dopiero co wróciłem do domu, a tu już kilka/kilkanaście stron zapisanych.
Wiedziałem, że tak będzie. Wiedziałem, że zaczną się pojawiać teksty typu - jest ok, ale spodziewałem się więcej, itp. Dlatego od początku byłem przeciwny ukazaniu się dema. Sony powinno postępować tak jak MS - Gearsy, czy Halo nie miały wersji pokazowych. Pierwszy poziom KZ2 zrobił na mnie wrażenie, jednak nie aż tak duże jak pisali w zachodnich serwisach. Na szczęście to się szybko zmieniło wraz z następnymi poziomami. Problem w tym, że ja mogłem w te następne poziomy od razu zagrać. Niektórzy mogą już po pierwszym poziomie się zniechęcić - w końcu wszyscy piszą o mega hicie, a mi po demie wydaje się, iż jest "tylko" dobrze. Błąd, ale żeby się o tym przekonać muszą zobaczyć co czeka na nich dalej.
Nie wiem jak wygląda demo i z jakiej wersji pochodzi. Nie zamierzam go raczej ściągać. Wiem jednak, że gra którą ja sprawdziłem nie miała problemów z AA, zaś poziomy pełne są rewelacyjnych, bardzo dobrych, a także (choć w mniejszej ilości) poprawnych tekstur. O słabych nie ma mowy
.
Jutro pojawi się nasza recka i może tam uda mi się rozwiać wątpliwości co niektórych.