Autor Wątek: Killzone 2  (Przeczytany 782893 razy)

Ciapkas

• Gość
Odp: Killzone 2
« Odpowiedź #5080 dnia: Lutego 05, 2009, 22:21:56 pm »
Ciapkas - przecież dostaliście dzisiaj demo swojego killera - Halo Wars!
Nie rozumiem więc co tutaj robisz...

Za dużo waży, nie chce mi się ssać. Ile waży Kz? Jeśli ponad 1gb to bym nie ssał.

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #5081 dnia: Lutego 05, 2009, 22:22:07 pm »
do ciebie :D

Jeszcze nie ochłonąłeś? Nie wiem czy zauważyłeś, ale ja od ponad godziny już nie wklejam żadnych screenów...

Zauważ Buzu że to zdanie "najlepiej włącz sobie twojego crysisa ,zamknij sie wpokoju..." brzmiało troche jak "Nie mam już argumentów na to że Killzone2 jest ładniejsze"
więc ja na twoim miejscu dałbym sobie spokój bo teraz panuje taka atmosfera że nawet jakbyś dał prawdziwe zdjęcie z dworu to by Cię wyśmiali i powiedzieli że K2 ładniejsze ;)

adriano

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #5082 dnia: Lutego 05, 2009, 22:23:18 pm »

Akurat patrząc na odczucia graczy i recenzentów oraz na oceny za grafikę, które w ogromnej większości to 10/10, można z pełną premedytacją rzecz że jedyną osobą niemającą pojęcia o grafice jesteś tutaj Ty Buzu.

Nie przyszło Ci do głowy, że cała masa tych graczy podobnie jak Ty "nie uznaję PC jako platformę do gier" i oni o Cry mają takie pojęcie jak Ty o multi w Girsach drugich?

Jasne - nikt się nie zna, wszyscy się mylą. Dziękujmy opatrzności, że akurat na NeoGO znajduje się jeden człowiek, który nie ma klapek na oczach i ocenia K2 w sposób obiektywny...

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #5083 dnia: Lutego 05, 2009, 22:25:36 pm »

Akurat patrząc na odczucia graczy i recenzentów oraz na oceny za grafikę, które w ogromnej większości to 10/10, można z pełną premedytacją rzecz że jedyną osobą niemającą pojęcia o grafice jesteś tutaj Ty Buzu.

Nie przyszło Ci do głowy, że cała masa tych graczy podobnie jak Ty "nie uznaję PC jako platformę do gier" i oni o Cry mają takie pojęcie jak Ty o multi w Girsach drugich?

Recenzenci zapewne uznają PC jako platformę do grania a mimo to dają tak wysokie oceny za grafikę dla KZ2 i piszą że to najładniejsza gra w jaką grali. Także pojęcie o grafice masz blade jak dupa albinosa. Jesteś w mniejszości wysuwając swoje śmieszne twierdzenia odnośnie oprawy w KZ2.

Buzu

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #5084 dnia: Lutego 05, 2009, 22:25:49 pm »
Czekaj, A-n przecież Ty też oceniałeś Halo 3 w sposób obiektywny, wyszydzając RECENZJE I RECENZENTÓW. Tylko różnica taka, że ja jestem zachwycony KZ2 i całkowicie się zgadzam z optymizmem i ocenami (poza grafą, która nie jest nową jakością) i swoje zdanie opieram na tym, że grałem w tą i inne gry a Ty zjechałeś H3 bo wypadało jak się należy do SDF... no ale oki, poziom hipokryzji w tym temacie przekracza już dopuszczalne normy

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #5085 dnia: Lutego 05, 2009, 22:26:34 pm »
Killzone 2 pięknym nie czynią masakryczne tekstury bo tych tutaj baardzoo mało gdyż większość to przeciętniaki. Killzone2 pięknym czynią filtry wszelkie blury, dof'y, kurz, brud i efekty wiatru. Animacja i oświetlenie oraz bogate w przedmioty i detale otoczenie. Nie rozumiem płaczu co niektórych że gra jest taka sobie, przecież nigdzie nie pisano że jeśli chodzi o tekstury to gra miecie bo to nie prawda. Efektów jakich użyto w Killzone 2 nie spotka się nigdzie indziej na raz widocznych na jednej scenie.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #5086 dnia: Lutego 05, 2009, 22:26:38 pm »

Za dużo waży, nie chce mi się ssać. Ile waży Kz? Jeśli ponad 1gb to bym nie ssał.

