bylo tam dla mnie nic ze spojlera!Moge tylko powiedzieć ze GRAFIKA,FIZYKA i cokolwiek tam chcecie rozpierdziela slawny render z 2005 roku na czynniki pierwsze!Jednym slowem wersja final to jakas TOTALNA MASAKRA!!!!A zapomnialem dodać że intro jest na silniku gry!
« Ostatnia zmiana: Stycznia 09, 2009, 10:29:19 am wysłana przez kumite49 »
1.Metal Gear Solid
2.Shenmue,Shenmue2
3.Metal Gear Solid 3
5.Tekken 3
6.Resident Evil 4
7.God of War 2
8.Metal Gear Solid 4
9.Winning Eleven 7,PES3
10.Mortal Kombat 2

North

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #3392 dnia: Stycznia 09, 2009, 10:00:20 am »
Nieźle to wygląda, trudno się nie zgodzić. :P

theHuLk

• Proletariusz
  • PSN: Calrsberg
« Odpowiedź #3393 dnia: Stycznia 09, 2009, 10:13:18 am »
Killzone 2 - CES 09: Ballet of Death, czyli pokaz animacji Helgastów trafianych naszymi kulami
http://www.gametrailers.com/player/44150.html

OMG   :shock: :shock: :shock:

kumite49

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #3394 dnia: Stycznia 09, 2009, 10:22:34 am »
Pewna osoba recenzująca KZ2,wydobyla z siebie wreszcie jedno slowo!ARCYDZIELO!
1.Metal Gear Solid
2.Shenmue,Shenmue2
3.Metal Gear Solid 3
5.Tekken 3
6.Resident Evil 4
7.God of War 2
8.Metal Gear Solid 4
9.Winning Eleven 7,PES3
10.Mortal Kombat 2

punisher85

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 7
« Odpowiedź #3395 dnia: Stycznia 09, 2009, 10:31:16 am »
brak mi słów do tych filmików-jak ktoś się doczepi do jakiejś słabszej tekstury przy takim wykonaniu gry ,postaci,scenografii i efektów na ekranie i mi napisze ,że strona techniczna tej gry to nic nadzwyczajnego i Assasin Creed,GoW2 lub Far Cry2 wyglądają lepiej lub porównywalnie to do mnie jest autentycznym pajacem.

theHuLk

• Proletariusz
  • PSN: Calrsberg
« Odpowiedź #3396 dnia: Stycznia 09, 2009, 10:33:50 am »
brak mi słów do tych filmików-jak ktoś się doczepi do jakiejś słabszej tekstury przy takim wykonaniu gry ,postaci,scenografii i efektów na ekranie i mi napisze ,że strona techniczna tej gry to nic nadzwyczajnego i Assasin Creed,GoW2 lub Far Cry2 wyglądają lepiej lub porównywalnie to do mnie jest autentycznym pajacem.

zgadzam sie  8)

GILUPL

• Towarzysz
« Odpowiedź #3397 dnia: Stycznia 09, 2009, 11:03:03 am »
Ja tylko dodam od siebie... MIAZGA!!!
UNCHARTED AMONG THIEVES!!!

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3398 dnia: Stycznia 09, 2009, 11:14:48 am »
Na mnie te filmiki już nie działają. Nagrałem się w bete hohoh i te animacje widziałem także nie robi to dla mnie szału jak wcześniej. Ponadto pamiętam jak zapuściłem bete i jakiś pierwszy lepszy mecz i w momencie jak zabiłem kolesia ostro przeklnąłem bo animacja zgonu była, JEST fenomenalna !  Xo na banek takiej grafiki, animacji, oświetlenia nie pociągnie za chiny ludowe, jedynie jakość tekstur, ale mapy byłby pocięte i pozbawione wielu detali ze względu na mały nośnik.

Gra prezentuje się przecudownie i szkoda że HYPE jakiemu uległem opadł do minimum po zagraniu w bete :( bo jakby było inaczej to wciąż bym miał ps3.

ubol

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 16
  • PSN: urytuPL
« Odpowiedź #3399 dnia: Stycznia 09, 2009, 11:15:12 am »
Ładnie się to prezentuje, za jakiś czas kupię PS3 to nadrobi się parę zaległości.