Zaś coś spieprzyli czy jak ?! Autoaim jest tak nijaki, że go prawie wcale nie ma. Kiedyś waląc z biodra serie zabijałem, a teraz wale i wale i wale i nic koleś się odwraca i mi headshota wali. Druga sprawa JAKIM KUR.A cudem wszyscy mają już generała ? Skoro nie tak dawno ludzie noobami byli, czyżby GG wszystkim podniosła czy jaki ch.j ?! Trzecia sprawa czy kur.a po sieci muszą grać sami klanowicze ?! Nie ma normalnych ludzi grających dla zabawy. Gdzie nie wejdę to albo w helah albo w isa po 3-4 z tym samym TAGiem i napierd.lają przez słuchawki i rozgramiają innych i co najgorsze taki kut.s jeden z drugim nabija się i śmieje do mikrofonu. Ja pierd. jak mnie to multi teraz irytuje, Wcześniej grałem dla zabawy i było przyjemnie, a teraz ?! Same zajeb.ne klanówki
Przecież nie tak dawno grałem z ludem z całego świata ot tak na każdym serwie ktoś zwyczajny.
I ostatnia sprawa lagi ja nie wiem czy netia się pieprzy, ale od wczoraj nie idzie normalnie pograć bo ile można komuś walić w głowę ?! Cały magazynek i nic, koleś się obraca i mi pistoletem lub strzelbą lub czym kolwiek a potem" HAHAHA" I tak na każdym serwie MINI FRAG, te większe to samo. Co jest do kur.y nędzy
? Człowiek się przyzwyczaił do sterowania do mechaniki, a tutaj znowu coś nie tak. Pierw sterowanie i czułość gałek zwiększona, a teraz jakiś brak autoaima i wszędzie generałowie.