Czyżby chłopak dziś odpoczywał?

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #5087 dnia: Lutego 05, 2009, 22:27:01 pm »

Zią, prawie 5h w Halo, oczy mnie pieką :smile:

ciujo82

• Przodownik pracy
  • Nathan
« Odpowiedź #5088 dnia: Lutego 05, 2009, 22:28:02 pm »
Killzone 2 pięknym nie czynią masakryczne tekstury bo tych tutaj baardzoo mało gdyż większość to przeciętniaki. Killzone2 pięknym czynią filtry wszelkie blury, dof'y, kurz, brud i efekty wiatru. Animacja i oświetlenie oraz bogate w przedmioty i detale otoczenie. Nie rozumiem płaczu co niektórych że gra jest taka sobie, przecież nigdzie nie pisano że jeśli chodzi o tekstury to gra miecie bo to nie prawda. Efektów jakich użyto w Killzone 2 nie spotka się nigdzie indziej na raz widocznych na jednej scenie.
popieram w 100%

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #5089 dnia: Lutego 05, 2009, 22:29:28 pm »
Na amerykańskim IGN zarówno Crysis jak i Killzone 2 dostały 9.4, za grafikę odpowiednio 10, 9.5. Jeszcze kilka godizn temu byli obiektywni i znali się na grafice, więc pewnie teraz się to nie zmieniło. Skończcie już wojenkę albo do System Warsów z tym ;/.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #5090 dnia: Lutego 05, 2009, 22:29:32 pm »

Zią, prawie 5h w Halo, oczy mnie pieką :smile:

Cumshot w oko? Nieźle się bawisz.

@Buzu

Oki już skończ. Wszyscy wiemy że Ty się znasz najlepiej i recenzenci nie mają pojęcia o czym piszą. Serwisy na świecie się mylą i to nieprawda że KZ2 wnosi oprawę A/V jakiej jeszcze do tej pory nie było.

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #5091 dnia: Lutego 05, 2009, 22:30:31 pm »
Ja patrzę na tv, nie na konsolę a wtedy od dłuższych posiedzeń pieką oczy. Musisz na słowo uwierzyć.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #5092 dnia: Lutego 05, 2009, 22:30:41 pm »
Wszyscy wiemy że Ty się znasz najlepiej i recenzenci nie mają pojęcia o czym piszą. Serwisy na świecie się mylą i to nieprawda że KZ2 wnosi oprawę A/V jakiej jeszcze do tej pory nie było.
Patrz wyżej, kończ temat.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #5093 dnia: Lutego 05, 2009, 22:30:53 pm »
Po ograniu demka w angielskiej wersji, stwierdzam jednak że polski dubbing wypada przy tym blado. Ja jednak najpierw ukończę grę po Polsku. Docenię mimo wszystko to że dostaję tak wyczekiwaną grę w ojczystym języku.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #5094 dnia: Lutego 05, 2009, 22:31:38 pm »
ROsyjski daje radę, jeśli ktoś kuma to niech sie zabiera. Ja rezerwuję ruskij izyk na drugie podejście ;].

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #5095 dnia: Lutego 05, 2009, 22:32:08 pm »
Co jeszcze wkurza, to zbyt wolne strzelanie z pistoletu. Jeśli rewolwer tak sprawuje się w mutli, to cienko to widzę. Powinni poprawić ten element.

Buzu

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #5096 dnia: Lutego 05, 2009, 22:32:55 pm »

Oki, ja już ostatecznie zabieram głos w sprawie oprawy KZ2, bo to jest bezcelowe...
Tylko, że w grafice liczy się jeszcze coś takiego jak łądnie wygładzone krawędzi (KZ2 nie ma dobrego AA), liczą się dobrze wyglądające cienie (w KZ2 jest tak se), wielopolygonowe i skomplikowane obiekty (raczej są proste) - to są podstawy, funademnty dopiero jak to się ma można się bawić w filtry, deszcze, wiatry i dzikie węże. Mi brakuje podstaw, żebym mógł się w pełni cieszyć dodatkami... Chociaż podkreślam jeszcze raz, dla mnie KZ2 ma ZAJEBISTA GRAFIKĘ (naprawdę) co nie znaczy, że idealną (bo dostrzegam wady, które wymieniałem) Tyla, wiem, że większość tutaj nie potrafi czytać, ze zrozumieniem i będziecie mi tłumaczyć, że się mylę i Kz2 ma super grafe (jakbym o tym nie wiedział), że jestem fanbojem girsów itp, cóz taki mój los, pozostać niezrozumiałym :)

