To nie chodzi tylko o demo. Po tym jak wygląda ten poziom można domyślać się jak będzie wyglądała reszta gry. Mi wystarczy jak grafika utrzyma poziom dema, ale licze ze twórcy którzy wykazali sie i przy PS2 i przy PSP dadzą rade. Po prostu zajebiscie podoba mi sie tez ten ciężki klimat. To jest to podobienstwo w doborze kolorystyki i realności otoczenia, połączona ze świetną animacją przeciwników (rozwaliło mnie jak Helgast zwiewał przed granatem w hangarze, potknął się, wywrócił i zmiatał na czworakach) do GOW. To jest prawdziwa moc, a nie to, czy tekstura trzyma taki czy inny poziom. Łatwo też zdać sobie sprawę z tego co jest trudniejsze do wykonania by wyglądało dobrze i realistycznie - teksturka, czy taka animacja. Nie oczekujmy że gry oddadzą rzeczywistość w 100 %, bo to na poziomie tego sprzętu nie możliwe. Zawsze twórcy muszą iść jakąś drogą "na skróty" oszukując na efektach, cieniach czy wygładzaniu. Wydaje mi się że w tej grze cholernie ważny jest klimat. W COD'zie jest podobnie tylko tam mamy do czynienia z klimatem wojny, tu mam wrażenie będzie jeszcze element zaszczucia, bycia bohaterem i takie tam (podobnie jak w GOW czy HALO 3)... Chyba ze mi się wydaje, ale to chyba tez chcą przekazać recenzenci i widać to tez w tych filmikach dostępnych w necie. Zeby nie było - tez dostrzegam błędy w tym demie, ale tak jak w przypadku innych gier, mam świadomość że zmieni ona rynek i pod tym względem będzie rewolucyjna.