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #5097 dnia: Lutego 05, 2009, 22:33:10 pm »
Po ograniu demka w angielskiej wersji, stwierdzam jednak że polski dubbing wypada przy tym blado. Ja jednak najpierw ukończę grę po Polsku. Docenię mimo wszystko to że dostaję tak wyczekiwaną grę w ojczystym języku.
A nie ma English audio i PL sub ? Toż to głupota, zresztą dubbing w takiej grze _! Po kiego wacka psuć coś idealnie nagranego ?

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #5098 dnia: Lutego 05, 2009, 22:34:11 pm »
A nie ma English audio i PL sub ? Toż to głupota, zresztą dubbing w takiej grze _! Po kiego wacka psuć coś idealnie nagranego ?
Nie ma. Kazylion razy o tym pisano.

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #5099 dnia: Lutego 05, 2009, 22:36:00 pm »
Grafiki w K2 nie należ rozpatrywać w kontekście samych tekstur(TAK zgadzam się - w Kryzysie są lepsze!) a w kontekście całościowej oprawy - tego co widzi gracz siadając przed TV. Patrząc na oprawę/grafikę z tej perspektywy K2 niszczy wszystkie gry jakie powstały do tej pory!!

Zielarz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 75
  • KILLZOWN3D
« Odpowiedź #5100 dnia: Lutego 05, 2009, 22:37:07 pm »
dopiero co wróciłem do domu, a tu już kilka/kilkanaście stron zapisanych.

Wiedziałem, że tak będzie. Wiedziałem, że zaczną się pojawiać teksty typu - jest ok, ale spodziewałem się więcej, itp. Dlatego od początku byłem przeciwny ukazaniu się dema. Sony powinno postępować tak jak MS - Gearsy, czy Halo nie miały wersji pokazowych. Pierwszy poziom KZ2 zrobił na mnie wrażenie, jednak nie aż tak duże jak pisali w zachodnich serwisach. Na szczęście to się szybko zmieniło wraz z następnymi poziomami. Problem w tym, że ja mogłem w te następne poziomy od razu zagrać. Niektórzy mogą już po pierwszym poziomie się zniechęcić - w końcu wszyscy piszą o mega hicie, a mi po demie wydaje się, iż jest "tylko" dobrze. Błąd, ale żeby się o tym przekonać muszą zobaczyć co czeka na nich dalej.

Nie wiem jak wygląda demo i z jakiej wersji pochodzi. Nie zamierzam go raczej ściągać. Wiem jednak, że gra którą ja sprawdziłem nie miała problemów z AA, zaś poziomy pełne są rewelacyjnych, bardzo dobrych, a także (choć w mniejszej ilości) poprawnych tekstur. O słabych nie ma mowy ;).

Jutro pojawi się nasza recka i może tam uda mi się rozwiać wątpliwości co niektórych.  

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #5101 dnia: Lutego 05, 2009, 22:37:16 pm »

Oki, ja już ostatecznie zabieram głos w sprawie oprawy KZ2, bo to jest bezcelowe...
Tylko, że w grafice liczy się jeszcze coś takiego jak łądnie wygładzone krawędzi (KZ2 nie ma dobrego AA), liczą się dobrze wyglądające cienie (w KZ2 jest tak se), wielopolygonowe i skomplikowane obiekty (raczej są proste) - to są podstawy, funademnty dopiero jak to się ma można się bawić w filtry, deszcze, wiatry i dzikie węże. Mi brakuje podstaw, żebym mógł się w pełni cieszyć dodatkami... Chociaż podkreślam jeszcze raz, dla mnie KZ2 ma ZAJEBISTA GRAFIKĘ (naprawdę) co nie znaczy, że idealną (bo dostrzegam wady, które wymieniałem) Tyla, wiem, że większość tutaj nie potrafi czytać, ze zrozumieniem i będziecie mi tłumaczyć, że się mylę i Kz2 ma super grafe (jakbym o tym nie wiedział), że jestem fanbojem girsów itp, cóz taki mój los, pozostać niezrozumiałym :)
Wiem o tym, niestety ps3 to nie mega konsola i nie da rady pociągnąc wszystkiego. Gdyby KZ2 pozbawić tych efektów to graficznie gra wyglądała by jak Halo3 lub nawet gorzej. Musieli jakoś pojechać po cieniach, AA, rozdzielczości tekstur itp by osiągnąc pełen chaos na mapie bez ładowania i spadków płynności. PS3 to nie jakaś mega hiper konsola co to Crysisa na Vh pociągnie i trzeba się obudzić fanboje ;) KZ2 jest śliczny bo ma masę efektów które zasłaniają te nieco słabsze tekstury BA powodują że nie zwraca się na to uwagi i szczerze to zazdroszcze i żałuje że na x0 czy nawet PC nie ma takiej dynamicznej, brudnej, filmowej i efekciarskiej gry. Crysis to troszkę inna półka bo tutaj mowa o dżungli, a nie miejscówkach w poburzonych miastach, fabrykach ;)

Bo nawet ustawiając jasność na 55, kontrast na 85, normalne kolory i ostrość na 25 nie zrobi się z Gearsów czegoś chociaż troszkę podobnego do Killzone 2 :(
« Ostatnia zmiana: Lutego 05, 2009, 22:40:48 pm wysłana przez above89 »

POK

• MIR
  • Reputacja: 171
« Odpowiedź #5102 dnia: Lutego 05, 2009, 22:37:49 pm »
HW jest naprawdę zajebistą grą, ale hype na nią jest niesamowicie niski, co widać po ilości komentarzy w odpowiednim temacie. Ja np bym sobie chętnie podyskutował z tymi co grali w demo, ale nie mam takiej możliwości :(
Za to temat o K2 przebił ostatnimi czasy System Wars :shock:

:shock:
Rozumiem, że żartujesz. Co by nie gadać to demko HW jest znacznie bardziej wartościowe niż K2, a waży tylko trochę więcej. W sumie nawet jak ktoś ma łącze 256, to powinien ściągać to demko, bo naprawdę warto.

Ps. Nie piszę, że HW jest lepsze od K2. To tak dla pewności, żeby nikt nie zaczął mnie za to jechać :lol:

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #5103 dnia: Lutego 05, 2009, 22:38:51 pm »
dopiero co wróciłem do domu, a tu już kilka/kilkanaście stron zapisanych.

Wiedziałem, że tak będzie. Wiedziałem, że zaczną się pojawiać teksty typu - jest ok, ale spodziewałem się więcej, itp. Dlatego od początku byłem przeciwny ukazaniu się dema. Sony powinno postępować tak jak MS - Gearsy, czy Halo nie miały wersji pokazowych. Pierwszy poziom KZ2 zrobił na mnie wrażenie, jednak nie aż tak duże jak pisali w zachodnich serwisach. Na szczęście to się szybko zmieniło wraz z następnymi poziomami. Problem w tym, że ja mogłem w te następne poziomy od razu zagrać. Niektórzy mogą już po pierwszym poziomie się zniechęcić - w końcu wszyscy piszą o mega hicie, a mi po demie wydaje się, iż jest "tylko" dobrze. Błąd, ale żeby się o tym przekonać muszą zobaczyć co czeka na nich dalej.

Nie wiem jak wygląda demo i z jakiej wersji pochodzi. Nie zamierzam go raczej ściągać. Wiem jednak, że gra którą ja sprawdziłem nie miała problemów z AA, zaś poziomy pełne są rewelacyjnych, bardzo dobrych, a także (choć w mniejszej ilości) poprawnych tekstur. O słabych nie ma mowy ;).

Jutro pojawi się nasza recka i może tam uda mi się rozwiać wątpliwości co niektórych.  

Buzu zaraz napisze, że się nie znasz i nie masz pojęcia o czym piszesz...
Bo on widział 15 min dema i wie już wszystko...

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #5104 dnia: Lutego 05, 2009, 22:40:41 pm »
Buzu ja nie wiem gdzie Ty widzisz niewygładzone krawędzie. Chyba za blisko TV siedzisz. Mi się nie rzuciły ząbki w oczy.
Masz rację Buzu, pozostaniesz niezrozumiany bo jesteś po prostu w znikomej mniejszości. To już nie moja wina że serwisy na świecie obalają Twoje tezy.

PS. Pochodziłem trochę po mapach i jak się zacznie lizać ściany to można znaleźć średnie tekstury. Tyle że są one w takich miejscach że podczas rozgrywki nie sposób je zauważyć. Deweloper sprytnie to rozwiązał.

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #5105 dnia: Lutego 05, 2009, 22:40:52 pm »
Pok- łącze mam dobre, ale tu chodzi o moją dekadencję w tym temacie. Ściąganie czegokolwiek mnie tak nudzi, że nie potrafię tego opisać. Jedyne demko jakie ściągnąłem w Fifa 09, w akcie desperacji bo wiele osób chwaliło. Pełną kupię na bank(ma w nazwie Halo i jest RTSem). Btw jest co-op? Masz chęć zagrać ze mną?^^

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #5106 dnia: Lutego 05, 2009, 22:43:22 pm »
Buzu ja nie wiem gdzie Ty widzisz niewygładzone krawędzie. Chyba za blisko TV siedzisz. Mi się nie rzuciły ząbki w oczy.
Masz rację Buzu, pozostaniesz niezrozumiany bo jesteś po prostu w znikomej mniejszości. To już nie moja wina że serwisy na świecie obalają Twoje tezy.

PS. Pochodziłem trochę po mapach i jak się zacznie lizać ściany to można znaleźć średnie tekstury. Tyle że są one w takich miejscach że podczas rozgrywki nie sposób je zauważyć. Deweloper sprytnie to rozwiązał.
Tu się zgadzam w becie zwykle takowe były w rogach lub na krańcach map, za beczkami i w ciemnych zaułkach ;) Ale co by nie mówić to Kz2 jest śliczne ze względu na masę efektów czyniących tą grę cholernie filmową.  Tekstury to nie wszystko.
: Luty 05, 2009, 22:42:21 pm
Pok- łącze mam dobre, ale tu chodzi o moją dekadencję w tym temacie. Ściąganie czegokolwiek mnie tak nudzi, że nie potrafię tego opisać. Jedyne demko jakie ściągnąłem w Fifa 09, w akcie desperacji bo wiele osób chwaliło. Pełną kupię na bank(ma w nazwie Halo i jest RTSem). Btw jest co-op? Masz chęć zagrać ze mną?^^
A co to za wyczyn żę musisz siedzieć i przyciskać X co 10 sekund ? Zapuszczasz i się ssiee a Ty grasz proste.

ciujo82

• Przodownik pracy
  • Nathan
« Odpowiedź #5107 dnia: Lutego 05, 2009, 22:43:52 pm »
ps3 ma 256mb pamięci,więc nie oczekujcie niewiadomo jakich tekstur.

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #5108 dnia: Lutego 05, 2009, 22:46:06 pm »
above, wiem że to głupie, ale ja tak mam. Nie cierpię demek bo mnie pół godziny wyrwane nawet ze świetnej gry nie rajcuje. Jak da się grać na dwóch to dla POKa jutro zassam i się zmierzyć można :*

Buzu

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #5109 dnia: Lutego 05, 2009, 22:46:18 pm »

Ej jest różnica między grami w SD a grami w 720p? Wiesz różnica generacji, nowe konsole itp. Zrozum, że ja teraz mam na kompie jakość jaka na konsolach będzie osiągalna wraz z nową generacją. Gdybym grał w Cry na 15 calowym monitorku w 1280x1080 to pewnie bym też uważał, że KZ2 ma lepszą grafę, ale ja (jak mało kto, bo nie oszukujmy się, bardzo mało ludzi gry na PC na 46calowym FHDtv) w Cry gram w jakości PS4. KZ2 w 720p nie robi na mnie takiego wrażenia jak Cry w 1080p i tak samo na Tobie nie zrobiłbym uncharted takiego wrażenia w 480p gdybyś grał wcześniej w girsy na HDTV. Zrozum recenzenci jak grali w Cry to w standardowym PC zgarbieni przed monitorkiem... ale ja już nie chcę o tym mówić, niech będzie nie znam się nic  tylko jak wyjdzie następna generacja konsol i pokupujecie FullHDtv to dopiero wtedy mi przyznacie rację.
« Ostatnia zmiana: Lutego 05, 2009, 22:49:08 pm wysłana przez Buzu »

POK

• MIR
  • Reputacja: 171
« Odpowiedź #5110 dnia: Lutego 05, 2009, 22:47:50 pm »
Przecież wystarczy, że włączysz w kolejce pobierania i z czasem się samo ściągnie, nie musisz nic robić. Kompletnie Cię nie rozumiem :???:
Jutro coś można razem zagrać (nie wiem czy jest coop w demie HW, ale na pewno jest multi), ale dzisiaj nie będę mieć już raczej czasu.

Sorry za OT
: Luty 05, 2009, 22:47:03 pm
above, wiem że to głupie, ale ja tak mam. Nie cierpię demek bo mnie pół godziny wyrwane nawet ze świetnej gry nie rajcuje. Jak da się grać na dwóch to dla POKa jutro zassam i się zmierzyć można :*
ale dostaniesz baty :twisted: ;)

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #5111 dnia: Lutego 05, 2009, 22:48:46 pm »
Zrozum recenzenci jak grali w Cry to w standardowym PC zgarbieni przed monitorkiem.

:shock: :shock: :shock: Skąd to wiesz? Zaskakujesz mnie, poważnie.

Zielarz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 75
  • KILLZOWN3D
« Odpowiedź #5112 dnia: Lutego 05, 2009, 22:49:21 pm »
A tak w ogóle to proponuję części z Was odpocząć trochę od tego tematu. Tak dla Waszego dobra.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #5113 dnia: Lutego 05, 2009, 22:49:45 pm »

Uncharted pokazuje że da się zrobić grę, która ma przepiękne tekstury, śliczne oświetlenie i genialną animację. Także 256MB nie jest tutaj przeszkodą. Poza tym jest jeszcze drugie 256MB.

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #5114 dnia: Lutego 05, 2009, 22:50:13 pm »
Pok, wysłałem pw coby juz nie śmiecić tutaj.

ciujo82

• Przodownik pracy
  • Nathan
« Odpowiedź #5115 dnia: Lutego 05, 2009, 22:50:58 pm »

Uncharted pokazuje że da się zrobić grę, która ma przepiękne tekstury, śliczne oświetlenie i genialną animację. Także 256MB nie jest tutaj przeszkodą. Poza tym jest jeszcze drugie 256MB.
ND to są mistrzowie kodu :D

Buzu

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #5116 dnia: Lutego 05, 2009, 22:52:03 pm »
Zrozum recenzenci jak grali w Cry to w standardowym PC zgarbieni przed monitorkiem.

:shock: :shock: :shock: Skąd to wiesz? Zaskakujesz mnie, poważnie.

LOL. Gametrailers nawet nie było stać na PC przy którym Cry by nie chrupał a Ty się mnie pytasz skąd wiem, że nie grali na ogromnym Full HD Telewizorze w grę z PCta? hmmm intuicja? Widziałeś Crysisa na 50 calowym TV w 1080p? Nie, to poczekaj na PS4 bo wtedy może da rade takie coś na konsoli osiągnąć
 Offtopic

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #5117 dnia: Lutego 05, 2009, 22:54:56 pm »
Buzu, luzuj, jesteś przypadkiem jednym na 1000, zresztą Cry jest na PC i w dodatku jest nudny niczym srajtaśma. I nie nabijam się teraz. PC ssie.

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #5118 dnia: Lutego 05, 2009, 22:55:37 pm »
Ja tylko przypominam, że jest taki fajny temat zwany "Sawa i Wars" i naprawdę polecałbym do niego się przenieść z dyskusją o wyższości gry X nad Y (gdzie X,Y należą do zbioru {K2, Cry}).
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #5119 dnia: Lutego 05, 2009, 22:57:36 pm »
Proponuję zakończyć tą dyskusję TYM porówaniem, które jednoznacznie pokazuje kto jest prawdziwym jedynym królem konsol, fpsów i Internetu.

Killzone Killzone  über alles!